reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

cześć Dziewczyny! Sylwester się rozregulowała ze spaniem, oby nie na długo i nie mogę się ogarnąć ale coś tam mi się udało zrobić z Łukaszka pokojem:

DSC_0046.jpg DSC_0047.jpg miały być małe obłoczki ale jak zaczęłam machać pędzlem to takie giganty powychodziły ehh

Załączniki

• DSC_0046.jpg
    DSC_0046.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0047.jpg
    DSC_0047.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
czesc babeczki witam sie i ja;)
zyrafka ale masz talent, pokoik super, fajnie, ze sama malowałaś obłoczki, my mamy tylko naklejki przyklejone z chmurkami;)

No Kochane proszę o kciuki bo się od dwóch dni rozkręcamy z Zosią... Takie mam przeczucie że sie zaczyna powolutku... wczoraj wstałam z obnizonym brzuchalem i to sporo i tak że B. wrócił z pracy i od razu zauważył. Cały dzień delikatne skurcze jak na @ Ibrzuch twardy cały dzień. Nospa już nie pomaga. Myślę że to kwestia dni już a nie tygodni... Prosze o kciuki by udało się naturalnie i jak najszybciej bo musimy wracać do domku do Jasia:)

No właśnie miałam pytac Mamuśku jak się czujesz???
Żyrafciu - Cudny pokoik!!!! Ja widziałam na fb , myslałam że to jakieś dzieło projektantki a to TWOJE! Super!!!! Na prawde bardzo pomysłowo! Łukaszek pewnie zawodolony?

Perfecta- dziękuję, Łukasz prawie nie zauwazyl . Powiedziałam mu że w pokoju ma niespodziankę, wszedł i rozgladal się, rozgladal, nie mógł znaleźć, jak mu pokazalam co jest na ścianie to dopiero zauważył ale chyba liczył na inna niespodziankę Hehe

ahahahahaahah :-D

A właśnie apropos niespodzianek. Co planujecie kupić czerwcowym dzieciaczkom na 3 urodziny? :szok: 3 urodziny! Czy Wy tez macie wrażenie jakby dopiero co się urodzili? a już 3 latka mają???? Bo dla mnie to jakaś abstrakcja! Tak zleciało że hej... Nie wspomnę o ciąży... :) Bo ja się nie dawno dopiero zorientowałam że to jeszcze 2 i pół tygodnia do terminu.... Chyba się starzeję :-p

Czas leci niesamowicie, łukasz za miesiąc będzie trzylatkiem, Sylwia za dwa miesiące będzie świętować roczek. Łukasz chciałby tory takie na cały pokoj i pociąg, jeśli będzie nas stać to mu kupimy, na dzien dziecka dostanie maly plecak z zyhzakiem

reklama
żyrafciu polecam kolejkę drewnianą . My pierwszą część kupiliśmy w ikei z pociągami , pózniej w miarę czasu dokupywaliśmy natępne tory. Ta kolejka jest na tyle genialna że mozna zrobic mega tory i takie co dziennie inne i mosty i tunele. Można dokupować elementy na alegro , w tesco itp. Polecam!

Do góry