reklama
koriander
Fanka BB :)
emalia tulę mocno, no musi sie przecież udac! Może wskoczysz na moje miejsce, &&&&& za nadchodzący cykl!!
milusia21
Emalia kurczę przykro mi,trzymam dalej kciuki& (jednak bardzo pocieszające jest to że cudowną 2 już masz)
Lena nie wiesz co tracisz rodzeństwo to cos wspaniałego i nie wyobrażam sobie skazywać moje dzieci na jedynactwo(choć mi od początku nie dany był jednynak od razu los dał podwójnie żeby razem się bawili )MAm 3 w drodze i jka będzie 4te to płąkać raczej nie będe:-)(ale ogólnie 3 już mi wystarczy)
Lena nie wiesz co tracisz rodzeństwo to cos wspaniałego i nie wyobrażam sobie skazywać moje dzieci na jedynactwo(choć mi od początku nie dany był jednynak od razu los dał podwójnie żeby razem się bawili )MAm 3 w drodze i jka będzie 4te to płąkać raczej nie będe:-)(ale ogólnie 3 już mi wystarczy)
Dziekuje UDALO SIE:Zobacz załącznik 592406
Bylam w mega szoku bo to pierwszy cykl staran! Narazie do mnie to nie dochodzi..
Emalio przykro mi ze tobie sie nie udaje
Bylam w mega szoku bo to pierwszy cykl staran! Narazie do mnie to nie dochodzi..
Emalio przykro mi ze tobie sie nie udaje
Ostatnia edycja:
koriander
julia gratulacje!!!!! niech zdrowo rośnie!!!!
Kasiek1983
Gratuluję Julia!!! Będziesz Lipcówką??? super...
Anecznik i Emalia - trzymam kciuki za Was, nie poddawajcie się, przyjdzie na Was pora...
Lena - też byłam na NIE
Koriander - jak się czujesz??? dopiero teraz zauważyłam że Ty już prawie na wylocie jesteś już pewnie nie możesz się doczekać... buziaczki ;-)
Anecznik i Emalia - trzymam kciuki za Was, nie poddawajcie się, przyjdzie na Was pora...
Lena - też byłam na NIE
Koriander - jak się czujesz??? dopiero teraz zauważyłam że Ty już prawie na wylocie jesteś już pewnie nie możesz się doczekać... buziaczki ;-)
reklama
koriander
Kasiek, ola no kulam sie jakoś Tez jestem w szoku ze to juz 38 tydz sie zaczyna Juz zaczelam pakowac torbe, moze w tydzien sie uwine