reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

buuuuu, ja chcę z Wami posiedzieć i kiedyś w spokoju Was poczytać..... W pracy mi żyć nie dają, dom zapuszczony, jutro nagrywamy kolędy te co to je po nockach aranżowałam.... Niby marzę o Świętach, ale jak sobie pomyślę o przygotowaniach to :baffled:
Całuję wszystkie chorowitki i chorowitków, ściskam Ciężaróweczki, trzymam kciuki za Wiki i w ogóle myślę o Was non stoper...
Buziiii

Kajdusia podziwiam cie za to zaangazowanie i wogole:) mam nadzieje ze jednak w swieta ladnie sobie odpoczniesz:)

reklama
matko Kobiety dobijcie mnie bo ja już nie mogę:-:)-( noc - MASAKRA! w życiu nie miałam tak chorej Jagódki, bidulki mojej... wczoraj tak płakała,że ja ryczałam razem z nią! Całą noc siedziałam na łóżku oparta o ścianę a na rękach dziecko moje biedne:no: mam nadzieję,że dziś już będzie lepiej... lekarstwo antybiotyk niestety ohydny i muszę jej wmusić siła:-:)-(

Kajdusia - dasz radę!
Ita - już się nie mogę doczekać kolejnego maluszka po-czerwcówkowego hehe:-) moja siostra też rodzi w styczniu,ale ma termin na 10.

Agi - Kochana dasz radę! Może akurat Polusia będzie grzeczna w samolocie:tak:A te drzemki to eee:szok: moja śpi 1h a od jakiegoś czasu to często omija popołudniowe drzemki w ogóle.... A idzie spać ok.20 - 7ew. do 8 rano i zdarza jej się obudzić,ale ona się budzi bo się czegoś boi chyba, jak przytulę jest ok...
Gosiagro - super że wyniki są ok!

sorki ale dziecko wzywa, więcej nie odpiszę...

Witam. Spróbuje cosik napisać choć nie ma weny. Dół na maksa.

Ola- ściskam mocno i zdróweczka dla Jadodzi.:*
Julia- najlepszego dla Meli ( mój Jasiek też dzisiaj ma półtora roczku)
Gosia- super ,że wyniki ok, Oby już tak zostało. Trzymam kciuki za rezo męża &&&
Aguś- nie stresuj się za wczasu. Lot na pewno będzie udany.
Kajdusia- pracocholiczko kochana, jeszcze trochę i odpoczniesz ;)
Ita- hej hej. Ale ten czas zleciał. Zaraz będziesz tuliła dzidziusia. Fajnie :)
Kreatorka- Co tam u Was? Ja Ninka?
Lizka- jak tam dzieciaczki? Lepiej już?
Lenka- jestem myślami z Wami i Wikusią :-(
Milusia, Percia, Ewelinka,Ewa, Anik-, Zdec , Lencja , Iza, Milka, MagdaM,- Hop hop!!!

Wszystkim chorowitkom zdróweczka :)

Ostatnia edycja:
Ola wspolczuje, zdrowka Jagodce
Ita na razie jezdzimy na dwa wozki, zastanawialam sie nad tym phil&teds ale nie ma mozliwosci zeby jedno dziecko spalo na plasko wiec jak juz to na pozniej
jakos sobie radze, czasami trzeba zacisnac zeby i przetrzymac ale nic nie trwa wiecznie, Jeremek jest juz coraz bardziej kontaktowy, Jas zaczyna zauwazac brata, coraz lepiej

Jestem, jestem cały czas podczytuję:)

ita super że już tak blisko terminu. Tak mi się też czasem marzy...

Ago Twoja Pola to chyba jakieś złote dziecko. W dzień to pal licho, ale w nocy ja czasami wstaję nawet po 5 razy, więc rano jestem padnięta, a o 4:30 do pracy wstaję:( Zazdroszczę...

Byliśmy dzisaij na USG, tych co wam kiedyś pisałam sposorowanych przez Fundację McDonalds. Super zrobili małej USG brzuszka i węzłów chłonnych. I jak tam pojechaliśmy to mój mąż poznał tego lekarza, bo robił nam wcześniej USG główki małej i przy okazji jak byliśmy to też nam zrobił w ramach darmowych badań. Na szczęście wszystko jest w porządku.

Piszecie o dentystach, ciekawe kiedy my będziemy mieć z czym do niego iść:cool2::cool2:

ita jak na dwa wózki???? My ledwo dajemy radę na jeden;)

Witam sobotnio, wlasnie wrocilismy z pysznego obiadku w restauracji Lilcia podrywala kelnerow :-D

olu kochana duzo zdrowka, biedna Jagodka :-( Do trzech dni antybiotyk musi zaczac dzialac jesli nie to chyba powinnas to skonsultowac jeszcze raz z lekarzem..

zdecku orientujesz sie do kiedy te badania sa przeprowadzane..? Chetnie bysmy skorzystali ale nie wiem czy sie zalapiemy ..

ita Klementinka tutaj czesto widuje takie "dwupietrowe wozeczki nie wiem czy o tym piszesz Klementinko? A Buggy Board albo te doczepiane krzeselko u was sie nie sprawdzi?

Kajdusia czesc :-D:cool2:

perfecta jak sprzatanko???

Olavip bardzo wspolczuje Jagodce, mam nadzieje ze antybiotyki zaczna dzis dzialac i nocka bedzie o wiele spokojniejsza!!!

Emaila rowniez najlepszego Jasiowi i w te pogode duzo zdrowka:)
a co to za dolek?

Zdec ja pierwsze slysze o tej funadcji,powiesz cos blizej o niej?
Powiedz mi czy po tym kanalowym bolal cie ten zab? bo mnie boli,niby prawo ma do trzech dni,a jest czwarty i mnie pobolewa;/ niewiem czy to czasem nie zly znak...

Ja juz mam ukochanego w domku:) do poniedzialku bedzie,wiec bede mogla sobie pare spraw pozalatwiac sama:)

a Jutro moje HOBBY ''ZAKUPY" wybieram sie ze znajomymi po prezenty:):)

reklama
Kochana Izuniu!!!

W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

kwiatki.jpg

Do góry