reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a najfajniejsze jest to ,że mój synek by przy USG bo było już przez brzuch i jest po prostu zafascynowany swoim rodzeństwem w brzuszku u mamusi i nie wiem jakim sposobem stwierdził,ze na ekranie jest jego młodszy brat:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGA,MEGA SZCZĘŚLIWA!:-D:-)
Moja dzidzia ma się dobrze, chociaż na USG sobie w najlepsze spała, lekarz stwierdził,ze to poobiednia drzemka i że nie mam mieć pretensji skoro najpierw je nakarmiłam pysznym obiadkiem :-D:-D:-D
Wszystko jest w porządku, ma już OSIEM centymetrów i wszystko na swoim miejscu!!!!:-)Serduszko biło książkowo i lekarz mnie utwierdził w przekonaniu, że wszystko będzie dobrze!
Zrobił mi też niespodziankę i idę już we wtorek na USG do szpitala, nie 3D, ale tam mają bardzo dokładne 2D i zrobi mi przezierność karkową i wszystkie pomiary i może uda się określić płeć:-):-D
Zdjęcie już wklejone!tylko bardzo słaba jakość:-(

Ogromnie się cieszę:tak::-)Gratuluję:-D Ale to juz kawał człowieka w Twoim brzuszku mieszka:-)

Moja dzidzia ma się dobrze, chociaż na USG sobie w najlepsze spała, lekarz stwierdził,ze to poobiednia drzemka i że nie mam mieć pretensji skoro najpierw je nakarmiłam pysznym obiadkiem :-D:-D:-D
Wszystko jest w porządku, ma już OSIEM centymetrów i wszystko na swoim miejscu!!!!:-)Serduszko biło książkowo i lekarz mnie utwierdził w przekonaniu, że wszystko będzie dobrze!
Zrobił mi też niespodziankę i idę już we wtorek na USG do szpitala, nie 3D, ale tam mają bardzo dokładne 2D i zrobi mi przezierność karkową i wszystkie pomiary i może uda się określić płeć:-):-D

super, cieszę się bardzo

Dziewczyny nie chcecie się kimś zaopiekować??? Mam szynszyle do sprzedania :-D:-D:-D różne kolorki... hihi

Ja już mam w domu dwie szyszki :-) straszne z nich rozrabiaki, szkoda że nie przepadają za głaskaniem jak moja świnka morska :-) Nie wiem kiedy ja dla nich znajdę czas i gdzie znajdę miejsce na klatkę po narodzinach malucha :-) Zresztą i tak wszyscy nam marudzą żebyśmy oddali gryzonie ze względu na dobro dziecka, bo jeśli stanie się coś złego to będziemy mieć do siebie pretensje :wściekła/y: Co takie małe gryzonie mogą zrobić niemowlakowi przecież to nie kot czy pies który może dostać się do łóżeczka no i jak oddać zwierzaki które są ze mną od lat, niewykonalne :-)

Fajne wieści :-D ale 13-14 tydzień to już nie jest zbyt późno na przezierność karkową. Zresztą lekarz wie lepiej :-) tak czy siak dobrze że pozytywne wiadomości w końcu :-)

Ostatnia edycja:
Fajne wieści :-D ale 13-14 tydzień to już nie jest zbyt późno na przezierność karkową. Zresztą lekarz wie lepiej :-) tak czy siak dobrze że pozytywne wiadomości w końcu :-)

powiedział,ze granica to 13t+5 dni, i u mnie właśnie tyle wychodzi we wtorek, ale to chodzi o najbardziej wiarygodny termin, tłumaczył,ze teoretycznie może być tydzień później

Witajcie,

paulka82 wspaniałe wiadomości

miałam dzisiaj cieżki dzień, praktycznie jak co czwartek:-) nawał pracy a po południu z córką na basen, jak dojeżdzam do domu to jestem wykończona, teraz przebrnęłam przez to co napisałyście i chyba na mnie już pora - czas spać :-) miłego wieczorka i spokojnej nocki :-)

reklama
no w końcu super wiadomość :-D
Paulka gratuluje 8 cm ;-) szczęścia.

A ja w końcu zrobiłam zdjęcie brzuchola bo już część osób mi mówi że widać :tak: no w sumie rzeczywiście :szok: jakoś dopiero teraz zauważyłam że mi tu i ówdzie się powiększyło ;-) (zdjęcie niewyraźne bo komórką robione na prywatnym forum).

Mój mąż właśnie robi przemeblowanie pokoju :eek: stwierdził że skoro meble mają jutro przyjechać (w kartonach niezłożone więc przemeblowanie mogłoby poczekać) to on to dzisiaj zrobi bo ma wenę :cool2:. W sumie mi to bez różnicy ale wolałabym iść powoli już spać.

Do góry