reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kubulkowa Mamusiu - Jak zobaczyłam Twojego posta pomyślałam że weekend będzie dla WAS! Kochana taki power z niego bije że normalnie euforia przedporodowa. Ja miałam tak i z Jasiem i z Zosią taki dzień - dwa dni przed porodem:) Także szykuj się:) Jak przyjdzie na świat w moje urodziny:) Albo w dzień Matki to piękny prezent Wam zrobi:)
Zosia jest wspaniała !!!! Przesypia nam noce już. Tzn budzi się raz na karmienie w środku nocy , potem idzie śpiochac i budzi się około 6-7 nad ranem na jedzonko. Je w dzień bardzo dużo:) I jest bardzie aktywna w dzień Ale na poczatku nie dała pospać:):):) Na szczeście już idzie ku lepszemu:)
Śmiejemy się że zrobimy jej bodziak z napisem "Bitte Tanken" Cała rodzinka włącznie z Jasiem zakochani jestesmy w Zosiaku:)
Uprzejmie informuję że najgorsza burza hormonów już za mną!!!!! UFFFFF bo myślałam że sama ze soba oszaleję!

Mamusiu Kubulkowa - DZIĘKUJĘ ZA DZISIAJ!!!!

reklama
Perfekta az milo sie czyta o takim aniolku :) oby tak dalej

Okasana cudne zdjecia !

Kasiulka jestesmy z Toba bedzie dobrze

Milusia miesnie pewnie slabe to nie ma co brzuszka trzymac a moze jedna 3?

MamaKubulki czekamy, czekamy....

Dawno mnie tu nie było, więc na początku gratuluję rozpakowanym oraz zapakowanym i trzymam kciuki za rozpakowujące się :-)

kasiulka
- trzymam kciuki za sukces w leczeniu

mamokubulki- mnie się podoba Adam :-) takie uniwersalne, też chcemy tak nazwać drugiego syna (gdyby miał emigrować na zachód nie będą mieli problemu z wymową :-) )

milusia- taki brzuch to może wystawać, jest powód do chwalenia :)) ja idę na wesele 8.06 a mam bebech jak w 4 miesiącu i tu porażka w sukience, muszę kupić jakieś specjalne gatki żeby chodź trochę zakryć :-)

U mnie był brak internetu :-( tak to jest gdy się nocami seriale ogląda :-) Młody nie dostał się do przedszkola, napisaliśmy odwołanie ale dopiero w połowie czerwca będzie wiadomo czy odniosło jakiś skutek. Młody zaliczył kilkudniową alergię na pyłki, na szczęście już mu przeszło. Ja szukam sukienki na wesele w sumie to na wesela, oraz jakiś gatek wyszczuplających, możecie coś polecić?? Zresztą gdzie ja pytam tu przecież same laski są :-D :-D

hehehe ale mam rogala na twarzy jak przeczytałam post Lizy i Milusiowych trojaczkach, Liza jak sie sprawdzi Twoja przepowiednia to jesteś mega ;) chcialabym zobaczyc minę Ewci jak to przeczyta heheheheh
:laugh2::laugh2::laugh2:

perfecta super ze Zoska grzeczna :-) oby bylo coraz lepiej, no i fajnie ze humorki poslzy precz :tak:

julia to juz niedlugo :-) nie stresujesz sie? :-D hehehe

wiecie co u Kasiulki moze??? :( trzymam kciuki wciąż....

Milusia a wogole moze byc opcja ze bedzie znow ciaza mnoga? u Ciebie w rodzinie byly takie przypadki czy u bylego?
Nie martw sie... tak czy tak dasz rade... kiedy masz wizyte teraz??

Ostatnia edycja:
Milusia a wogole moze byc opcja ze bedzie ciaza mnoga? u Ciebie w rodzinie byly takie przypadki czy u bylego?
Nie martw sie... tak czy tak dasz rade... kiedy masz wizyte teraz??
w poprzedniej ciąży u mnie(mój tata z bliźniaków)
a teraz jest mix bo i u mnie i u męża...:wściekła/y:(mojej teściowej rodzeństwo to bliźniaki...):szok:

wizytę mam 29maja....
A fakt że juz mam bliźnaki dla organizmu nic nie mówi..loteria zaczęła się od początku....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Milusia - nie masz wpływu na to co będzie, ale raczej prawdopodobieństwo na ciążę mnogą jest małe... a tak w ogóle, to przypomniała mi się "Rodzina 2+8"... hehe... najpierw bliźniaczki, następnie sześcioraczki!!! :rofl2:

jon-and-kate-plus-8-season-premiere.jpg

Załączniki

• jon-and-kate-plus-8-season-premiere.jpg
    jon-and-kate-plus-8-season-premiere.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 36
Do góry