reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Anecznik nie przejmuj się to ze masz objawy @ wcale nie znaczy że to to:tak: (jak byłam w pierwszej ciąży też czułam się jak na @)Więc trzymam kciuki i pisz

Już to zalałam butelką wina i mi lepiej :-D

nadika - jak tam młody w przedszkolu??

żyrafka - też mam takie dni, a potem sobie uświadamiam że w sumie to i tak nie miałabym z kim wyjść, logistycznie ciężko

Ja ostro ćwiczę z Chodakowską :-) tzn od poniedziałku i zobaczymy czy będą efekty.

Życzę dużo zdrowia naszym skarbom i Wam dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatni raz zostawiłam młodego na weekend u dziadków. "Wolność" uderzyła nam do głowy i dziś jest kac morderca :-( Lepiej żeby @ w tym miesiącu się pojawiła :zawstydzona/y:

No i się nie pojawiła, a na teście jedna gruba krecha. Nie wiem czy wystarczy mi libido na następny miesiąc starań. Chyba zapisze się do staraczek.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny
Chciałam Wam podziękować za odpowiedzi dotyczące książek. Zwłaszcza odnośnie biblioteki. To był strzał w dziesiątkę. Mamy teraz z synem raz na jakiś czas wspólne wypady po lekturę na wieczór. Jedną książkę wybiera syn (bardziej obrazkowa), drugą mama (bardziej do czytania).

Poza tym jesteśmy aktualnie w szpitalu. Obaj chłopcy trafili tu z zapaleniem płuc i wymiotami. Dodam tylko, że dwa razy byłam z nimi u lekarza i nikt nie wysłuchał zmian w płucach. Nie mieli gorączki, tylko katar i brzydki kaszel. Dopiero rtg ujawniło chorobę.
Na szczęście już zareagowali na antybiotyk podawany dożylnie i nawodnienie kroplowka. Trzymajcie kciuki, żeby szybko z tego wyszli, bo nie od dzis wiadomo, że Wasze kciuki mają moc :)
Pozdrawiam!

Julia no to pisz biegusiem jak wyszedł:-)
Yoshe,współczuje kochana i wiem co przechodzisz też ostatnio leżeliśmy z dwoma na zap.płuc i też żaden lekaż nie słyszał zmian dopiero rtg...Zdrówka

Jej dziewczyny ale wczoraj zaszaleliśmy z zakupami dla Zośki:-D Mamy już wszystko(oprócz wózka):-D Cudowności takie że ło jej:-D
Chłopcom kupiliśmy zestawy kurtek ze spodniami-zimowe i buciki zimowe...więc bedziemy jeść suchy chleb z masełkiem do końca miesiąca:-D bo dziś mężul jedzie kupić jeszcze opony zimowe więc jakieś 800 jescze zaboli:eek: ale ile ten suchy chleb radości sprawi:-D

yoshe - dużo zdrowia dla chłopców
julia - parę dni temu :-( no nic do sierpnia jeszcze trochę cykli jest.

U nas pogoda jesienno-zimowa ale byle do wiosny. Kamil codziennie sprawdza czy jest już zima, czeka bowiem na śnieg :-D

reklama
Do góry