reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej rano nie miałam za dużo czasu,więc wchodzę se a tu ni ma co czytać:wściekła/y::no: oj dziewczynki, dziewczynki! niu niu!

koriander - oj to nieźle zapracowana jesteś:szok: i super że Lilcia taka dorosła,że do przedszkola fajnie chodzi!
Emalia - starajcie się starajcie - może na Święta nam niespodziankę zrobisz:tak:;-)

u nas ok, jakoś tam leci... mój staruszek znowu pojawia się w domu co 2 tyg na weekend:dry: jutro w nocy wraca i robię mu imieninki bo miał 4grudnia iiii pełna chata ludziów cały weekend,to się mężulkiem nie nacieszę:baffled: aby się narobię, nasprzątam i tyle,ale cóż i to musi być...
a u nas Mikołaj udany...eeee bez komentarza,same zobaczcie:)

Załączniki

• 100_7462.jpg
    100_7462.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 66
  • 100_7471.jpg
    100_7471.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 73
  • 100_7477.jpg
    100_7477.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 59
  • 100_7437.jpg
    100_7437.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 100_7408.jpg
    100_7408.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
dziewczyny jak nauczyć małą pić z butli mm?? nie chce za żadne skarby a muszę ją dokarmiać bo za mało przybiera, już nie wiem co mam zrobić żeby jadła. Karmiłam ją łyżeczką tym mlekiem a z butli nie chce

dziewczyny jak nauczyć małą pić z butli mm?? nie chce za żadne skarby a muszę ją dokarmiać bo za mało przybiera, już nie wiem co mam zrobić żeby jadła. Karmiłam ją łyżeczką tym mlekiem a z butli nie chce

Maja też nie chciała pić z butli, a jak pamiętasz musiałam nagle przestać ją karmić cycem. Po prostu na siłę dawaliśmy jej butelkę aż w końcu z głodu pociągnęła. Trochę brutalne, ale u mnie nie było wyboru niestety.

Witam:-)

koriander super że Lilcia taka dzielna i tak pięknie zaadaptowała się w przedszkolu.
emalia powodzenia w staraniach, trzymam kciuki:tak:.

olavip dzieciaczki cudowne, Jagódka jaka szczęśliwa:-) artystka:-)

kasiulka pozdrawiamy również:-)

zyrafka niestety nie pomogę, Karolina sama wybrała butlę, pierwszą jaką dostała. Może poprostu jak będzie bardzo głodna podawaj butlę i w końcu złapie.

Ostatnia edycja:
Hejka
Siedzę z gilami do pasa , jak nie do kostek...:-( Jakieś kufffno krąży w powietrzu i złapałam wczoraj coś. Katar mega , samopoczucie do d...
Koriander- Cudownie że Lilunia przedszkolakuje się genialnie! Z tego co piszesz to identycznie jak Jaś reaguje... Jaś czasem nawet "papa" nie ma czasu powiedzieć bo "przedszkole i dzieci na mnie czekają" :)
Wczoraj poszedł do przedszkola na cały dzień prawie i nawet nie wspomniał o mamie. A gdy po niego przyjechałam to jeszcze poszłam do drugiego budynku na chwilę do znajomych i ten zobaczył mnie przez okno. Powiedział tylko "mama przyszła "i poleciał dalej się bawić:) A dziś rano wstał i do przedszkola i dzieci chciał bardzo. Ciężko było przetłumaczyć że dopiero w poniedziałek. Mi jest ciężko się cały czas przyzwyczaić do myśli że będę bez niego od rana do 15-16:( i strasznie mi z tego powodu smutno A im bliżej tym gorzej Jednak po dzisiejszym dniu wiem że on bardzo tego potrzebuje. Tak mi dał popalić dzisiaj że hej:) Nudzi się ze mną. Ja nie jestem w stanie mu tyle czasu poświęci co przedszkole.
Żyrafka spróbuj butelkę tommie tippi czy jak to sie pisze. Jaś od razu załapał.
Olu- Cudowne dzieciaczki!!!!!!!!!
Kasia- Piękna , zimowa rodzinka!!!!
Gosiu- Jak tam się miewacie????
Emalia- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Najmocniej jak potrafię!

mam ten problem z Miśkiem, od ponad 4 mies próbuje go przekonać do butli i nic, a mamy już chyba wszystkie jakie są na rynku dostępne avent, nuk, lovi, TT, smoki też rożne silikon lateks i wielkie g.... dla niego istnieje tylko cyc
butla podawana przez mamę, tatę, siostre, babcie, dziadka, na śpiocha, jak jest "przegłodzony", jak pojedzony, zabawiany przed TV, nic.... w taki sposób to chyba do 2 lat będę go karmić :sorry2:
a żeby nie było smoka- zatyczkę uznaje jak najbardziej
i pomyślec że Tomek mając 8,5 mies sam się przestawił na butle bo chłopak potrzebował sie najeść

pozdrawiam wszystkie zaglądne później to coś więcej popisze

Kasiulka, Olavip śliczne dzieciaczki

Ostatnia edycja:
Nie wiem ci robic, muszę ją chyba przeglodzic brutalnie. Sciagnelam moje mleko żeby chciala z butli pić a ona nie chce, płacze, wygina się, mąż próbował jej dac, to najpierw się bawiła a za chwilę tez krzyk :-(

reklama
No i Jas chory... Kaszel ma taki nieładny! Martwię się że się rozwinęło od czasu tej gorączki poniedziałkowo-wtorkowej.... wrrrrr
Ja z maga katarem pewnie mu pomogłam:(

Do góry