reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Kochana Paulko właśnie tak robiłam, nie wiem co ja mam z tym kompem. Tak robiłam i nic pusto. Trudno zaczekam za mężem ale dziekuję ;)

a co wkleiłaś pod swoim nickiem? z lewej strony
bo masz tam jakiś malutki obrazek?
a w ustawieniach są dwie funkcje po lewej stronie, edytuj avatar i edytuj sygnaturę, i suwaczek wklejasz w to drugie i zatwierdzasz:-)

reklama
Witam was
Wpadlam poczytac co tam u was i widze ze niestety znowu oczekiwanie wiadomosci od kolejnej ciezarowki:-(
Olu-Trzymam za ciebie kciuki i modle sie za twoja kruszynke.Juz bylo wystarczajaco zlych wiadomosci wiec jestem dobrej mysli ze tobie sie uda i to nic groznego:tak:Trzymaj sie kochana:-)

Ja sie czuje coraz lepiej przynajmniej fizycznie.Maz siedzi ze mna do konca tygodnia wiec korzystamy i wykorzystujemy czas:tak:Jeszcze troche mnie glowa boli ale tabletki na szczescie pomagaja:-DTrzymajcie sie kochane i nie denerwujcie bo wszystko napewno skonczy sie dobrze:tak:

Dowiedziałam się przed chwilą, że moja firma sprzedała nasz zakład innej. Przejęcie ma nastapić w ciągu kilku miesięcy. I trochę się boję co będzie jak wrócę. Czy będę miała gdzie wracać??? Cholercia, mam nadzieję, że nie będzie za dużych reorganizacji.

Kama83 cieszę się, że się odezwałaś.Wspaniale, że masz takie oparcie w mężu, dbaj o siebie.

pewnie zobaczyłaś rachunek przy kasie i to od tego:-D:-D,
oczywiście żartuje, bez obrazy,
a tak poważnie to ja omijam takie miejsca z daleka, bo od natłoku ludzi i zapachów też mi się robi słabo i niedobrze:-(

kupiłam body niemowlece i butelkę i smoczki... nie mogłam się powstrzymać :-D

Właśnie zwymiotowałam cały obiad... 10 min po zjedzeniu :-(

Ja butelek nakupiłam tylko przy pierwszej dzidzi i się okazało że się nie przydały bo karmiłam cyckiem rok i trzy miesiące drugą dwa lata i miesiąc więc teraz pewnie butelki i smoczki też się nie przydadzą;-)chociarz zamierzam teraz tak długo nie karmić ale okaże się póżniej:-D

Ja się czuje już bardzo dobrze, tak jak przed ciążą i tak sobie myślę że chyba te mdłości nie były takie złe przynajmniej czułam że jestem w ciąży. Teraz to się tylko zastanawiam czy wszystko i oczywiście wkręcam sobie różne rzeczy :-( i jednocześnie czekam na informacje od Oli.
Praktycznie jedyna oznaka że jestem w ciąży to moje świrujące hormony. Dzisiaj prawie się wzruszyłam i to na czym na reklamie czekoladek Merci :-D normalnie masakra :-) Oj chciałabym mieć już dziś tą wizytę u lekarza :-)

reklama
Do góry