reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

też się zastanawiam nad taką bluzką...na allegro jest sporo taniej niż w centrach handlowyxh....za bluzkę zapłaciłam ostatnio 119zł w sklepie ciążowym (w złotych Tarasach w W-wie) ale strasznie mi się podobała a kase miałam od mamy i spodnie jeans za 140zł...od teraz mam zamiar kupować na allegro bo taniej.

Te bluzki są naprawdę tanie są super

reklama
A te bluzeczki na allegro bossskie:tak:chyba się skuszę:tak::tak::tak:albo do gwiazdora napiszę hihi
Przede wszystkim cena jest super i jakosc dobra aczkolwiek tak na prawde to sie okaze po praniu ;-)

też się zastanawiam nad taką bluzką...na allegro jest sporo taniej niż w centrach handlowyxh....za bluzkę zapłaciłam ostatnio 119zł w sklepie ciążowym (w złotych Tarasach w W-wie) ale strasznie mi się podobała a kase miałam od mamy i spodnie jeans za 140zł...od teraz mam zamiar kupować na allegro bo taniej.

Ja kiedys w warszawskiej Arkadii weszlam do jednego sklepu z ciazowymi ciuchami i myslalam ze mi sie przewidzialo :szok: spodnie po 500zl, bluzki po 300zl:szok:

No ja własnie zamówiłam sobie golf i kamizelkę na allegro i sweter dla siostry, prezent pod chonike juz jest:rofl2::rofl2:
Pokaz :cool2:

Zobaczcie inne ubrania tej kobitki SĄ SUPER I NAPRAWDĘ TANIE ja napewno coś tu kupię bo u nas w Poznaniu jest drogo :tak: a tu są różne ubrania mają super bluzeczki które są wcięte pod biustem fajną stronkę któras z was znalazła.:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Super! Tez sie zastanawialam nad tym golfem, ale nie przekonal mnie krotki rekaw.

Ja się dziś okropnie czuje, jak myślicie ile tabletek paracetamolu mogę łyknąć i w jakim odstępie aby nie zaszkodzić maluchowi??

Moj lekarz mowi ze 3 razy dziennie po 2 tabletki nie zaszkodzi...

Ja od tej Pani z allegro mam całą szafę swetrów :-D:-D:-D:-D

Nie powiem, są ładne, ale z czasem (po wielu praniach) robią się brzydkie, no ale za tą cenę :cool2:

Nawet mam jeden na sobie :laugh2:

Ubranka są fajowe, tylko boję się kupić, nie wiem chyba zaczekam na USG- mam je dopiero 21.12 bo w poniedziałek tylko sama wizyta, no chyba, że skręcę moją gin żeby mi zrobiła to USG ;):tak:

reklama
Witajcie dziewczynki!
emalia82,paula24211-nareszcie dobre wiadomości:-)aż się bużka sama
uśmiecha:-)
izia-tcz-mówisz że twój chłopaczek gorszy niewiem niewiem dziewczyny też są teraz niezłe aparatki przynajmiej moja:tak:
o widze że wreszcie udało się z suwaczkiem śliczny:-D
Coś na ten temat wiem bo moja bratanica jest 10 dni młodsza od mojego syna takrze obydwoje niezłe gagatki
widze ze na allegro calkiem niedrogie biustonosze ciazowe sa
kupowala juz ktoras z Was?
Moja kolerzanka kupowała i była zadowolona tymbardziej że nawet nie mogła dostac nigdzie rozmiarówki dla niej bo niestety ma czym oddychać i szczerze jej z tego powodu współczuje nawet teraz nosi a j€ż nie karmi małego
super te sweterki

Do góry