reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam:)

ZYrraffko co to ostatnio tak nic ci sie niechce? jakas chandra? jak dzieciaczki? Sylwia piekna dziewczynka:)

kasiek
az w szoku jestem ze bedzie chlopiec i wiesz o tym w 12tyg! no ale zycze zeby chlopiec chlopcem zostal:)

Milusia kiedy to sie koncu skonczy?!! zdrowka ciagle jakies chorubska tam macie wrrr:wściekła/y:

julia a tak jakoś, może od siedzenia w domu, nigdzie nie wychodzę, czasem chciałąbym zrobić coś innego niż obowiązki domowe i zabawy na podłodze :/

Dziecziaczki w porządku, Sylwia chora ale już jest ok, tylko katar jej nie mija :-:)-:)-(

a ja Amelka i co u Ciebie słychać??

Dziewczyny jakie książki polecacie dla 3latków?

Ja polecam serię 3 książęk [h=1]Herve Tullet[/h]

zyraffko znam ten ból, jak pracowałam to źle bo prawie Lili nie widziałam, jak nie pracuje to też źle bo mi mózg obumiera..ehh nie dogodzisz kobiecie :-) Lila czyta teraz serie Martynki i wiersze rymowane uwielbia (Tuwim Brzechwa i inne). Mam nadzieje ze chandra przejdzie wraz z jesienia :tak:

Kasiek no to gratulacje! Oby się fiutek nie wciągnął do środka bo w tym wieku fasolki chyba mają jeszcze podobne organy :-p

zyraffko niE wybraliśmy jeszcze :szok::szok::wściekła/y: Ale z Lilą też mieliśmy spory problem :-D

Kasiek no to gratuluję tylko mocno się nie nastawiaj,bo 12 tydz.to bardzo wcześnie na rozpoznanie płci,ale ogólnie szybciej rozpoznaje się właśnie chłopców:-) imię wybieracie już?

ZYraffko u nas jakos leci:) Amelka odpukac zdrowa chodzi do przedszkola, panie ja chwala:tak:
Czekamy teraz czy nas staranka sie udaly hehe, choc watpie zeby za pierwszym razem..ale jestem jakos pozytywnie nastawiona:-)
Oj to wspolczuje , a maz niemoze zostac z dziecmi a ty zebys gdzies wyszla?! cos dla siebie zrobila?
no ja od przyszlego tyg. jesli @ przyjdzie ruszam na silownie biore sie za siebie, do tego ide na nauke angielskiego, bo z mezem chcielibysmy za praca jechac.
mnie czasami mezulek sam wyrzuca z domu:-D zeby do kogos poszla lub z dziewczynami wyszla, bo twierdzi ze nieda sie ze mna wytrzymac :-D

reklama
Do góry