emalia82
Fanka BB :)
Perciu- czekam kochana na wieści. Daj szybko znać :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana uważaj na siebie!!! Leż i nie wstawaj chyba ze na siku!! Mam nadzieję że leki pomogą, i ziółka i czosnek też :***Przepraszam Kochane że nie wczoraj ale najnormalniej w świecie padłam jak tylko przyjechałam ... Dostałam lek do brania 3 razy dziennie. Leżeć i nie denerwowwać się Chciał wypisać skierowanie do szpitala ale wybłagałam i przepisał leki pod warunkiem że będę leżała. B. wziął urlop do końca tygodnia. Dziękuję Kochanae!
Kasiu Lila się poci jak się przegrzeje, ale nie jakoś szczególnie. Może jest u was cieplo w mieszkaniu, dzieci się w tym wieku bardzo ruszają, nie wiem nie pomogę czy to objaw czegoś konkretnego...Perfecta - uważaj na siebie, kochana... :*
Dziewczyny, czy to normalne że dziecko się bardzo poci? w sensie, na głowie, twarzy... nigdzie indziej, jak biega i jest aktywny to zaraz czerwony jak buraczek i mokry... ktoś mi kiedyś powiedział że tak nie powinno się dziać i zaczęłam się martwić, bo co będzie latem? :-(
Hej Dziewczyny
Można jeszcze do Was dołączyć?
Hej Dziewczyny
Można jeszcze do Was dołączyć?