reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny nie mam już siły na to co się dzieje....:-:)-:)-(
Olu i Darku bardzo mi przykro, nawet nie wiem co napisać....jestem z Wami myślami i sercem

mam jutro wizytę na 16 ale cholernie się boje, idzie ze mną mąż i synek, więc wrazie coś nie będę sama, dziewczyny po tych złych wieściach mam piekielnego stracha :-(

witam nowe mamusie na forum!

reklama
ciekawe czy u mnie tez jutro cos powie o płci może... ma usg 2D te normalne ale bardzo dobrej jakości i bardzo czułe ostatnio nawet nas sie pytal czy bedziemy chcieli wiedziec i ze mamy sie zastanowic do kolejnej wizyty czyli do jutro:-D:-D

oo to super:-D a co byś chciała?

szybko widać płeć ... myślałam, że dłużej będzie trzeba czekać ...
chociaż moja gina mówiła, że jeszcze trochę ... może ma jakiś kiepski sprzęt ...

zobaczymy co będzie widać 23 grudnia ....

widzę ze tez masz wizytę świteczna:-D

trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wyniki:tak:

Witam wszystkie czerwcowe mamy. Jestem mężem Oli i piszę w jej imieniu. Ola wczoraj trafiła do szpitala, ponieważ dostała plamienia i ... niestety nie udało się ... dzidzia przestała rosnąć w 6 tygodniu :-(. Jutro prawdopodobnie będzie miała zabieg. Dziś dostała tabletki poronne, które mają ją przygotować do zabiegu i ułatwić go.

Jakoś się trzyamy, ale nie jest lekko ... cóż życie jest ciężkie.

Trzymamy bardzo mocno kciuki za wszystkie czerwcówki 2010 i serdecznie Was wszystkie pozdrawiamy ... Ola odezwie się jak wróci ze szpitala, być może już w piątek.

Pozdrawiam, Darek

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Bardzo mi przykro:no::no::no:
Trzymajcie się kochani. Najważniejsze teraz że macie siebie.
Wiem bo niestety sama to nie dawno przechodziłam:-:)-(
Bardzo mi przykro.........:-:)-(

Dziewczyny nie można się załamywać!!!!!!
Wiem że co chwilę są złe informacje na wątku, ale same mi ostatnio mówiłyście że nie wolno się przejmować.
Pamiętajcie: Każda ciąża jest inna!!
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wiadomości.
Nie wyobrażam sobie więcej takich tragicznych informacji:-:)-(
Jak policzyłam na liście jest nas 51 do tego 9 osób już straciło, to strasznie dużo.
Nie rozumiem dlaczego...... To straszne, ale niestety trzeba żyć dalej.
Ja pogodziłam się z tragedią straty, wierzę że mamusie czerwcowych aniołków też sobie poradzą i nie długo będą tulić w ramionach swoje dzieciątka.
Pozdrawiam was serdecznie.
Do jutra. Doooobranoc;-)

Najgorsze w tym wszystkim jest to że człowiek jest szczęśliwy, odlicza dni do kolejnej wizyty i nagle dowiaduję się że serce jego szczęścia od dłuższego czasu już nie bije :-( Nawet sobie nie wyobrażam jakie to uczucie i mam nadzieję że już więcej żadna z nas się o tym nie przekona.

Dla wszystkich aniołków [*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Widzę jednak, że kończy się pierwszy trymestr i coraz odważniej pojawiają się nowe mamy :-)
Witam w naszym gronie :-)

reklama
Ja też już mówię Dobranoc....czeka mnie jutro ciężki dzień w pracy więc chyba już się położe....Spokojnej nocy Dziewczyny.....i oby jutrzejeszy dzień obfitował w same dobre wieści....Pa

Do góry