reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej dziewczynki.
Asia15- te zdjęcia są przepiękne. Nie mogłam się napatrzeć:)...ale oczywiście moje z usg są piękniejsze:-)
Co do tematu modowego...:) Chyba najwyższa pora coś sobie sprawiać, bo nie mieszczę się w żadne spodnie:) CZy Was u Was też już widać że jesteście ciężarówkami?:) U mnie brzuszek wyskoczył straaasznie szybko- w 10 tygodniu. Lekarz stwierdził że mam płytką miednicę i taka moja uroda:) Wcale nad tym nie ubolewam. A co...niech wszyscy widzą!!!!!!!!!!!:):):):):):):) Miłego popołudnia czewrcówki:)

Cześć dziewczynki, też nie mam czasu dziś na pisanie, tylko podczytuję sobie raz po raz co piszecie :-) Byłam na wizycie kontrolnej z PIotrusiem- wszystko jest ok, cieszę się, choć lekarka mówi, żeby już do Świąt nie posyłać go do przedszkola...

Nakupowałam dziś jeakieś papiery kolorowe, kleje, brokaty i różne takie i próbuję z PIotrusiem robić świąteczne ozdoby i oczywiście okazuje się że jestem antytalent- znacie jakieś proste "przepisy" , na ozdoby świąteczne?, albo znacie strony www z gotowymi szablonami, albo coś takiego?

gosiagro- te ciuszki są super!

Kurcze, obiad mi się przypala, uciekam!

Ciuszki fajne:tak:

A moja córcia miala dziś atrakcje w przedszkolu bo zaprosił ich Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych tylko nikt nie wiedział na co:eek: A tam przedstawienie, i Mikolaj z prezentami i konkursy z nagrodami:eek::szok::-D Wróciła zachwycona i obładowana prezentami. Teraz mam czego słuchać do wieczora...więc uciekam:-)

Widze ze dzis na forum szal zakupow :-D Kilka dni temu jak lazilam po sklepach doszlam do wniosku ze 60% odziezy nadaje sie na ciaze, taka moda :tak: Co mi bardzo poprawilo humor

gosiagro bardzo fajne ciuszki, super ze prezent dla siostry juz masz z glowy;-)
Kasiulka musze przyznac ze wspaniale pelnisz funkcje moderatorki :-D

reklama
Do góry