reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja mialam takie bole w pierwszej i drugiej ciazy,nie wiedzialam ze jestem w ciazy myslalam ze mam torbiel na jajniku.a teraz przy trzeciej mam raczej w gornej czesci brzucha.Musisz skonsultowac to z lekarzem bo ja obie poprzednie ciaze mialam na podtrzymaniu.W sumie mysle ze jakies bole musza towarzyszyc temu rozciaganiu sie macicy,tylko jedna odczuwa bardziej a inna mniej,moja przy 3 ciazy juz moze jest dosc "elastyczna",sama nie wiem,powodzenia;-):-)

reklama
Mnie bolało podbrzusze ale na początku i to dosyć mocno tak do 6 tc. i przestało.

Załączniki

• g3vZp1.png
    g3vZp1.png
    7,1 KB · Wyświetleń: 24
Witajcie kochane czerwcoweczki,

Przede wszystkim gratuluje dumnym mamom udanych wizyt! Ale fasolki rosna, to juz rzeczywiscie zadne tam fasolki bo kto widzial fasole dlugosci 8cm :-D:-D

Czy dzis rowniez w planach wizyty? One chyba wnosza najwiecej pozytywnej energii na nasze forum:tak:

Witajcie kochane czerwcoweczki,

Przede wszystkim gratuluje dumnym mamom udanych wizyt! Ale fasolki rosna, to juz rzeczywiscie zadne tam fasolki bo kto widzial fasole dlugosci 8cm :-D:-D

Czy dzis rowniez w planach wizyty? One chyba wnosza najwiecej pozytywnej energii na nasze forum:tak:

Witaj :-)

Za jakiś czas napiszemy, że fasolcie mają po 40cm :-D

Witam kochaniutkie. Biedna krakowianka ,nadal sie męczysz kochana z tym suwaczkiem?
Ja mam cholernego stresa przed tym USG. Mam nadzieje,że wszystko dobrze. Zawsze przed snem sprawdzam czy bąbel się rusza ( od paru dni czuje motylki ). Co prawda zabieram ze sobą wsparcie , moją córcie , żeby popatrzyła na maleństwo ( uwielbia ze mną po lekarzach chodzić :) ), ale trzymajcie dodatkowo kciuki.

reklama
Witam kochaniutkie. Biedna krakowianka ,nadal sie męczysz kochana z tym suwaczkiem?
Ja mam cholernego stresa przed tym USG. Mam nadzieje,że wszystko dobrze. Zawsze przed snem sprawdzam czy bąbel się rusza ( od paru dni czuje motylki ). Co prawda zabieram ze sobą wsparcie , moją córcie , żeby popatrzyła na maleństwo ( uwielbia ze mną po lekarzach chodzić :) ), ale trzymajcie dodatkowo kciuki.

myszeczko nic mi nie mów, suwak masakra nie wiem co jest, a o USG nic się nie martw będzie dobrze ja w to wierzę. :-):-):-):-):-)

Do góry