koriander
Fanka BB :)
?????????????????????????????????????????????????????????Ja się z wami żegnam i życzę Wam tylko dobrych wiadomości i szczęśliwego rozwiązania.
magda ty nie strasz, mialas wizyte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
?????????????????????????????????????????????????????????Ja się z wami żegnam i życzę Wam tylko dobrych wiadomości i szczęśliwego rozwiązania.
Ja się z wami żegnam i życzę Wam tylko dobrych wiadomości i szczęśliwego rozwiązania.
Według wyliczeń lekarza ( a nie suwaczków ) to mi dzisiaj wypada początek 14 tygodnia. W czwartek wizyta- ciekawe czy dostane nowe L4?
Mam pytanko- czy któraś z Was bierze jeszcze Luteine?
Dziewczynki nie chciałam pisać nic więcej bo tu już jest za dużo złych wiadomości, to co mnie spotkało nie oznacza ze spotka Was, jesteście młode silne i nie miałyście wcześniej żadnych problemów więc musi być dobrze, zyczę Wam tego z całego serca.