zyrraffka
Szczęśliwa mama
nadiczko- wszystko będzie coraz łatwiejsze. Początki sa bardzo trudne ale z dnia na dzień jest coraz lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wcale nie smęcisz...ja też długo miałam zaporę przed ciążą,tak naprawdę dalej ją mam,ale chce mieć dziecko,więc muszę się przełamać...a dlaczego boisz się kolejnego dziecka?samej ciąży i porodu czy raczej dalszego wychowania?nadika - piéknosci....Masz świetnych chłopaków....szczerze zazdroszę....Napewno super będą się razem wychowywać...Wielkie całusy dla Was....
Dziewczyny bardzo Was podziwiam za decyzję o drugim dziecku....U nas wygląda na to że będzie jedynaczka...źle mi z tym, ale jakoś tak nie potrafię się przełamać...Ach, nie będę wam smęcic bo jakoś tak radośnie na forum....Rodzą się wspaniałe dzieciaczki, kolejne mamusie zachodzą w ciążę a u mnie jakoś tak szaro, buro i ponuro......i nie chodzi tylko o pogodę!!!!
W brzuszku mieszka sobie Zosia!
W brzuszku mieszka sobie Zosia!