reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Też ciągle zaglądam mając nadzieje na wieści od Oli...Kurczę mam nadzieję, że wszystko ok....
A ja dziś miałam swoje pierwsze przywitanie z kibelkiem...a w zasadzie najpierw ze zlewem w kuchni, potem z kibelkiem a na koniec z miską w sypialni która trzymam na wszelki wypadek przy łózku....no cóż i tak długo było dobrze:biggrin2:

reklama
Ja też mam nadzieję że z Olą wszystko w porządku. I rzeczywiście nie odzywa się tylko dlatego że zostawili ją na obserwacji.

Co do waszych strasznych mdłości i wymiotów, to zaczynam żałować że mam tylko słabe mdłości, bo właśnie przeczytałam w gazecie że "Silne nudności w ciąży mogą świadczyć o tym, że maleństwo będzie geniuszem - donoszą kanadyjscy naukowcy. To bowiem znak że poziom hormonów ciążowych jest wysoki, a właśnie one mają duże znaczenie dla rozmojy mózgu dziecka."

Kupiłam też w końcu książkę "Ciężarówka...." i zaraz pewnie ją pochłonę:-)

Co do waszych strasznych mdłości i wymiotów, to zaczynam żałować że mam tylko słabe mdłości, bo właśnie przeczytałam w gazecie że "Silne nudności w ciąży mogą świadczyć o tym, że maleństwo będzie geniuszem - donoszą kanadyjscy naukowcy. To bowiem znak że poziom hormonów ciążowych jest wysoki, a właśnie one mają duże znaczenie dla rozmojy mózgu dziecka."

dobre:-D to chyba rosnie mi geniusz w brzuszku, co najmniej noblista:-D:-D

Kupiłam też w końcu książkę "Ciężarówka...." i zaraz pewnie ją pochłonę:-)

uuuuuuu to patrząc na to jakie miałam wycieczki do toalety to moje dziecko będzie Einsteinem, chociaż ja bym wolała,żeby była Skłodowską-Curie :-):-D

Ja miałam mdłości do 8 tc. i to tylko przed spaniem, teraz nic cisza, jedynie niektóre zapachy mnie drażną zwłaszcza te jedzeniowe jakieś zapachy zup gotowanych, mięs.

Mam pytanie dziewczyny, mam już suwaczka widzę go w ustawieniach sygnatury, ale nie wiem jak zrobic żeby pojawił się kiedy piszę pod tym co napisałam ? czy któraś jest biegła w tym ?:-(

Mam pytanie dziewczyny, mam już suwaczka widzę go w ustawieniach sygnatury, ale nie wiem jak zrobic żeby pojawił się kiedy piszę pod tym co napisałam ? czy któraś jest biegła w tym ?:-(
tam na dole masz taki napis ZAPISZ SYGNATURĘ wciśnij to i powinno się zapisać, potem będzie się suwaczek pokazywał pod każdym Twoim postem:-)

Dziewczyny, która tutaj pracuje w świadczeniach rodzinnych????? Możecie mi przypomnieć????? Mam takie małe pytanko...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry