reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka trzymam kciuki, musisz uwierzyc sama ze bedzie dobrze!!!

Milusia a wogole moze byc opcja ze bedzie ciaza mnoga? u Ciebie w rodzinie byly takie przypadki czy u bylego?
Nie martw sie... tak czy tak dasz rade... kiedy masz wizyte teraz??
z tego co pamietam to poprzednia ciaza byla mnoga wiec jakas szansa jest:-p:-D

milusia to pewnie gazy, tez tak mialam, a teraz brzuch ledwo widac:tak: A jak sie czujesz?

Perfecta strasznie fajnie czytac takie posty!!!:-)

anecznik pamietaj ze to co scisniesz na dole wyjdzie gora albo bokami:-p Teraz sa fajne kroje sukienek, moze lepiej kup cos luznego odcinana pod biustem np?

mama kubulki bedzie dobrze, urodzisz w mig kochana &&&&&&

gosiagro co u was?? macie wyniki z przedszkola?

kasiek a co u ciebie jak bol brzucha???

Ostatnia edycja:
reklama
milusia :szok: no to naprawde czekamy na wizyte teraz i sie wszystko okaze! fajny mix, i moze byc znow ciaza mnoga :rofl2: alezycze Ci ttego bys miala tak jak chcesz, choc teraz to juz wiadomo od kogo zalezy wszystko... :tak:
jak sie czujesz??? :-)

z tego co pamietam to poprzednia ciaza byla mnoga wiec jakas szansa jest:-p:-D

No tak ale ja nie pamietalam czy to z jej strony byla mozliwosc blizniaków czy z exa, bo jak z exa to teraz szanse male ale jak widac szanse sa wieksze... :p

Ostatnia edycja:
Koriander - z brzuchem to trwało tylko trzy dni i minęło jak by nigdy nic... porobiłam sobie badania krwi, moczu, cukru itd., czekam na wyniki. Robiłam też rentgen kolana które mnie boli od marca i żadnych nieprawidłowości nie widać, więc jest dobrze, dziwne tylko że nadal boli... Co u Lilusi? Daj jakąś foteczkę! Tak dawno Was nie widziałam! Jak się czujesz?

dzięki dobrze się czuje,dziś stanęłam na wagę i kolejny szok...+2kg...no masakra jakaś ,a jem normalnie jak zawsze...przy bliźniakach przytyłam 13kg to teraz pewnie dobije setki:eek: ale mam humorki:-D

Cześć Dziewczyny!

Widzę, że troszkę się tu ruszyło:)

oksana- śliczna sesja, przystojniak z Kubusia!

milusia- spokojnie, ja miałam tak z Łukaszkiem, w grudniu miałam już taki brzuch jak z Sylwią w 5 miesiącu. Nie miałam małego na finiszu ale też nie był jakiś monstualny hehe

liza- nie strasz milusi :-D:-D. Pamiętam jeszcze swoje nerwy, stres i łzy strachu jak się dowiedziałam w drugiej ciąży ze mają być bliźniaki...

julia- od myślenia dzieci się nie rodzą hehe :-D:-D.

mamo kubulki- łatwo nie jest, mam jakiś kryzys może dlatego ze nie wychodzę wcale sama z domu, już mam dosyć, prania, składania, chowania, wyciągania, układania, mycia, odkurzania itd.a pomimo tego wiecznego bajzlu ehh. Duży i silny chłopak będzie ale nie martw się, usg przekłamuje często, mam nadzieję, ze uda Ci się naturalnie tak jak chciałaś.

nadiczko- jak Ty sobie radzisz??? karmisz piersią??

anecznik- ja mam chuda dupę i gruby brzuch, bardzo nieproporcjonalnie więc mi żadne gacie nie pomogą :-D.

milusia nie słuchaj będzie Zosieńka i już :-).

kasiek- następna straszy :-D .

100% Sylwi w Sylwi :-D
DSC_0039.jpg

Załączniki

• DSC_0039.jpg
    DSC_0039.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Żyrafcia dzięki pocieszyła choc trochę-Ty na pewno wiesz jak ja teraz sie czuje i jakiego mam pietra:-DSylwunia superaśna, ja chce takiej Zosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak będziecie miały już mnie dość to piszcie:-D

to moze jednak byla jelitowka? a robisz jakies oklady czy zabiegi na kolano?
U nas super, ja czuje sie coraz lepiej ale ostatnie 3 tyg ledwo przezylam:baffled::baffled:
Wstawie jakies fotki, moze z urodzinek:tak:

zyraffka Sylwia jest przesliczna, udaly wam sie dzieciaczki:tak::tak:

zyraffka jaka Sylwia jest slodka, i widac podobienstwo do brata duze :tak: :-) super ;-)
Milusia ;-) to ile juz prztylas?
koriander a co sie dzialo przez te 3 tyg? jejku juz 13tc :-) ale to leci... :szok:

Witam

przyszlam sie pozalic...
Bo chyba tylko na mysleniu o ciazy sie skonczy:( dzis odbylam powazna z moim P. i wychodzi ze tylko ja chce drugiego dziecka... jestem zalamana bo czy w takiej kwesti jest jakis kompromis? co ja mam teraz zrobic jesli cialo sie domaga....???!!! mam czas do przyszlego roku maja bo potem konczy mi sie wychowawczy i z pracy bede musiala zrezygnowac bo niemam jak wrocic...;/ ehhhh

Kasiu caly czas o Tobie mysle!

reklama
julia- nie martw się, przemyśl sprawę, okresl jakie są plusy posiadania dwójki dzieci, porozmawiaj jeszcze z mężem, jak będzie w dobrym nastroju, może przemyśli jeszcze raz wszystko.

Do góry