ja mialam takie bole w pierwszej i drugiej ciazy,nie wiedzialam ze jestem w ciazy myslalam ze mam torbiel na jajniku.a teraz przy trzeciej mam raczej w gornej czesci brzucha.Musisz skonsultowac to z lekarzem bo ja obie poprzednie ciaze mialam na podtrzymaniu.W sumie mysle ze jakies bole musza towarzyszyc temu rozciaganiu sie macicy,tylko jedna odczuwa bardziej a inna mniej,moja przy 3 ciazy juz moze jest dosc "elastyczna",sama nie wiem,powodzenia;-):-)
reklama
krakowianka79
nowalijka
Witam was kuleżanki. Super, że wizyty udane, moja dopiero w poniedziałek. Witam nowe czerwcóweczki i życzę miłego dzionka :-)
krakowianka79
nowalijka
krakowianka79
nowalijka
mam tego suwaczka, ale jest miniaturką, mało pod spodem jest adres jego a nie obrazek, kurka jak to zrobić ?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
mam tego suwaczka, ale jest miniaturką, mało pod spodem jest adres jego a nie obrazek, kurka jak to zrobić ?
W wstaw sygnaturę wkleiłaś
a powinnaś
Kod:
[img][B][URL]http://lbdf.lilypie.com/g3vZp1.png[/URL][/B][/img]
koriander
Fanka BB :)
Witajcie kochane czerwcoweczki,
Przede wszystkim gratuluje dumnym mamom udanych wizyt! Ale fasolki rosna, to juz rzeczywiscie zadne tam fasolki bo kto widzial fasole dlugosci 8cm
Czy dzis rowniez w planach wizyty? One chyba wnosza najwiecej pozytywnej energii na nasze forum
Przede wszystkim gratuluje dumnym mamom udanych wizyt! Ale fasolki rosna, to juz rzeczywiscie zadne tam fasolki bo kto widzial fasole dlugosci 8cm
Czy dzis rowniez w planach wizyty? One chyba wnosza najwiecej pozytywnej energii na nasze forum
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witajcie kochane czerwcoweczki,
Witaj :-)
Za jakiś czas napiszemy, że fasolcie mają po 40cm
emalia82
Witam kochaniutkie. Biedna krakowianka ,nadal sie męczysz kochana z tym suwaczkiem?
Ja mam cholernego stresa przed tym USG. Mam nadzieje,że wszystko dobrze. Zawsze przed snem sprawdzam czy bąbel się rusza ( od paru dni czuje motylki ). Co prawda zabieram ze sobą wsparcie , moją córcie , żeby popatrzyła na maleństwo ( uwielbia ze mną po lekarzach chodzić ), ale trzymajcie dodatkowo kciuki.
Ja mam cholernego stresa przed tym USG. Mam nadzieje,że wszystko dobrze. Zawsze przed snem sprawdzam czy bąbel się rusza ( od paru dni czuje motylki ). Co prawda zabieram ze sobą wsparcie , moją córcie , żeby popatrzyła na maleństwo ( uwielbia ze mną po lekarzach chodzić ), ale trzymajcie dodatkowo kciuki.
koriander
Witaj :-)
Za jakiś czas napiszemy, że fasolcie mają po 40cm
Probuje to sobie czasami wyobrazic Ale jakos nie dziala
emalia ja trzymam kciuki!
reklama
krakowianka79
nowalijka
Witam kochaniutkie. Biedna krakowianka ,nadal sie męczysz kochana z tym suwaczkiem?
myszeczko nic mi nie mów, suwak masakra nie wiem co jest, a o USG nic się nie martw będzie dobrze ja w to wierzę. :-):-):-):-):-)