zyrraffka
Szczęśliwa mama
chciałam się pochwalić, ze Łukaszek dostał się do przedszkola :-) a za miesiąc dowiemy się czy Sylwia się dostała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałam się pochwalić, ze Łukaszek dostał się do przedszkola :-) a za miesiąc dowiemy się czy Sylwia się dostała
Mój facet zaleca setkę wódki... A na poważnie to spróbuj może jakieś leki na katar, teraz tego jest dużo w aptekachNadiko-trzymam kciuki. Dziewczyny pomocy, mam mega giga katarzysko a mnóstwo roboty przed chrztem, powiedzcie co może mnie postawić na nogi w kilka chwil, bo niby tylko katar a ledwo widzę cokolwiek i leci z nosa jak z kranu
Cześć i mnie ratuj!! Miałam w czwartek wyrywaną dolną ósemkę, mam taki szczękościsk, że nie mogę otworzyć buzi i do tego zrobił mi się suchodół. Masz a to jakąś radę? Bo byłam wczoraj na jakimś opatrunku, z tego co widziałam przeymyla to wodą utlenioną, wsadziła mi polopirynę i jeszcze cos tak śmierdzącego że aż mi niedobrze i skasowała za to 70zł!! Jak będę chodzić na to codziennie przez 10 dni to zbankrutuje. Mogę sobie jakos sama z tym poradzić?czesc dziewczyny!