nawet nie pomyślałam wogóle moje myslenie od 3 miesiecy jest jakies powolniejsze i mniej intensywne he he
No i dobrze nam w końcu nie wolno się przemęczać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet nie pomyślałam wogóle moje myslenie od 3 miesiecy jest jakies powolniejsze i mniej intensywne he he
dosyć ze mysle wolno szybko sie męczę to jeszcze ostatnio bardzo czesto kręci mi sie w głowie normalnie nawet nie moge wstac z łóżka zawsze musze odzekac chwile na siedzaco bo jak wstane za szybko to mam kręcika och co te nasze fasolki z nami robią he heNo i dobrze nam w końcu nie wolno się przemęczać
dosyć ze mysle wolno szybko sie męczę to jeszcze ostatnio bardzo czesto kręci mi sie w głowie normalnie nawet nie moge wstac z łóżka zawsze musze odzekac chwile na siedzaco bo jak wstane za szybko to mam kręcika och co te nasze fasolki z nami robią he he
ale najważniejsze zeby silne nawet naszym kosztem a co tam hi hi
oj oby nie he he ja juz sie nie moge doczekac czerwca fajnie ze bedziemy rodzic niektóre pozna wiosna a inne latem bo tydzien dwa i na spacerki bedzie mozna chodzic super i takie bose stópki swojej niuni całować;-):-):-) jeszcze tylko poł roku zleci momentGorzej jeśli tak na zostanie na dłużej niż do końca czerwca :-) ;-)
Wzajemnie tylko za długo nie siedz w tej pracy;-);-);-)
ja do poniedziałku mam tylko zwolnienie i juz mam 81 dni na zwolniniu ogolnie i nie wiem czy wracac na ten staz bo na stazu nie mozna przekroczyc 90 dni zwolnienia bo mnie skresla:---(
no ja tez narazie o dziwno nic nie kupiłam tylko moja mama kupiła takie maleńkie skarpetki ale powiedziala ze dostaniemy je dopiero po polowie wcześniej nie. i ja tez zamierzam dopiero robić zakupy po Nowym roku tak moze w lutym:-)
a My ślub załatwiliśmy w dwa miesiące:-), najpierw miał być w marcu, ale był post, więc przenieśliśmy na kwietnia, i wszystko załatwiliśmy:-)
Witam serdecznie, jestem całkiem nowa. Czytałam waszą listę już na początku listopada ale szczerze mówiąc bałam się jeszcze cokolwiek pisać. Mam 13 letnią córkę (1996r) w 2003 roku dwie przedwcześnie zakończone ciąże ;( prawdopodobnie było to związane z późniejszą operacją którą przeszłam w 2006 roku. Dzięki niej wyeliminowano nieprawidłowości ale co najgorsze nie dawano szans na kolejną ciążę. I tak 30.10.2009 o godzinie 5:15 rano na teście zobaczyłam 2 KRESECZKI. Nie mogłam uwierzyć. Po paru dniach dostałam plamień zupełnie tak jak w poprzednich dwóch ciążach. Naszczęście pani doktor przepisałmi duphaston i zaleciła leżenia. Bałam sie pisać ponieważ pierwsze USG pokazywał według 4tc. a według OM był to 6 tc. Dwa tygodnie strachu do kolejnej wizyty. Kolejne USG pokazało 6 tc. i bijące serduszko ( FASOLKA 1 CM.) ale według OM był to 8tc. Dopiero 26.11. USG pokazało 9 tc fasolka 2,5 cm. i serduszko a wedłu OM również wszystko tak jak powinno być. Obawiałam się najgorszego tego, że maleństwo nie dorośnie do wieku odpowiedniego zgodnego z datą OM. Dzisaij jestem szczęśliwa, jednak malutki strach zawsze gdzieś styłu za mną będzie mi towarzyszył. Jeżeli mogę prosić dopiszcie mnie koleżanki do listy czerwcóweczek. Wam natomiast gratuluję serdecznie waszych malutkich skarbów. Przepraszam, że tyle o sobie napisałam może to was zanudziło. Na 30-ste urodziny dostałam najwspanialszy prezent ( widok kruszynki na usg);-) Termin porodu 29.06.2010
Dziewczyny, jak myślicie czy mogę użyć xylorin na katar??? bo już nie wyrabiam, nie mogę oddychać
ja nie ma pojęcia ja nic nie używałam i sam mi przeszedl ale bylo tragicznie czasem zeby odetchnac ciągnelam Rhin-Bac fresh ten sztyft i jakos przeszlo;-)Dziewczyny, jak myślicie czy mogę użyć xylorin na katar??? bo już nie wyrabiam, nie mogę oddychać
Osz Ty nie dobra a miałas długo nie siedzic no noNIby miałam za długo nie siedzieć, a właściwie dopiero nie dawno wróciłam.
Skończyłam pracę o 17:--( Masakra, ile miałam do nadrobienia, po tygodniu leżenia. Nie wyobrażam sobie ile będę miała do nadrobienia po całym zwolnieniu:-(