reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
kasiulka musisz myśleć pozytywnie, po prostu musisz! Percia dobrze mowi, ze pozytywne myslenie działa cuda! znam kilka osób, ktore uporały sie z tym syfem, wiec to sie da zrobic! głowa do góry! pamiętaj, ze masz dla kogo walczyc!!!!!!!!!!! ściskam kciuki z całej siły!!!!!! bedzie dobrze, bo nie ma innej opcji i juz!!!!!!!! zobaczysz wspomnisz moje słowa
milusia ma byc Antos albo Adaś, wciąż nie mozemy z męzem dojsc do porozumienia, a Wy jakie macie opcje na imiona? super, ze sie dobrze czujesz;) ja od 7 do 15tc mialam wyjete z życia, bo wymiotowalam cały czas, bleee oby Ciebie to nie dopadło!

Czesc dziewczyny pamieta ktos mnie jeszcze?!!!:)

No ja zyje przygotowaniami do slubu:) ostateczna i nieodwolana decyjza na 2 sierpnia!!:) Amelka ma sie dobrze:) jeszcze troszke i 3 latka bedzie miala..

Kasiulka niemoge ogarnac tego co przeczytalam! to takie niesprawiedliwe!:( Trzymam mocno kciuki kochana a bardzo beda ci potrzebne! Dziewczyny maja racje musisz myslec pozytywnie!! Co lekarz mowi? gdzie sa przezuty? kiedy leczenie? przepraszam jesli niechcesz o tym mowic...

Milusia gratuluje i zycze spokojnej ciazy:) my po slubie zaczniemy cos myslec:) Czas na rodzenstwo da Amelki

Perfecta
gratuluje coreczki!! Zosia piekne imie:)

kasiulka- napisz proszę co lekarz powiedział

mamokubulki- każda brzuchatka jak tylko skończy 37 to już rodzi :) mnie się bardziej podoba Antoś, z Adasiem mam złe skojarzenia :)

milusia- cieszę się, ze jesteś w swietnej formie, oby tak do końca ciąży :))

cobra- jak się masz? co u Kubulki??

julia- a kto Ty jesteś?? :) przedślubne szaleństwo :) kiedy to było ?? i dobrze ze mam już to za sobą hehe. Jak Amelka się sprawuje??

Na 100% zaatakował nerkę i węzły przy aorcie. Więcej lekarza nie słuchałam, bo z nerwow jakby mi się myślenie wyłączyło. Od wtorku szpital i chemia

Jakoś żyje;) choć bywało lepiej.
Kuba od wrzesśnia idzie do przedszkola,generalnie czlowiek ADHD.. ciagle mówi, kręci sie, usiadzie jak je tylko.
W lutym straciłam prace, i na razie mam tylko jakieś sporadyczne zlecenia.
Najgorzej jest zimą, bo rachunki za ogrzewanie ogromne,a i tak jest zimno.
to tak w skrócie.

Kasiulka - będzie dobrze, musi byc.

reklama
Kasiulka - tak mi przykro... nie wiem co napisać, bo i tak to nic nie da... jestem z Tobą i trzymam kciuki!

Cobra - witaj łobuzie! tyle Cię tu nie było... pozdrowienia dla Kubusia! może jakąś skromną foteczkę??? a tak w ogóle, to jak przestałaś pisać to każda z nas zastanawiała się co się stało... czemu zwiałaś? :dry:

Mamo Kubulki - trzymam kciuki!!! Mnie podoba się i Antoś i Adaś :)

Do góry