reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kasia kochana, suchy zębodół to strasznie przykra sprawa, musiał Ci wypaść skrzep, najczesciej podczas płukania albo palenia , gdy wytwarza sie podcisnienie albo skrzep wcale sie nie wytworzył, mialas szycie po zabiegu? jaki masz antybiotyk? sczękościsk powinien już mijać, tylko na poczatku trzeba codziennie zmieniac opatrunku, potem rzadziej, samemu lepiej tam nie grzebac bez sterylnych narzedzi i leków, głowa do góry! opatrunki sa bardzo skuteczne, po kilku dniach powinnas wrócic do życia ;) daj znac jak sie masz

perfecta oczywiście ttrzymam kciuki z calej siły! moja szyjka 2 tyg temu na badaniu była ok, ale za to mam skurcze, niektóre dosc bolesne, ale gigantyczna dawka Mg, nospa działaja cuda, w razie czego mam tez brac fenoterol, najwazniejsze, ze nie trzeba lezęc w szpitalu..... ja bym zbzikowała ;D

moj maz wczoraj wyszedl ze szpitala, mial rozlany wyrostek, zapalenie otrzewnej, dreny w jamie brzusznej, ale juz mu lepiej, ja przez ten czas bylam u rodziców

miłego dnia babeczki;)

Ostatnia edycja:
reklama
kasia kochana, suchy zębodół to strasznie przykra sprawa, musiał Ci wypaść skrzep, najczesciej podczas płukania albo palenia , gdy wytwarza sie podcisnienie albo skrzep wcale sie nie wytworzył, mialas szycie po zabiegu? jaki masz antybiotyk? sczękościsk powinien już mijać, tylko na poczatku trzeba codziennie zmieniac opatrunku, potem rzadziej, samemu lepiej tam nie grzebac bez sterylnych narzedzi i leków, głowa do góry! opatrunki sa bardzo skuteczne, po kilku dniach powinnas wrócic do życia ;) daj znac jak sie masz

Teraz już jakoś żyje. Mam zapalenie kości, chodzę codziennie na tą zmianę opatrunku, i coś mi z tej rany wydłubują. Pierwszego dnia myślałam, że się posr..m na fotelu dentystycznym z bólu. Antybiotyk mam Dalacin C czy jakoś tak. Cały czas czuję, że mnie tam boli, ale już nie tak jak te pierwsze dni. Martwi mnie ten ściskoszczęk. Na to nie ma leków? :-(

A ile Ty bierzesz za taki opatrunek. Ja płacę codziennie 70zł a raz nawet 140zł :-(

cześć
Wczoraj ochciliśmy Sylwunię. Przespała całą mszę nawet polewanie woda święconą jej nie obudziło:) przespała również 1/3 imprezy :))

wstawię jakieś fotki jak znajdę czas

Ja poszłam do lekarza, mam zapalenie zatok i antybiotyk, dobrze ze juz nie karmię to można się leczyć.

Pozdrawiam papa

Perfekta kochana lez plackiem nawet sie nie ruszaj

Mamakubulki uwazaj tez sie oszczedzaj

Ja tez obwieszczam nowine opd tytukem mamy przedszkolaka !!!!!!!!!!!! o wrzesnia Ercio idzie w slady brata i kuzynek i zostanie przedszkolakiem w przedszkolu ktore wyblalismy jako pierwsze, znane i lubiane przez nasze starsze rodzinne dzieciaki :)

zyraffka zdrówka!!!
kasiulka bidulka się nacierpisz..

Dziewczyny mają Wasze dzieci hulajnogi?? chcę kupić Natankowi i się zastanawiam jaką, pewnie na trójkołową się zdecyduje.

W środę byłam z Danielem u dermatolog bo odkąd skończł 4 tyg ma problemy ze skórą na buzi. Nie wygląda to na skazę ale ja dla ostrożności ograniczyłam nabiał i białko. Dermatolog stwierdziła ze to problemy łojotokowe i przepisała maści robione, jedną z cynkiem na twarz a drugą z wit A i E na całe ciało. Do tego maść pimafucort ale ona jest z antybiotykiem i sterydem więc nawet nie wykupiłam. Nie wiem co jest grane bo jak zaczęłam stosować te maści robione to skóra wygląda gorzej niż przed, jest bardziej zaczerwieniona. Dzisiaj już nie smaruje i zobaczę czy coś się zmieni.

Ostatnia edycja:
kasia u nas opatrunek 50-100zł w zalezności co sie zakłada, najczesciej 50-60, z tego co wiem w warszawie też tak samo, a Ty zapłacilas 140zł? to chyba opatrunek ze złota ;/ a szczekościsk Ci jeszcze nie minał mimo antybiotyku? z reguły to dosc wolno wraca do normy, ale z kazdym dniem powinno byc lepiej, mozna troche ćwiczyc, a ta ósemka byla wyrznięta, czy zatrzymana? z jakiego powodu usunięta?
zyrafka wracaj do zdrowia! widzialam torcik, boski!
nadika kubus ma hulajnogę od 2 tyg, ale jej nie lubi, woli rowerek biegowy
milka gratulacje dla przedszkolaka!

kasia u nas opatrunek 50-100zł w zalezności co sie zakłada, najczesciej 50-60, z tego co wiem w warszawie też tak samo, a Ty zapłacilas 140zł? to chyba opatrunek ze złota ;/ a szczekościsk Ci jeszcze nie minał mimo antybiotyku? z reguły to dosc wolno wraca do normy, ale z kazdym dniem powinno byc lepiej, mozna troche ćwiczyc, a ta ósemka byla wyrznięta, czy zatrzymana? z jakiego powodu usunięta?
Ósemka była wyrżnieta, ale po 2 ciążach i mojej chorobie została z niej jedna wielka próchnica. Szczękościsk zaczął mi puszczać wczoraj jak sobie ziewnęłam hihi Dzisiaj już jest ogólnie lepiej, ale powiem Ci, że będę dłuuuugo wspominać tą przygodę ;-)

dziewczynki trzymajcie jutro o 11 kciuki za Jasiulka, ma ta operacje migdalkow

boje sie jak cholera, zwlaszcza krwawienia i bolu

wiecej napisze jak dojde do siebie bo teraz to ze mnie klebek nerwow

Życzę dużo zdrowia dziewczyny abyście miały siły dla naszych urwisów. Gratuluje dostania się do przedszkola, my będziemy mieć wyniki dopiero 8 maja. Gdyby się udało to babcia miałaby przedszkole pod samym nosem :-)

reklama
Klementinka - KCIUKI MOCNO ZACIŚNIĘTE!!!:tak::tak:

zyrraffka - dużo zdrówka dla ciebie!

mama kubulki - dobrze ze z męzem lepiej

Milka - gratuluje przedskzolaka, we wrocławiu dopiero 7 maja rozpoczyna sie rekrutacja, a wyniki dopiero pod koniec maja

Do góry