reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Perfekta gratuluje , ale przyznam szczerze ze przeczucie mnie zawiaodlo :) jakos stawialam na chlopaka

Perfekta Gosiargo co to za doly, spowiadac sie tu zaraz to moze wam ulzy i pokoloruje troszke swiat

Zyrafka Olaf ulewal notorycznie do konca 1 roku chodzil juz a ulewal zupe.... masakra, z perspektywy widze ze zwyczajnie byl przejedzony :) szkoda ze teraz polowy tego apetytu nawet nie ma

Mamokubulki jak samopoczucie i wyjazd ?

Nadinka poczatki latwe nie sa ale tak jak radza dziewczyny poswieceaj mu duzo czasu ja np w trakcie karmienia Ercia czytalam Olafkowi ksiazke albo w cos gralam po jakis 2 tygodniach sie uspokoil

reklama
Czesc dziewczyny:)podczytuje was ale jakos weny niema...poza tym nikt sie nie dopomina o moja osobe;p

U nas wszystko Ok. Amelia zdrowa slicznie chodzi do przedszkola:)
Nasze przygotwanie do slubu idzie pelna para wiec mam zajecie...

Nadiko pisalam juz na zamknietym, mam nadzieje ze szybko problem rozwiazesz:)

Perfecta gratuluje Zosi:) piekne imie:)

Trzymjacie sie dziewczyny:)

zyrafka jak tam Sylwunia?

dziękuję. Jest cudna, kochana i wspaniała, mogłabym ją zakochać i zatulić :-D taka mala a już widzę, że będzie z niej niezła agentka :-D:-D od urodzenia widać że poradzi sobie w życiu dziewczyna :-D:-D

a Ty jak się czujesz? Imię wybrane?

julia ja już się o nikogo nie dopominam, bo by mi czasu nie starczyło na wpisywanie nicków niestety . Kreacja już wybrana?? Amelia pewnie będzie obrączki rodzicom podawać :) Jak ja przypomnę sobie jak z wypiekami na twarzy planowałam własny śłub ehhh kiedy to było i jak się życie od tamtej pory zmieniło o 800 stopni i górę rozstępów hehehe

milka- nie przerażaj mnie z tym rokiem ulewania bo mi się słabo robi.

Ostatnia edycja:
PERFECTA, KLEMENTINKA DZIĘKUJĘ:-):-)
Ja chyba znajdę czas jak zajdę w drugą ciążę chociaż na 80% nie planujemy już drugiego dziecka, coraz częściej myślimy nad adopcją.....teraz kiedy mam stałą i dobrą pracę to w ogóle nawet mi do głowy nie przychodzi.
Gaja łobuz masakryczny, jedyny plus, że śpi popołudniami:)

Zyrraffko no Sylwunie to masz piekna:) taka druga coreczke moge miec:) mowisz ze sobie poradzi?:) Ja wiem ze Amelka sobie w zyciu poradzi nawet Panie w przedszkolu mi mowia...dzieci po katach rozstawia , a do tego niezle potrafi z czlowiekiem dyskutowac;/ zawsze musi miec swoje zdanie i cos mi sie wydaje ze ciezko bedzie ponie z jej charakterkiem;/;/
A suknia juz jest:) czekamy teraz za obraczkami:) zaproszenia za miesiac bedziemy robic, wiec mam troszke pracy z tym a sie ciesze bo przynajmniej nie nudze sie:)
Mamy juz podroz poslubna zaklepana do Turcji, sami:) (teraz sie ciesze,a w dzien wylotu bede plakac jak bobr za moim dzieckiem).

Zyrraffko no Sylwunie to masz piekna:) taka druga coreczke moge miec:) mowisz ze sobie poradzi?:) Ja wiem ze Amelka sobie w zyciu poradzi nawet Panie w przedszkolu mi mowia...dzieci po katach rozstawia , a do tego niezle potrafi z czlowiekiem dyskutowac;/ zawsze musi miec swoje zdanie i cos mi sie wydaje ze ciezko bedzie ponie z jej charakterkiem;/;/
A suknia juz jest:) czekamy teraz za obraczkami:) zaproszenia za miesiac bedziemy robic, wiec mam troszke pracy z tym a sie ciesze bo przynajmniej nie nudze sie:)
Mamy juz podroz poslubna zaklepana do Turcji, sami:) (teraz sie ciesze,a w dzien wylotu bede plakac jak bobr za moim dzieckiem).
Na kiedy macie datę ślubu?
No i my planujemy podróż w październiku bez dzieci...i mam tak samo jak Ty:-D ne pojadę z nimi bo to żaden odpoczynek,a bez nich cały czas będę przeżywać czy aby moje"dzidziusie"nie tęsknią:-D Amelcia niesie Wam obrączki?u Nas bliźniaki niosły z córką mojej przyjaciółki, i powienm Ci że to był strzał w 10:-D każdy mówił że na takim ślubie to jeszcze nie był, ubaw po pachy:-D a zawsze w kościele to nuda, a tak w trakcie mszy bliźniaki krzycząły"mama pić", Kuba zaczął zabierać mi kwiaty jak ruszaliśmy przed ołtarz, a Julka się wystraszyła i szła za nami, my ruszać, Szymon klękać:-D ale naprawdę supr to wyglądało i było wesoło:-DTeraz nawet leci płytka z wesela bo bliźniaki mogą oglądać ja cały czas:-D

Hejka ja ostatnio nie mogę się zorganizować:) Od piątku sprzątam... Na modne w tych czasach tzw RATY:p:p:p
Agi- Kochana cokolwiek się dzieje to pamiętaj że nic nie trwa wiecznie Gorsze dni przeminą i pójdą w sina dal I znów słoneczko zaświeci:) IM SURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <tupie> Kochana cokolwiek się dzieje , na pewno będzie lepiej!!!!Przytulam najmocniej jak umiem!
Nadika - Kochana i jak??? bo ja kilka razy dziennie po wieści wchodzę na zamkniety... Kochana trzymam kciuki by wszystko było dobrze!!!!
Gosiu- Kochana a co to za smutaski??Mam nadzieję że ju.z wsio oki!!!!
Klementinko- Trzymam kciuki za jutro!!!!! Na pewno będzie wszystko dobrze Kochana!!!!!!!!
Mamo Kubulki- Kochana bo Ci normalnie nakopie za te "zazdrości" :-D:-D:-D:tak::tak::tak: Proszę mnie tu Kochana się cieszyć że masz w brzusiu zdrowego cudnego drugiego synka! <tupie> Buziaki od brzuszka dla brzuszka!
Kaśku- Kochana to mój B. musi Ci przepis podac bo to był "sabotaż" :-):tak::rofl2::angry:
Gosiu- czytam teraz o słabym trzymaniu główki. Kochana załatw sobie /w zasadzie Michasiowi wizytę u rehabilitantki która pokaże Ci ćwiczenia na osłabione napięcie mięśniowe w części karkowej:) Nie wiem czy pamiętasz ale Jaś miał wzmożone napięcie i po 3 tygodnia przeszło:) Buziaki!!!!
Zyrafciu- współczuję z tym ulewaniem i trzymam kciuki by sie wyjaśniło! PIKNE MASZ TE DZIECIACZKI!!!!!!!OCZY OBYDWOJE !!!!
Kolenderko - &&&&&&!!!!!!
Kochane poszukuję do kupienia fotelika dobrego , uzywanego bezwypadkowego PIERWSZEGO Może któraś ma do sprzedania? Najchętniej Maxi Cosi bo mi do wózka pasuje:)

Perfecta dziekuje ci bardzo za pamiec, buziaki kochana;-)
niestety termin nam przepadl bo Jas straszliwie kaszle, ma takie ataki kaszlu konczace sie czesto wymiotami a do zabiegu musi byc zdrowiutki
wiec przekladamy, chyba tym razem na koniec kwietnia, moze wtedy bedzie zdrowy

reklama
Do góry