mama kubulki
Fanka BB :)
kasia kochana, suchy zębodół to strasznie przykra sprawa, musiał Ci wypaść skrzep, najczesciej podczas płukania albo palenia , gdy wytwarza sie podcisnienie albo skrzep wcale sie nie wytworzył, mialas szycie po zabiegu? jaki masz antybiotyk? sczękościsk powinien już mijać, tylko na poczatku trzeba codziennie zmieniac opatrunku, potem rzadziej, samemu lepiej tam nie grzebac bez sterylnych narzedzi i leków, głowa do góry! opatrunki sa bardzo skuteczne, po kilku dniach powinnas wrócic do życia daj znac jak sie masz
perfecta oczywiście ttrzymam kciuki z calej siły! moja szyjka 2 tyg temu na badaniu była ok, ale za to mam skurcze, niektóre dosc bolesne, ale gigantyczna dawka Mg, nospa działaja cuda, w razie czego mam tez brac fenoterol, najwazniejsze, ze nie trzeba lezęc w szpitalu..... ja bym zbzikowała ;D
moj maz wczoraj wyszedl ze szpitala, mial rozlany wyrostek, zapalenie otrzewnej, dreny w jamie brzusznej, ale juz mu lepiej, ja przez ten czas bylam u rodziców
miłego dnia babeczki
perfecta oczywiście ttrzymam kciuki z calej siły! moja szyjka 2 tyg temu na badaniu była ok, ale za to mam skurcze, niektóre dosc bolesne, ale gigantyczna dawka Mg, nospa działaja cuda, w razie czego mam tez brac fenoterol, najwazniejsze, ze nie trzeba lezęc w szpitalu..... ja bym zbzikowała ;D
moj maz wczoraj wyszedl ze szpitala, mial rozlany wyrostek, zapalenie otrzewnej, dreny w jamie brzusznej, ale juz mu lepiej, ja przez ten czas bylam u rodziców
miłego dnia babeczki
Ostatnia edycja: