reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja już mam w domu dwie szyszki :-) straszne z nich rozrabiaki, szkoda że nie przepadają za głaskaniem jak moja świnka morska :-) Nie wiem kiedy ja dla nich znajdę czas i gdzie znajdę miejsce na klatkę po narodzinach malucha :-) Zresztą i tak wszyscy nam marudzą żebyśmy oddali gryzonie ze względu na dobro dziecka, bo jeśli stanie się coś złego to będziemy mieć do siebie pretensje :wściekła/y: Co takie małe gryzonie mogą zrobić niemowlakowi przecież to nie kot czy pies który może dostać się do łóżeczka no i jak oddać zwierzaki które są ze mną od lat, niewykonalne :-)

My jesteśmy zmuszeni troche sprzedać, bo jest ich za dużo...:zawstydzona/y:Poza tym mąż chce teraz zmienic kolorki:-)

Ja po wizycie. Pomimo moich skarg na bóle brzucha, ginka po badaniu stwierdziła ,że jest ok. Kazała leżeć i dbać o dietę, no i oczywiście L4. Wybłagałam ją o skierowanie na USG ( bo my nie mamy w gabinecie ) i udało mi sie zarejestrować już na jutro!!!Masakra. Jak ja noc prześpię to nie wiem , no i jeszcze do 13-ej coś robić. Aha. Jeszcze jedno. SCHUDŁAM!!! I to 2 kg. Co prawda brzusio rośnie , ale widocznie dzidzia zjada " mnie " , bo też hemoglobina spadła.

Cieszę się bardzo że wszystko ok:tak:gratuluję:-) Ja na początku poprzedniej ciąży schudłam 3kg, ale potem już tylko przybierałam...:-D

reklama
Czesc dziwczyny ja juz po wizycie zmeczona jestem masakrycznie ale naszczęście warto bylo czekac dla takiego widoku maluszek czuje sie super tak slodko sie uśmiechał dzisiaj rewelacja przezierność karku sprawdzona i jest wszystko ok maluszek ma 7cm i wszystko na swoim miejscu jestem taka szczęśliwa :-):-):-):-)niesety płci nie dał rady lekarz podejrzec bo malenstwo tak sie wierciło ze nie dał rady złapac go w 3D
zdjecie wkleje jutro z rana postaram sie bo dzisiaj nie mam juz sily lece zaraz spac bo jutro tez zajecia i weekend znowu na uczelni:-:)-:)-(
ciesze sie ze reszta dziewczyn tez ma dobre wiesci
witam nowe czerwcóweczki

zmykam spac dziewczynki słodkich snow:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziwczyny ja juz po wizycie zmeczona jestem masakrycznie ale naszczęście warto bylo czeka dla takiego widoku maluszek czuje sie super takslodko sie śmiechał dzsiaj rewelacja przezierność karku sprawdzona i jes wszystko ok maluszek ma 7cm i wsstkoa swom miejscu jestem taka szczęśliwa :-):-):-):-)niesety płi nie dł lekarz poderz o menstwotak sie wierciło ze nie dał rady złapac go w 3D
zdjecie wkleje jutro z rana postaram sie bo dzisiaj nie mam juz sily lece zaraz spac bo jutro tez zajecia i weekend znowu na uczelni:-:)-:)-(
witam nowe czerwcóweczki

Cieszę się Kochana że wszystko ok:tak:odpoczywaj sobie, po takich wiadomościach pewnie same kolorowe sny Cię czekają:-D:-D

Czesc dziwczyny ja juz po wizycie zmeczona jestem masakrycznie ale naszczęście warto bylo czeka dla takiego widoku maluszek czuje sie super takslodko sie śmiechał dzsiaj rewelacja przezierność karku sprawdzona i jes wszystko ok maluszek ma 7cm i wsstkoa swom miejscu jestem taka szczęśliwa :-):-):-):-)niesety płi nie dł lekarz poderz o menstwotak sie wierciło ze nie dał rady złapac go w 3D
witam nowe czerwcóweczki

no proszę ściągnęłam Cię myślami:-):-D super bardzo się cieszę, oby więcej takich wieści!

kasiulka-o jaka super promocyjna cena chyba się skusze:-Dkrakowianka-czy twoja trzynastolatka też jest nie do zniesienia czasami bo moja jak poszła do gimnazjum to niewiem co się z nią dzieje głupi wiek nadszedł czy jak:-(
Wy macie dziewczyny ja chłopaka to wyobrazcie sobie co u mnie sie dzieje tak głupi wiek że szkoda gadać
Kochana to samo mam co u Ciebie. Dzisiaj rano obudziałm się jakbym do pracy szła o 6 rano i patrzę a moja Mońka czegoś się uczy, pomyslałam sobie jaka kochana może zaczyna mądrzeć a tu co ???? okazało się, że dzisiaj ma sprawdzian z biologi własnie sobie rano przypomniała ;( Genwralnie na nauke jej nie narzekam, tylko matma jest ciężka ja jestem z wykształcenia socjologiem, więc la mnie matma to magia, mąż ma do tego głowę on jej tłumaczy, ale ja i tak uważam, że lektura DZIADY w I klasie Gimnazjum to coś nie HALO jak to one mówią. Przesadzaja z materiałem.
mój też z matmą ma problem fakt nie łatwy mają materiał syn właśnie przed chwilą przypomniał sobie że ma lekcje do odrobienia

reklama
Rewelacyjnie na koniec dnia się czyta takie wspaniałe wieści. Cieszę się, że wszystkie wizyty udane, dzidzie zdrowo sobie rosną, mamusie się czują dobrze lub prawie dobrze ;).
Tak więc z czystym sumieniem mówię dobranoc i zmykam do łóżeczka :).

Do góry