reklama
Liza
Fanka BB :)
Liza a Miki jeszcze ne cycu czy cos zle zrozumiałam? Na pewno dasz rade, bedziesz miała wiecej czasu dla siebie!
Aaaa hahahahahahaha padlam :-) nie no on nie karmiony cycem juz jak skonczylm 13 mies
No dokladnie o to mi chodzilo :-) mowie na niego cycek bo naprawde strasznie tylko do mnie lgnie jeszcze mam czas ale mysle ze go zapisze, odpczne troche wtedy od ich wszystkich mozehehe Koriander chyba Lizie chodziło że przywiązany do niej Miki jak do dziecko do cycahehe chłopc ponad 3 lata to już z cycolem nie wypada
Kasiek1983
Gosiagro - zupełnie tego nie pamiętem... poważnie miał być Wojtuś w 13 tygodniu??? pamiętam to imię, ale nie wiedziałam że taka płeć była przewidziana na początku... a ja już imię wybrałam: Michałek
A Twój Michałek jest przesłodki!!! Wszystkiego najlepszego dla deptającego już roczniaka!!! :*
A Twój Michałek jest przesłodki!!! Wszystkiego najlepszego dla deptającego już roczniaka!!! :*
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Gosiu- Michaś słodziutki :-) wszystkiego najlepszego dla Niego!! u mnie już lepiej
koriander- jeszcze Joanna piękne imię
koriander- jeszcze Joanna piękne imię
tak tak zgadzam się ;-)koriander- jeszcze Joanna piękne imię
emalia82
Witam sie i ja.
Przyznam się Wam ,że juz wczoraj wiedziałam ale póki co podchodzę do sprawy na chłodno bo chce zobaczyć jutrzejszy wynik czy ładnie przyrasta
A więc wczoraj po skoku tempki i ino bladym cieniu postanowiłam jechać na bete. Wynik 12,71
Z racj tego ,że mam dwa poronienia za sobą to miałam prykaz od razu zgłosić sie do gina.
No i mam zaliczoną wizyte u gina Pęcherzyk ładnie rośnie, w dobrym miejscu. A gdzieś indziej wypatrzył drugi ale mówi raczej nie będzie się rozwijał., bo ten pierwszy jest większy i idealniejszy No i w sobote mam powtórzyć bete i jak bedzie przyrost to dostałam recepte na Acard i Dupka i mam brać od soboty. Następna wizyta 25,11. Ehhhh byle do soboty
Proszę mi jeszcze nie gratulować.Poczekajmy do jutra
Przyznam się Wam ,że juz wczoraj wiedziałam ale póki co podchodzę do sprawy na chłodno bo chce zobaczyć jutrzejszy wynik czy ładnie przyrasta
A więc wczoraj po skoku tempki i ino bladym cieniu postanowiłam jechać na bete. Wynik 12,71
Z racj tego ,że mam dwa poronienia za sobą to miałam prykaz od razu zgłosić sie do gina.
No i mam zaliczoną wizyte u gina Pęcherzyk ładnie rośnie, w dobrym miejscu. A gdzieś indziej wypatrzył drugi ale mówi raczej nie będzie się rozwijał., bo ten pierwszy jest większy i idealniejszy No i w sobote mam powtórzyć bete i jak bedzie przyrost to dostałam recepte na Acard i Dupka i mam brać od soboty. Następna wizyta 25,11. Ehhhh byle do soboty
Witam sie i ja.
Emalia w takim razie zaciskam mocno kciukasy, wierzę że będzie dobrze, musi, nie ma wyjścia, inaczej być nie może
reklama