reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Przepraszam Kochane że nie wczoraj ale najnormalniej w świecie padłam jak tylko przyjechałam ... Dostałam lek do brania 3 razy dziennie. Leżeć i nie denerwowwać się Chciał wypisać skierowanie do szpitala ale wybłagałam i przepisał leki pod warunkiem że będę leżała. B. wziął urlop do końca tygodnia. Dziękuję Kochanae!

Perfecta - uważaj na siebie, kochana... :*

Dziewczyny, czy to normalne że dziecko się bardzo poci? w sensie, na głowie, twarzy... nigdzie indziej, jak biega i jest aktywny to zaraz czerwony jak buraczek i mokry... ktoś mi kiedyś powiedział że tak nie powinno się dziać i zaczęłam się martwić, bo co będzie latem? :-(

Przepraszam Kochane że nie wczoraj ale najnormalniej w świecie padłam jak tylko przyjechałam ... Dostałam lek do brania 3 razy dziennie. Leżeć i nie denerwowwać się Chciał wypisać skierowanie do szpitala ale wybłagałam i przepisał leki pod warunkiem że będę leżała. B. wziął urlop do końca tygodnia. Dziękuję Kochanae!
kochana uważaj na siebie!!! Leż i nie wstawaj chyba ze na siku!! Mam nadzieję że leki pomogą, i ziółka i czosnek też :tak: :***

Perfecta - uważaj na siebie, kochana... :*

Dziewczyny, czy to normalne że dziecko się bardzo poci? w sensie, na głowie, twarzy... nigdzie indziej, jak biega i jest aktywny to zaraz czerwony jak buraczek i mokry... ktoś mi kiedyś powiedział że tak nie powinno się dziać i zaczęłam się martwić, bo co będzie latem? :-(
Kasiu Lila się poci jak się przegrzeje, ale nie jakoś szczególnie. Może jest u was cieplo w mieszkaniu, dzieci się w tym wieku bardzo ruszają, nie wiem nie pomogę czy to objaw czegoś konkretnego...

dzień dobry!

perfecta- ccieszę się, ze poszłaś szybko do lekarza, mam nadzieję, ze cisnienie przestanie szaleć!

kasiek- może taka uroda Damianka! Dlaczego to nie dobrze że dziecko się tak poci?

ja byłam dzisiaj zamówić obiad z okzaji chrztu w hotelu, gdzie kiedyś pracowałam. Mój tata zdziwniony ze nie robię w domu. Nie będzie imprezy alkoholowej, nie będę się stresować, ze dzieci płaczą a jak muszę się rozdwajać i z kuchni wybiegać co chwilę, bo jedno marudzi, drugie się nudzi. Mój mąż zaraz też nerwowy, awantury się zaczynają - już to widzę. A tak na luzie. Nie narobię się, miło spedzę czas, bez stresu. Zjemy obiadek, wypijemy kawkę i rozejdziemy się.

Perfecta dobrze ze sytuacja juz opanowana, oby leki pomogly
Kasiek u nas w przedszkolu bardzo duzo dzieci sie tak poci, chyba wlasnie najszybciej poca sie na glowie, mokrego pod pachami u malych dzieci nie widzialam
zyraffko popieram idee, wrocicie do czystego domku, natretnych gosci nie bedziecie musieli sie pozbywac ;-) sam luz
na chrzciny Jeremka bralam catering i bardzo sobie chwalilam ze nie musialam w kuchni stac i pitrasic
a stoly obslugiwala kolezanka siostry wiec ja mialam czas usiasc za stolem i chociaz porozmawiac chwile z goscmi

reklama
Do góry