reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam się niedzielnie ;)
ciężko mi tutaj się wkręcić do Was
Wy już się dobrze znacie i o.
U mnie niedziela też zapowiada się całkiem dobrze ;) w tej chwili mieszkam u teściów, jakiś poczęstunek ma być z okazji imienin teścia
a ja sobie pójdę to swojej mamy :-):tak: Mój mąż w pracy i dupaa... taka oto niedziela :-)
Witaj, napisz cos o sobie, nie bardzo cie kojarze?:-)

Dziewczyny co myslicie zeby dziecku kupic kuchnie?
Ja mysle ze dobry choc raczej na 2 urodzinki, Lila bardzo chetnie bawi sie garnuszkami i stawia je na kuchence w Klubie Maluszka, ale to na pewno nie jest jeszcze zabawa w gotowanie :-)
hej,

ma któraś z Was rowerek biegowy dla maluszka??? Tesciowa chce kupic Natankowi pod choinkę i nie wiem jaki wybrać, czy drewniany czy aluminiowy, czy z hamulcem czy bez itp?? mozecie coś polecić??
my mamy drewniany, na najnizszym poziomie jeszcze troche brakuje zeby nozkami do podlogi dosiegac ale mysle ze na wiosne smignie juz az bedzie furczalo :-) Wersja bez hamulca;-)

reklama
mama kubulki, EWA1981 - dziekuje, wszystko dobrze :) Oboje rosną jak na drorzdzach :) Tylko ja mam ostatnio maly kryzys i mam juz dosyc siedzenia w domu - praktycznie wcale nie wychodze (nawet na spacerek zabiera Krystianka moja mama, Michałek idzie na balkon, a ja ogarniam w domu). Jak Krystianek jest grzeczny, to jest ok, ale ostatnio ma gorszy okres, że jest walka przy każdej zmianie pieluchy i tym podobnych rzeczach, to ja coraz cześciej jestem załamana, ze sobie z moim dzieckiem nie radze :( Jestem też troche zazdrosna o babcie, bo tylko "baba" i "baba" - na mnie niestety bardzo czesto jest obrażony (jest zazdrosny o Michałka) i np. za nic nie chce powiedziec "mama", nie wspominając o daniu buziaka, lub przytuleniu :( Czytam teraz "Język dwulatka" - mam nadzieje, ze mi cos podpowie.
zyrraffka - przykro mi, że nie moge śledzić co sie u Ciebie dzieje na bierząco...czy możesz mi wyslać priva z najnowszymi wieściami?
kreatorka - kilka dni temu przeczytałam co sie wydarzyło. Strasznie mi przykro
[*] Ja nawet nie moge o tym myśleć, bo sama myśl mnie przeraża - co muszą czuć rodzice...Trzymaj się cieplutko!!
nadika - my nie mamy takiego rowerka

mama kubulki, EWA1981 - dziekuje, wszystko dobrze :) Oboje rosną jak na drorzdzach :) Tylko ja mam ostatnio maly kryzys i mam juz dosyc siedzenia w domu - praktycznie wcale nie wychodze (nawet na spacerek zabiera Krystianka moja mama, Michałek idzie na balkon, a ja ogarniam w domu). Jak Krystianek jest grzeczny, to jest ok, ale ostatnio ma gorszy okres, że jest walka przy każdej zmianie pieluchy i tym podobnych rzeczach, to ja coraz cześciej jestem załamana, ze sobie z moim dzieckiem nie radze :( Jestem też troche zazdrosna o babcie, bo tylko "baba" i "baba" - na mnie niestety bardzo czesto jest obrażony (jest zazdrosny o Michałka) i np. za nic nie chce powiedziec "mama", nie wspominając o daniu buziaka, lub przytuleniu :( Czytam teraz "Język dwulatka" - mam nadzieje, ze mi cos podpowie.
zyrraffka - przykro mi, że nie moge śledzić co sie u Ciebie dzieje na bierząco...czy możesz mi wyslać priva z najnowszymi wieściami?
kreatorka - kilka dni temu przeczytałam co sie wydarzyło. Strasznie mi przykro
[*] Ja nawet nie moge o tym myśleć, bo sama myśl mnie przeraża - co muszą czuć rodzice...Trzymaj się cieplutko!!
nadika - my nie mamy takiego rowerka
Kochana trzymaj się dacie radę...dość długo ten kryzys ma Krystianek:(

Hej hej
Dziękuje za zainteresowanie Jasiem. Intensywny weekend nie dał mi możliwości popisania z Wami. Obiecuję że jutro nadrobię!!!!
Jaś od wczoraj po drzemce bardzo dobrze śladu temp nie ma
:*
Buziaki i do jutra SLIPUJCIE ŁELOWSKO!

reklama
Ja rowniez dolaczam sie do tekstu "milego dnia"=)

Milusia super sie czyta wiesci,i normalnie czlowiek chcialby przezyc jeszcze raz takie motyleeeee:)

Do góry