reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kasiulka no to dobre wieści!!!!!
klementinka muszę leżeć bo w 18tc lekarz stwierdził że szyjka się skraca i miała wtedy 2,5cm. Na ostatniej wizycie póltora tygodnia temu miała 2,8cm ale i takmam zalecane leżenie :/
gosiagro jak po wizycie??

Kasiulka super wiadomosc dobra wiec pewnie jest Ci duzo lzej

Gosiargo jeszcze tylko troszke troszke

a ja jutro sie wybieram do dermatologa na przeglad pieprzykow po raz pierwszy w zyciu a mam ich od groma i ciut ciut no i mam stracha na maxa trzymajcie kciuki. mam nadzieje ze obedzie sie bez wycinania wiec stres zakonczylby sie na jutrze

Kasiulka super wiadomość!! Znaczy że jednak szybko został wykryty;) Świetnie:)

a ja chyba mam dzisiaj dzień pytań :)

macie już kurtki zimowe dla dzieciaczków i kozaki??
ja z tego względu że muszę leżeć będę zmuszona kupić przez internet lub wysłać teściową na zakupy no ale nie ma to jak samemu sprawdzić, zobaczyć i kupić.

Widzę że sporo z was ma zestawy Tchibo. Ja w zeszłym roku zakochałam się w kombinezonie Wójcika i teraz też kupiłam tylko większy:
http://kombinezony.com.pl/2012/09/08/kombinezon-zimowy-rozowo-fioletowy-wojcik-r-92

Zaszalałam i wzięłam też kurtkę "wyjściowa":

kurtka.jpg

Gosiagro strasznie szybko to zleciało!! Byłam dzisiaj u szwagierki, i widziałam maluszki, takie małe jak dwie dłonie, wzruszyłam się. Ale wszystko jest OK, zdrowe i nabierają masy w inkubatorach.

Ostatnia edycja:
Zyraffko twoja Sylwunia jest prześliczna - no nie mogę się napatrzeć:)
Kasiu bardzo dobre wieści z tymi wynikami, najważniejsze że wszystko zostało wykryte bardzo szybko. Pod opieką lekarza będziesz musiała być do końca życia, ale przynajmniej będziesz na bieżąco wszystko sprawdzała i trzymała rękę na pulsie.Bardzo się cieszę:)
Świeżo upieczonym mamuśkom brzuszkowym gratuluję,a za te które już jedną albo niemal obiema (gosiagro) nogami na porodówce trzymam kciuki. Jak tak o was czytam to chyba sama sie skuszę na rodzeństwo dla naszej Kasi:)
Milka ja też mam tysiąc pincet pieprzyków, jakieś pół roku temu usunęłam dwa,a że nie chciałam się ciąć to usunęłam laserowo (trochę szczypie,ale goi się własciwie w ciągu 1 tygodnia (max 2)

A tak poza tym pozdrawiam z Chin:)

dzień dobry!

Piękna pogoda dzisiaj :-)

gosiu- jak po wizycie?

koriander- wiem, wiem z Łukaszkiem było podobnie a teraz Piotrek szaleje za nim.

milka- trzymam kciuki &&

Sylwunia skończyła 3 miesiące, już mam pomysł na tort na roczek hihi:-D

reklama
Jestem:-) wczoraj późno wróciłam i nie zdążyłam już napisać, szyjka skrócona ale jeszcze trzyma za tydzień następna wizyta z usg, żeby zobaczyć ile Michałek wazy, lekarz powiedział, ze mam wytrzymać jeszcze tydzień a potem można rodzić:szok::rofl2:

Do góry