reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kciuki nasze czynią cuda!!!!!
Tym razem nie pomogły, są przerzuty :-(
mama kubulki
Fanka BB :)
kasiulka musisz myśleć pozytywnie, po prostu musisz! Percia dobrze mowi, ze pozytywne myslenie działa cuda! znam kilka osób, ktore uporały sie z tym syfem, wiec to sie da zrobic! głowa do góry! pamiętaj, ze masz dla kogo walczyc!!!!!!!!!!! ściskam kciuki z całej siły!!!!!! bedzie dobrze, bo nie ma innej opcji i juz!!!!!!!! zobaczysz wspomnisz moje słowa
milusia ma byc Antos albo Adaś, wciąż nie mozemy z męzem dojsc do porozumienia, a Wy jakie macie opcje na imiona? super, ze sie dobrze czujesz ja od 7 do 15tc mialam wyjete z życia, bo wymiotowalam cały czas, bleee oby Ciebie to nie dopadło!
milusia ma byc Antos albo Adaś, wciąż nie mozemy z męzem dojsc do porozumienia, a Wy jakie macie opcje na imiona? super, ze sie dobrze czujesz ja od 7 do 15tc mialam wyjete z życia, bo wymiotowalam cały czas, bleee oby Ciebie to nie dopadło!
Czesc dziewczyny pamieta ktos mnie jeszcze?!!!
No ja zyje przygotowaniami do slubu ostateczna i nieodwolana decyjza na 2 sierpnia!! Amelka ma sie dobrze jeszcze troszke i 3 latka bedzie miala..
Kasiulka niemoge ogarnac tego co przeczytalam! to takie niesprawiedliwe! Trzymam mocno kciuki kochana a bardzo beda ci potrzebne! Dziewczyny maja racje musisz myslec pozytywnie!! Co lekarz mowi? gdzie sa przezuty? kiedy leczenie? przepraszam jesli niechcesz o tym mowic...
Milusia gratuluje i zycze spokojnej ciazy my po slubie zaczniemy cos myslec Czas na rodzenstwo da Amelki
Perfecta gratuluje coreczki!! Zosia piekne imie
No ja zyje przygotowaniami do slubu ostateczna i nieodwolana decyjza na 2 sierpnia!! Amelka ma sie dobrze jeszcze troszke i 3 latka bedzie miala..
Kasiulka niemoge ogarnac tego co przeczytalam! to takie niesprawiedliwe! Trzymam mocno kciuki kochana a bardzo beda ci potrzebne! Dziewczyny maja racje musisz myslec pozytywnie!! Co lekarz mowi? gdzie sa przezuty? kiedy leczenie? przepraszam jesli niechcesz o tym mowic...
Milusia gratuluje i zycze spokojnej ciazy my po slubie zaczniemy cos myslec Czas na rodzenstwo da Amelki
Perfecta gratuluje coreczki!! Zosia piekne imie
zyrraffka
Szczęśliwa mama
kasiulka- napisz proszę co lekarz powiedział
mamokubulki- każda brzuchatka jak tylko skończy 37 to już rodzi mnie się bardziej podoba Antoś, z Adasiem mam złe skojarzenia
milusia- cieszę się, ze jesteś w swietnej formie, oby tak do końca ciąży )
cobra- jak się masz? co u Kubulki??
julia- a kto Ty jesteś?? przedślubne szaleństwo kiedy to było ?? i dobrze ze mam już to za sobą hehe. Jak Amelka się sprawuje??
mamokubulki- każda brzuchatka jak tylko skończy 37 to już rodzi mnie się bardziej podoba Antoś, z Adasiem mam złe skojarzenia
milusia- cieszę się, ze jesteś w swietnej formie, oby tak do końca ciąży )
cobra- jak się masz? co u Kubulki??
julia- a kto Ty jesteś?? przedślubne szaleństwo kiedy to było ?? i dobrze ze mam już to za sobą hehe. Jak Amelka się sprawuje??
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Na 100% zaatakował nerkę i węzły przy aorcie. Więcej lekarza nie słuchałam, bo z nerwow jakby mi się myślenie wyłączyło. Od wtorku szpital i chemia
Jakoś żyje choć bywało lepiej.
Kuba od wrzesśnia idzie do przedszkola,generalnie czlowiek ADHD.. ciagle mówi, kręci sie, usiadzie jak je tylko.
W lutym straciłam prace, i na razie mam tylko jakieś sporadyczne zlecenia.
Najgorzej jest zimą, bo rachunki za ogrzewanie ogromne,a i tak jest zimno.
to tak w skrócie.
Kasiulka - będzie dobrze, musi byc.
Kuba od wrzesśnia idzie do przedszkola,generalnie czlowiek ADHD.. ciagle mówi, kręci sie, usiadzie jak je tylko.
W lutym straciłam prace, i na razie mam tylko jakieś sporadyczne zlecenia.
Najgorzej jest zimą, bo rachunki za ogrzewanie ogromne,a i tak jest zimno.
to tak w skrócie.
Kasiulka - będzie dobrze, musi byc.
emalia82
Kasiu- jestem całym sercem z Toba. Wiem , ze jesteś silna i zwalczysz dziada .&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Kasiek1983
Kasiulka - tak mi przykro... nie wiem co napisać, bo i tak to nic nie da... jestem z Tobą i trzymam kciuki!
Cobra - witaj łobuzie! tyle Cię tu nie było... pozdrowienia dla Kubusia! może jakąś skromną foteczkę??? a tak w ogóle, to jak przestałaś pisać to każda z nas zastanawiała się co się stało... czemu zwiałaś?
Mamo Kubulki - trzymam kciuki!!! Mnie podoba się i Antoś i Adaś
Cobra - witaj łobuzie! tyle Cię tu nie było... pozdrowienia dla Kubusia! może jakąś skromną foteczkę??? a tak w ogóle, to jak przestałaś pisać to każda z nas zastanawiała się co się stało... czemu zwiałaś?
Mamo Kubulki - trzymam kciuki!!! Mnie podoba się i Antoś i Adaś