reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć
Emalia- dla mnie "dziekuję" na bb ma takie samo znaczenie jak "lubię to" na fb , a w wielu przypadkach też "zgadzam się z przedmówcą" i myślę, że w tym wypadku dziewczyny podkreśliły, że zgadzają się z Żyrafką... Bo to, że jesteś fajną dziewczyną, wrażliwą,ciepłą, pomocną to jedno, możesz wierzyć lub nie, że jesteś tu lubiana, ale nam też nie jest miło czytać przytyki, że w Twoim odczuciu olewamy Cię....Wrzuć Kochana na luz, i trochę więcej wiary w siebie! Boszsze ile to razy moje posty zostały niezauważone, ale cóż- każdy pisze jak umie i jak czuje, są osoby które piszą elaboraty na każdy poruszony temat, są osoby piszące zdawkowe zdania wyłącznie o sobie.... I przecież to nie świadczy jakim kto jest człowiekiem i czy posiada nas w sercu, czy w d. ;-)
Lenka- zmartwiłaś mnie :-( .Trzymam kciuki jutro za wyniki
Kasiek- ja raczej Gosiaka nie noszę... Ale też nie mamy specjalnie takiej potrzeby...
Ciężka dziś tu atmosfera, nie lubię......

Ostatnia edycja:
reklama
lena :szok:na pewno nie tak żle jutro zobaczysz będzie dobrze trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki
emalia kochana spokojnie wrzuć na luzik policz do 10 a będzie lepiej;-):tak:
laski moje wspaniałe może wszystkie powinnyśmy wogóle policzyć uśmiechnąć się i pisać dalej?;-):-D
nie wiem jak dajecie radę nie nosić dzieciaczków bo moje prawie 15 kilowe maleństwo niestety domaga się noszenia oczywiście nie cały czas ale....jednak

shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
chcesz mnie nastraszyć??
rofl.gif

:no:

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo:-)

Ale miałam dziś dzień. Mama zrobiła nam niespodziankę i przyjechała w odwiedziny:-). Więc wzieła Karolinę na spacer a ja w tym czasie mogłam trochę odgruzowaC mieszkanko. Nazbierałam 5 worków niepotrzebnych ubrań, ile miejsca się zrobiło.
Póżniej mame jechałam odprowadziC na dworzec z małymi przygodami. Tzn na rondzie tramwaje się chyba stuknęły i wszystkie rozjazdy zablokowane. Mama panika że na pociąg się spóźni i jak do domu wróci. Całe szczęście taksówkę jakąś dorwałam i szybko na dworzec. Zdążyła w ostatniej chwili.
Ja potem też wracałam do domu ponad godzinę (normalnie 30minut).

Lena trzymam kciuki żeby się okazało że jednak jest ok z kręgosłupem.

Przepraszam że nie odpiszę każdej ale jest już późnoa ja jestem padnięta.
Widzę że jakieś zgrzyty były. Bądzmy wszyscy dorośli a nie zachowujemy się czasem jak dzieci (ja czasem też). Czyż to forum nie jest do wymieniania się swoją wiedzą, doświadczeniami. Więc to róbmy na spokojnie:-).

Spokojnej, przespanej nocki każdej z Was życzę:-)

Heloł!widzę że druga?
u nas nocka masakra ale chyba się powtarzam więc daję na luz:tak:
k..znowu rozgwizdziło nam się auto tym razem na poważnie i oczywiście kupę kasy pójdzie czyli święta do d...trudno przeżyjemy
lena trzymam kciuki pamiętam :-D odganiam złe myśli01.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry