reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja mówię dzień dobry :-) mimo że za oknem ciemno jeszcze.
Nie mogę spać bo mnie mąż obudził jak wybierał się do pracy.
Właśnie na tvp2 oglądam "cud narodzin" :-D

Ja również się wiatm :tak: u mnie też ciemno jeszcze:szok::-D

A ja mówię dzień dobry :-) mimo że za oknem ciemno jeszcze.
Nie mogę spać bo mnie mąż obudził jak wybierał się do pracy.
Właśnie na tvp2 oglądam "cud narodzin" :-D

Też bym obejrzała:szok: ale u nas rano to tylko bajki:eek:a jest 2 na 1 więc raczej nie mam szans :no::-D:-D:-D

Miłego dnia:tak:

paulka i paula super wiadomości!!
Gratuluję!:-)
Ja dzisiaj od rana na nogach bo muszę coś szybciutko w pracy zrobić i mam nadzeije że za jakieś 2-3h do was wrócę:tak:
Trzeymam kciuki emalia z Twoje dzisiejsze USG.

Wczoraj coś mnie napadło i stwierdziłam że pogram sobie w The SIms 3, ile się namęczyłam z zainstalowaniem tego holerstwa to masakra. Ale jakaś dobra dusza i pomogła i przed 12 poszłam spać.... a teraz jestem strasznie niewyspana.....:-(

Życzę wszystkim miłego dzionka:-)

Czesc dziewczyny!
Jestem lipcóweczką 2010r ale mam do was pytanie obecnie jestem prawie w 10 tygodniu ale od jakiś 3 dni mam dziwne bóle brzucha!! Czy u Was też tak było?? Czy macica się rozciąga? i to moga być takie objawy?? Lekarz na wizycie powiedział mi powiedział że mam brać nospe rozkurczowo!! ale trochę się boję że coś zaczyna być nie tak bo wcześniej nie bolało!!
Życze Wam spokojnej ciązy i z góry dziekuję za odpowiedz!

aisim wydaje mi się że dopóki nie są to bóle tak jak przed okresem tudzież nie pojawiają się plamienia to możesz poczekać. Skonsultowałabym to z lekarzem jakby się dłużej ból utrzymywał.

aisim mnie tez brzuch pobolewał czesto tak jak na okres i do tego jeszcze mialam silne bóle w dole kręgosłupa :szok: tez myslalam ze cos sie dzieje ale naszczescie nie miałam zadnych krwawień wiec wierzyłam ze wszystko bedzie ok i jest u Ciebie tez wszystko bedzie dobrze;-);-);-)

czesc dziewczyny ja wstałam juz przed 8 dzisiaj obudzilam sie bo snily mi sie jakies głupoty jacyś mordercy:szok::szok::szok::szok:

wkleiłam mojego bąbla juz:tak:

Czesc dziewczyny!
Jestem lipcóweczką 2010r ale mam do was pytanie obecnie jestem prawie w 10 tygodniu ale od jakiś 3 dni mam dziwne bóle brzucha!! Czy u Was też tak było?? Czy macica się rozciąga? i to moga być takie objawy?? Lekarz na wizycie powiedział mi powiedział że mam brać nospe rozkurczowo!! ale trochę się boję że coś zaczyna być nie tak bo wcześniej nie bolało!!
Życze Wam spokojnej ciązy i z góry dziekuję za odpowiedz!

Ja tez miałam bóle w podbrzuszu. W dzień były do zniesienia ale wieczorami prawdziwa masakra. U Ciebie też będzie dobrze. Wszystkiego dobrego życzę:-)

reklama
Ja tez miałam bóle w podbrzuszu. W dzień były do zniesienia ale wieczorami prawdziwa masakra. U Ciebie też będzie dobrze. Wszystkiego dobrego życzę:-)

A kiedy one mniej wiecej mijają!!?? Mnie boli od 2 dni w dzień, wieczorem jak się położę to lepiej!!
A co na to brałaś - nospe?? jak często?

Do góry