kreatorka wyrazy wspolczucia dla Was, a szczególnie dla rodziców i siostrzyczki, badzcie silni!!!!!!!!!!!! jestem bardzo wstrzaśnieta ta wiadomościa (*) dla Aniołka
izia koriander julia Kubuś siedział sam przez godzine, ale był przy aucie moj tata a potem maz wiec zabawiali go przez szybe i dopiero pod koniec sie rozplakal, ale pedzilam jak wariatka przez cale miasto, zeby klucze przywiezc i taka zestresowana byłam grrrr
koriander to fajnie ze zabieg sie udal, ja tez sie wybieram
emalia dobrze ze zakupy sie udały, co kuplas? a ta promocja byla tylko tej nocy, czy jeszcze bedzie?
kasiulka kochana trzymam kciuki, zeby szybko wymioty przestały Cie meczyc, doskonale wiem co czujesz, mialam to samo i az boje sie kolejnej ciazy
milusia dzielna dziewczyna super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zrobisz mi pazurki?
a my po weselu, było super, Kubuś jest wciaz u rodziców, pewnie teraz spi, wyszalalam sie za wszelkie czasy, moj maz oczywiscie był pijaniutki, a teraz dogorywa na kanapie po śniadaniu
taka jestem szczesliwa ze wreszcie gdzies sie wybralismy, ostatnio taka rutyna wkradła sie w nasz zwiazek
a w piatek bylam tak na szybko w ciuszku i kupilam Kubusiowi fajne zreczy, rety ostatnio za takich zakupach bylam w marcu albo kwietniu, jakze takie wypady poprawiaja humor!!!!!!!!

))))))))