nadika - dziękuje, Maja już całkiem zdrowa, tez trwalo to 1 dzien, ale ona nie miała wysokiej gorączki, Michał wczoraj juz tez nie wymiotował, więc mam nadzieje, że juz bedzie ok, daje mu mniejsze porcje mleka, bo wieksze powodowaly wymioty. Mnie niestety tez nie ominęło... Michałek z alergia bardzo róznie, bylo już ladnie, ostatnio mu sie pogorszyło, ale teraz znowu sie polepsza, takze ciągle takie wahania, z jedzeniem bardzo róznie. Waży 8200 g, nie wiem ile mierzy muszę do zmierzyc, w przychodni tego nie robią. Raczkuje jak szalony i dużo rozbójnikuje z Majusia Mam nadzieje, ze Danielek zacznie niedlugo ładnie jeśc i pić. Ja też się stresuje Mai przedszkolem, ale u nas dopiero od października.
anecznik - adres mojego bloga Galeria Smaku :-)
emalia - super, że z babcia oki
zyrraffka - rozumiem twoje obawy i myśli, przytulam! Ja sama nie moge sie zdecydowac kiedy wrócę do pracy. Chyba jakaś matka kwoka jestem
Ciekawa jestem co u Koriander, Kajdusi, Klementinki, Lencji, Eagle, Zdec, Kasiek pewnie o kims zapomnialam, przepraszam Napiszcie coś!
anecznik - adres mojego bloga Galeria Smaku :-)
emalia - super, że z babcia oki
zyrraffka - rozumiem twoje obawy i myśli, przytulam! Ja sama nie moge sie zdecydowac kiedy wrócę do pracy. Chyba jakaś matka kwoka jestem
Ciekawa jestem co u Koriander, Kajdusi, Klementinki, Lencji, Eagle, Zdec, Kasiek pewnie o kims zapomnialam, przepraszam Napiszcie coś!