reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ola vip dobre!to daj im te złoty parę i powiedz że już się zgadza:-D

Lena mam kolezanke która ma to samo, i pewnie w Twoim wieku nawet jest, tylko ze oina lubi buciki na szpileczkach...:baffled:

milusia dziekuje po bilansie super, same ochy i achy, babka zachwycona postepami Lili zwlaszcza slownictwem :-):-) Nastepna wizyta za pol roku.

Liza zdrowka dla corci!

zyraffka jak gardlo? Jak oczy Lukaszka?

mialam jeszcze cos napisac :-) ale policzylam 12345678910 i sobie odpuszcze :nerd:

To super wiesci:) jak sie zachwycali Lilka:)

Ja mam to samo, to pewnie dlatego, że teraz wiemy co nas czeka ;-)

Ja też nie mam nic dla dzidzi - wszystko po Hani sprzedałam... masakra

Moze sie cos uzbiera:) znajomi troszke dadza?;) jeszcze masz czas kochana:)

hej dziewczyny jestem:(nie zaciekawie...nie dostałam wyników jutro o 10 mam byc na ambolatorium poniewaz z moim kregosłupem jest tragedia!jutro niby maja powtórzyc rezonans i od razu bede miała konsultacje....technik się dziwił ze ja śmigam o własnych siłach!
Nie ruszałam sie w kapsule ani nic...więc nie mozliwe by to była wina badania:(ogólnie badanie wyszło złe!

Lenko nie denerwuj sie , zaden sprzet nie jest niezawodny! Jutro zobaczysz dobre wiesci:)

No a ja jutro sie przekonam czy dostane zasilek wychowawczy...Amelia juz spi,zmeczona byla,spacerek zaliczylysmy:)

To super wiesci:) jak sie zachwycali Lilka:)

Moze sie cos uzbiera:) znajomi troszke dadza?;) jeszcze masz czas kochana:)

Lenko nie denerwuj sie , zaden sprzet nie jest niezawodny! Jutro zobaczysz dobre wiesci:)

No a ja jutro sie przekonam czy dostane zasilek wychowawczy...Amelia juz spi,zmeczona byla,spacerek zaliczylysmy:)
ale co złożyłas juz dokumenty??przeciez na decyzje czeka sie ok 1 miesiaca ja złozyłam dokumenty i czekam ponad miesiac na decyzje mimo iż wiem ze dostane!

Widzę że kilka a Was fajnie się bawi moim kosztem ( to bardzo dojrzałe zachowanie). Nie dość ,że kpicie sobie z mojej osoby to jeszcze na wzajem dziękujecie sobie za posty tyczące się mojej osoby.Zresztą te posty i zachowania sa często infantyle. Co lepsze potem mi piszecie ,że mnie lubicie. Masakra!!! Tu już nie ma praktycznie komu ufać ( poza paroma wyjątkami). Każda ma swój idealny świat. Najgorsze jest ,że bylam szczera wobec Was... no cóż, nic nie trwa wiecznie...

Ostatnia edycja:
ale co złożyłas juz dokumenty??przeciez na decyzje czeka sie ok 1 miesiaca ja złozyłam dokumenty i czekam ponad miesiac na decyzje mimo iż wiem ze dostane!

tak na decyzje czeka sie miesiac,ale jak nie zloze do 30 listopada niewyplaca mi za listopad(przepadnie kasa). Wszystko zalezy jutro od US. Ja wiem ze dostane bo te same papiery skladalam 5 miesiecy temu;/

Dzis ciezka atmosfera na BB;/

tak na decyzje czeka sie miesiac,ale jak nie zloze do 30 listopada niewyplaca mi za listopad(przepadnie kasa). Wszystko zalezy jutro od US. Ja wiem ze dostane bo te same papiery skladalam 5 miesiecy temu;/

Dzis ciezka atmosfera na BB;/
Julia wyrownaja Ci i za pazdziernik i za listopad nie moze Ci kasa przepasc!ja z US dostałam na miejscu musisz tylko podac NIP meza i miec najlepiej jego dowód!

Gosiargo dzieki za wiesci od Eagle:)

Koriander fajne macie bilanse u nas dopiero dwulatka

Lena trzymam kciuki za jutrzejsza powtorke, moja babcia dostala kiedys opis jakiegos badania z adnotacja ze w trakcie badania aparat sie zepsul...

Julia wyrownaja Ci i za pazdziernik i za listopad nie moze Ci kasa przepasc!ja z US dostałam na miejscu musisz tylko podac NIP meza i miec najlepiej jego dowód!

Lenko to super masz ten US bo u nas tydzien sie czeka;/ u mnie wyglada to tak ze za pazdziernik mam wyplacone bo decyzja byla do 31 pazdziernika. I powiedzialy mi ze: zeby dostac wyrowanie za listopad(bo kasy juz niedostalam ,bo zapomnialam dokumenty zlozyc,a dokladnie mowiac wydawalo mi sie ze jak pare miescy temu skladalam to juz w tym roku niemusze!) to musze dokumenty do konca listopada zlozyc...ehhh;/

reklama
Lenko to super masz ten US bo u nas tydzien sie czeka;/ u mnie wyglada to tak ze za pazdziernik mam wyplacone bo decyzja byla do 31 pazdziernika. I powiedzialy mi ze: zeby dostac wyrowanie za listopad(bo kasy juz niedostalam ,bo zapomnialam dokumenty zlozyc,a dokladnie mowiac wydawalo mi sie ze jak pare miescy temu skladalam to juz w tym roku niemusze!) to musze dokumenty do konca listopada zlozyc...ehhh;/
ale to powiedz babce w US ze musisz miec dzisiaj bo przepadnie Ci wychowawcze a jak nie to idz do kierownika działu i na pewno Ci wystawi:)

Do góry