reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

milusia dziekuje po bilansie super, same ochy i achy, babka zachwycona postepami Lili zwlaszcza slownictwem :-):-) Nastepna wizyta za pol roku.

Liza zdrowka dla corci!

zyraffka jak gardlo? Jak oczy Lukaszka?

mialam jeszcze cos napisac :-) ale policzylam 12345678910 i sobie odpuszcze :nerd:

reklama
Dziewczyny przekazuje wam pozdrowienia i buziaki od EAGLE :-):-) bardzo za nami tęskni, mają kupić nowego laptopa, więc jest szansa ze po Mikołaju się do nas odezwie:-) u nich wszystko dobrze, ona rośnie a dzieciaczki rozrabiają:-)

zyrrafko - pozwoliłam sobie przekazać eagle cudowną wiadomość i z całego serca ci gratuluje!!!:-)

Dziewczyny przekazuje wam pozdrowienia i buziaki od
EAGLE :-):-) bardzo za nami tęskni, mają kupić nowego laptopa, więc jest szansa ze po Mikołaju się do nas odezwie:-) u nich wszystko dobrze, ona rośnie a dzieciaczki rozrabiają:-)

zyrrafko - pozwoliłam sobie przekazać eagle cudowną wiadomość i z całego serca ci gratuluje!!!:-)
My równiez całujemy ich i niech Szybko ten mikołaj do niej idzie:-D

Dziewczyny przekazuje wam pozdrowienia i buziaki od EAGLE :-):-) bardzo za nami tęskni, mają kupić nowego laptopa, więc jest szansa ze po Mikołaju się do nas odezwie:-) u nich wszystko dobrze, ona rośnie a dzieciaczki rozrabiają:-)

o to super! bo mi jej brakuje okropnie:( ona ma termin na początek marca chyba jakoś,co?
kurcze powiem, Wam że się stresuję myślą o porodzie chyba jakoś bardziej niż z Jagodą... No i jeszcze nic nie mam praktycznie:crazy: wszystko co brakuje dla dziecka i dla mnie <i łóżko dla Jagody> miałam kupić za chorobowe, które powinnam dostawać z ZUS już 3mc, a teraz zanim oni się pokapują co i jak w mtym ZUSie to 2mc zanim jakąkolwiek kasę zobaczę:-( trochę się tym załamałam:-(

a ja faktycznie weszłam zobaczyć czy Lenka się odzywała po rezonansie, ale nic nie widzę poza aferą,ale przepraszam - nie będę się mieszać w tą dyskusję... A powiem tylko - odnośnie urzędowych spraw - że mi się nie należy wychowawcze ani rodzinne,bo UWAGA: jesteśmy za bogaci o 1,76zł:-):-D teraz z tego szydzę, ale się nieźle powkurzałam kiedy się p tym dowiedziałam, no ale trudno nic z tym nie zrobię:sorry:

Ostatnia edycja:
Kasia oki, spoko, sorry nie chciałam pytac o to jesli to bardzo prywatne...

Milusia z dupką lepiej:-) schodzi wsio, pampersy zmienione :dry: :tak:

eagle :*********

lena czekamy.......

Co do Panstwa i pomocy od niego to jest totalna porazka....

hej dziewczyny jestem:(nie zaciekawie...nie dostałam wyników jutro o 10 mam byc na ambolatorium poniewaz z moim kregosłupem jest tragedia!jutro niby maja powtórzyc rezonans i od razu bede miała konsultacje....technik się dziwił ze ja śmigam o własnych siłach!
Nie ruszałam sie w kapsule ani nic...więc nie mozliwe by to była wina badania:(ogólnie badanie wyszło złe!

reklama
Do góry