reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Czesc:)

melduje sie-dzis odebralismy dopiero kompa z naprawy.

a u nas chorobsko:(bylam dzis z Ksawciem u lekarza bo bardzo kaszle bylam pewna ze ma zap oskrzeli(miesiac temu tez mial:()ale naszczescie nie!!!Konradzio nadal ma biegunke a zmierzly jest ze...wychodza mu 4 ja od wczoraj tez zasmarkana gardlo mnie strasznie boli.
podczytalam tylko ostatnio strone jutro nadrobie opadam juz z sil bo nocka tez dzis kiepska byla na dodatek jestem sama bo maz ma nocki i tak latam cala noc miedzy jednym a drugim:wściekła/y::-(my tez myslimy o kupieniu Ksawciowi drewnianej kolejki i tablicy natomiast kompletnie nie mam pojecia co dla Konradzia:no:

Mialam jeszcze napisac ze u nas tez ogromny problem z jedzeniem:no: jak Ksawcio widzi talerz z jedzeniem to dostaje takiej histerii jakby go cos opetalo:angry: masakra jakas! nie widzialam zeby tak dziecko na jedzenie reagowalo a Wasze dzieciaki tez tak?czy tylko my mamy az taki problem?!natomiast w nocy nadrabia mlekiem potrafi i 6 bidonow wypic a jak mu nie dam to ryczy:angry:

Perfecta daj znać jak po wizycie. Mam nadzieję że wsio ok!!
agusia 44 zdrówka dla dzieci!! u nas z jedzeniem jest tak, że Natan jest małym niejadkiem ale nie reagowałnigdy na jedzenie z płaczem, poprostu jak czegoś nie chciał jeśc to nie jadł i tak jest do tej pory.

u mnie nocka kiepska, zaraz idę spać bo od 3 nie śpię, Natan ostatnio daje mi popalić. Teraz poszedł do babci więc mogę się położyć.

Chlopaki spia-CUD-a ja z kawusia

Perfecta-jak po wizycie?
Nadika-fajnie ze masz kogos do pomocy ja niestety sama na siebie moge liczyc:(

u nas nocka calkiem ok nawet Konrad cala w swoim lozeczku przespal tylko ja od 5 niemoglam juz zasnac bo mnie katar meczyl a po6 juz maly sie obudzil.po obiadku pojdziemy na spacer a jak maz po nocce sie wyspi to ja ide tez troche poleniuchowac.

Mialam jeszcze napisac ze u nas tez ogromny problem z jedzeniem:no: jak Ksawcio widzi talerz z jedzeniem to dostaje takiej histerii jakby go cos opetalo:angry: masakra jakas! nie widzialam zeby tak dziecko na jedzenie reagowalo a Wasze dzieciaki tez tak?czy tylko my mamy az taki problem?!natomiast w nocy nadrabia mlekiem potrafi i 6 bidonow wypic a jak mu nie dam to ryczy:angry:

mój tak zawsze reaguje, ale to nie jest chwilowy bunt ma tak już od baaardzo dawna.

Zyrraffka u nas tez to trwa niestety bardzo dlugo mial moze tydz poprawy ok pol roku temu juz myslalam ze jestesmy na dobrej drodze...najgorsze jest to jak my jemy a on tak patrzy tymi swojimi oczkami jakby chcial a jak probuje mu dac to ryk.jak tylko wyjdzie z tego przeziebienia bedziemy robic kuracje na pasozyty.kiedys juz mial na lamblie ale podobno mozna miec w sobie kilka pasozytow.bardzo chcialabym mu pomoc!.za to mlodszy zjada wszystko co mu sie da nawet ksiazki haha.

Perfekta wrocilas juz ??

temat przezentow sie zaczal u nas tez dominuja kolejki i te dla duzego i te dla malego, Olaf wymarzyl sobie kolejke z lego sterowana najtansza wersja 400 zl :szok: ustalilismy ze kupimy mu jeden prezent od calej rodziny i do tego napisze list do dzieciatka ( u nas Mikolaj jest 6 grudnia a wigilie dzieciatko :)) ) i dolozy zawartosc skarbonki na szczescie dal sie naciagnac :) i nie domyslil sie o co chodzi tylko mu powiedzialam ze mnustwo dzieci czeka na prezenty a on wymarzyl sobie najdrozszy z mozliwych, Eryk tez wzbogaci swoja kolejkie duplo na szczescie jego nie ma takicj masakrycznych cen bo znaczna czesc zestwu juz ma. A na mikolaja dla Ercia puzlze a dla Olafa skladkowo rakiete do tenisa bo gra w szkole i mu sie podoba.

reklama
Cześć Kochane
My już po usg
Parametry wszystkie są ok. Dzidzia ma 70mm CRl i serduszko pieknie bije. Ale niestety muszę powtórzyć usg pod koniec następnego tygodnia , bo usg nie uwidoczniło kości nosowej. Oczywiście już wczoraj się zestresowałam jak jasna cholera więc przepraszam że nie napisałam wczoraj. Lekarz jak zobaczył moją minę to od razu zaczął mnie uspokajać , ze przezierność jest właściwa i że ma ograniczona widoczność przez moją puszystość i dodatkowo dzidzia nie chciała pokazać noska bo rączkę trzymała całe badanie na buzce więc mam się nie denerwowac tylko powtórzyć badanie. Niby rozumiem ale nerwy są i czekanie 1,5 tygodnia chyba mnie wykończy! Więc błagam trzymajcie kciuki.... W sobotę 1 grudnia mam Usg.

Do góry