reklama
krakowianka79
nowalijka
gnieshia- witaj wśród nas ;-)
krakowianka79
nowalijka
Własnie się zorientowałam że u Oli jest nieciekawie. Bardzo mi przykro. Dwa razy miałam taką sytuację więc codziennie gdzieś ten strach mi toważyszy. To bardzo smutne i przykre.:-(
ewelinka307
Fanka BB :)
Hejka z rana!wczoraj wieczorkiem nie zaglądałam bo córci urodzinki trzecie były i było troche zamieszania w domku dziś zaglądam a tu znowu złe wieści nie wiem co to się dzieje prawie codzień coś złego się dziejeolapio-strasznie mi przykro trzymaj się!witam nowe czerwcóweczki!
kpi23
Witam i ja,
jak od dwóch, trzech dni - po przespanej nocy :-),
nie obyło się co prawda bez snu ale ...
dziś odpoczywam w domku i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !
jak od dwóch, trzech dni - po przespanej nocy :-),
nie obyło się co prawda bez snu ale ...
dziś odpoczywam w domku i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !
Gosia***
Witam, ja od rana w pracy...wczorej byłam u dentystki, zrobiła mi 2 ząbki i zapisała mnie na 16.12 na kolejne 2...wróciłam do domu i z jednego z tych przewidzianych na 16.12 wyleciała stara plomba albo się ukruszył więc dziś znowu wizyta u dentysty, dobrze że od razu udało mi się zapisać bo zą trochę ćmi a wiadomo że przeciwbólowe odpadają. Dobrze, że mam taką pracę że mogę sobie wyjść kiedy chce bo szefowa rozumie że czasami trzeba się zerwać
Ja też denetstę odwiedzam czesto ostatniociągle leczę zęba konałowoteraz jadę 22.12 i mam nadzieję ze to już ostatnio wizyta będziebo wypełnienie kanału już mam:-) To tylko pogratulowac takiej szefowej Ja na szefa też nie narzekam, nigdy nie robi problemów:-)
koriander
Witajcie kochane czerwcoweczki,
Po wczorajszej wiadomosci nawet mi sie nie chce pisac. Oby dzisiejszy dzien przyniosl same dobre nowiny
Milego dnia, trzymajcie sie cieplutko
Po wczorajszej wiadomosci nawet mi sie nie chce pisac. Oby dzisiejszy dzien przyniosl same dobre nowiny
Milego dnia, trzymajcie sie cieplutko
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
I ja serdecznie się witam w ten zimny dzień :-)
Wszystkim które mają dzisiaj wizytę życzę powodzenia i nie zapomnijcie o zdjęciach fasolki
Wszystkim które mają dzisiaj wizytę życzę powodzenia i nie zapomnijcie o zdjęciach fasolki
reklama
krakowianka79
nowalijka
Może to pytanie nie na miejscu ale w którym tc była OlaPio ?