reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Też ciągle zaglądam mając nadzieje na wieści od Oli...Kurczę mam nadzieję, że wszystko ok....
A ja dziś miałam swoje pierwsze przywitanie z kibelkiem...a w zasadzie najpierw ze zlewem w kuchni, potem z kibelkiem a na koniec z miską w sypialni która trzymam na wszelki wypadek przy łózku....no cóż i tak długo było dobrze:biggrin2:

reklama
Ja też mam nadzieję że z Olą wszystko w porządku. I rzeczywiście nie odzywa się tylko dlatego że zostawili ją na obserwacji.

Co do waszych strasznych mdłości i wymiotów, to zaczynam żałować że mam tylko słabe mdłości, bo właśnie przeczytałam w gazecie że "Silne nudności w ciąży mogą świadczyć o tym, że maleństwo będzie geniuszem - donoszą kanadyjscy naukowcy. To bowiem znak że poziom hormonów ciążowych jest wysoki, a właśnie one mają duże znaczenie dla rozmojy mózgu dziecka."

Kupiłam też w końcu książkę "Ciężarówka...." i zaraz pewnie ją pochłonę:-)

Co do waszych strasznych mdłości i wymiotów, to zaczynam żałować że mam tylko słabe mdłości, bo właśnie przeczytałam w gazecie że "Silne nudności w ciąży mogą świadczyć o tym, że maleństwo będzie geniuszem - donoszą kanadyjscy naukowcy. To bowiem znak że poziom hormonów ciążowych jest wysoki, a właśnie one mają duże znaczenie dla rozmojy mózgu dziecka."

dobre:-D to chyba rosnie mi geniusz w brzuszku, co najmniej noblista:-D:-D

Kupiłam też w końcu książkę "Ciężarówka...." i zaraz pewnie ją pochłonę:-)

uuuuuuu to patrząc na to jakie miałam wycieczki do toalety to moje dziecko będzie Einsteinem, chociaż ja bym wolała,żeby była Skłodowską-Curie :-):-D

Ja miałam mdłości do 8 tc. i to tylko przed spaniem, teraz nic cisza, jedynie niektóre zapachy mnie drażną zwłaszcza te jedzeniowe jakieś zapachy zup gotowanych, mięs.

Mam pytanie dziewczyny, mam już suwaczka widzę go w ustawieniach sygnatury, ale nie wiem jak zrobic żeby pojawił się kiedy piszę pod tym co napisałam ? czy któraś jest biegła w tym ?:-(

Mam pytanie dziewczyny, mam już suwaczka widzę go w ustawieniach sygnatury, ale nie wiem jak zrobic żeby pojawił się kiedy piszę pod tym co napisałam ? czy któraś jest biegła w tym ?:-(
tam na dole masz taki napis ZAPISZ SYGNATURĘ wciśnij to i powinno się zapisać, potem będzie się suwaczek pokazywał pod każdym Twoim postem:-)

Dziewczyny, która tutaj pracuje w świadczeniach rodzinnych????? Możecie mi przypomnieć????? Mam takie małe pytanko...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry