reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, wczoraj siadł mi necik. Widzę, że sporo napisałyście. Przeczytałam, że któraś z koleżanek zaczęła plamić - kochana TRZYMAM MOCNO KCIUKI i mam nadzieję, że jestes już w domq.:-)

reklama
jeju jeszcze nic nie wiadomo, myślałam że OlaPio już się odezwie:-(

myślę,że takie sny mamy, bo przeżywamy to co się dzieje na forum:-(

ewelinamariusz-oj wesoło bedzie u Ciebie wesoło trójka maluchów to niezły galimatias u mnie starszej jakby nie było13 lat to już chodzi własnymi drogami staruszków omija z daleka ale za to młodsza nadrabia:-D

ewelinamariusz-oj wesoło bedzie u Ciebie wesoło trójka maluchów to niezły galimatias u mnie starszej jakby nie było13 lat to już chodzi własnymi drogami staruszków omija z daleka ale za to młodsza nadrabia:-D

Sami z mężm jesteśmy młodzi i kochamy dzieci a pierwsze to było przez przypadek jak miałam prawie 18 lat ale niewyobrażam sobie zycia bez nich teraz mam 22 i nie żałuje niczego ze nie zkożystałam z tego co mogłam

OK teraz spadam do banku bo na sylwesra chcemy sie juz wyprowadziac całuski:tak:

Zajrzałam jeszcze,bo miałam nadzieję na wieści od Oli, ale ma zaraz jedziemy na ten zabieg 3 go migdała- trzymajcie kciuki!
OlaPIo- myślę o Tobie cały czas
Paulka- co za sen:szok: Takie dziwactwa i głupoty mogą się wyśnić tylko w ciąży:-)
Pati- co za okropny sen... To tylko sen, urodzisz zdrowe dziecko
Koriander- mi się w pierwszej ciąży śniło, że urodzilam kotka, a urodziłam człowieka, więc się nie martw :-D:-D
ewelinamariusz- cudowne wiadomości, gratuluję! No i zdaje się, że mamy pierwszą dziewuszkę:-)
mama mikołaja- fajnie, że słyszałaś serduszko dziecka i , że udało Ci się załatwić wizytę u gina- na pewno będziesz wtedy spokojniejsza

Ja na szczęście koszmarów nie miałam, ale nie mogłam zasnąć- zasnęłam grubo po 4 rano...
Ma ktoś dzisiaj wizytę? Jeżeli tak to trzymam kciuki!
Uciekam, odezwę się po powrocie.pa

wiecie ja bym też chciała mieć troje dzieci, i tak po troszku mam, bo jak już pisałam to mój mąż ma jeszcze córkę (ma 7lat), nie mieszka z nami,ale jak przyjeżdża to tak jakbym miała jeszcze jedno dziecko,
ale swoje własne, jeszcze jedno...czemu nie:-)

p.s. ciekawe co na to mój mąż?:-D

Mnie to mój namówił na trzecie dla niego to drugie bo starsza jest z poprzedniego małżeństwa a on koniecznie chciał jeszcze jedno.No i dałam się namówić latka lecą to pomyślałam że jak jeszcze jedno to teraz po 35 latkach to już większe ryzyko więc ostatni dzwonek:tak:

ja mysle ze 3 dzieci to jest juz rodzinka w komplecie:-)chociaz gdybym wczesniej miala parke to nie wiem czy tak szybko bym sie zdecydowala na 3 dziecko,ale ciesze sie ze jestem w ciazy i bedzie 3.Milosci wystarczy!!!ja jak 1 dziecko urodzilam to mialam ukonczone 21 lat.

reklama
Do góry