reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Tak, codziennie przyjeżdża do mnie mama, nie wiem co bym bez niej zrobiła :tak:

To super że ma Ci kto pomóc. U nas niestety było by to niemożliwe.

Witoojcie:-D nie porwali mnie:-D (szkoda?:eek: :-D jak by to był przystojny elfik to może moze...:-D)
tsza kamienie w kieszenie bo tak wieje że ojojoj:-D dobrze że mnie bliźniaki zamortyzują:-D

No wiec tam tam tam jestem już Pania stylistka paznokci z certyfikatem i pierwszymi klientkami:-D spełniam sie i mam nadzieje rozwinąc skrzydla bo to moja pasja:tak: :-D

Ogromne gratulacje!!!

reklama
No niestety strasznie plakala, kolo auta bylo chyba z 10 osob,ja razem z nia plakalam...no tata i P. bratem podwazali drzwi w szczeline wlozyli dlugi drut i walczyli,byla tam jakies 30 min,ale udalo sie otworzyc... A P. byl w trasie,dzowilam mowil ze jak za dlugo to bedzie trwac to mamy okno wybic bo co zrobic a to ze kluczyki zapasowe w bagazniku sie znalazly to jego sprawka;/;/

Dziękuję dziewczyny, rozmawiałam dzis z rodzicami Maksia, Julcia bardzo placze :-( nie moze zrozumie "dlaczego Bozia jest zła na nich i zabrała dzidziusia) a rodzicom nawet nie wiadomo co powiedzieć, ja też kiepsko sobie radzę, wszystko mi się wydaje tak ch****o bez sensu :-( byłam dziś zamówić wiązankę w kształcie serduszka... pogrzeb we wtorek o 9 rano

julia - biedna Amelcia musiała się strachu najeść dobrze, ze wszystko się udało, chociaż wyobrazam sobie co czuliscie

Dziękuję dziewczyny, rozmawiałam dzis z rodzicami Maksia, Julcia bardzo placze :-( nie moze zrozumie "dlaczego Bozia jest zła na nich i zabrała dzidziusia) a rodzicom nawet nie wiadomo co powiedzieć, ja też kiepsko sobie radzę, wszystko mi się

To są ciężkie tematy, bo to jest największa tragedia jaka się może przydarzyć rodzicom :-(

Strasznie mi żal Julci, bo ona nie rozumie co się stało, i w tym wieku ciężko jej to wytłumaczyć.

Trzymajcie się jakoś
[*]

Dzieki dziewczyny;-) :*
nie ogarniam czytałam w miarę na bierzaco ale Julia Ty piszesz o zamknięciu Meli juz jakiś czas temu tak?(tym co kiedys pisałaś?)czy jakas nowa historia bo coa pomotałam?:eek:

Ja dzis to jo...Wczoraj jako jedyna w domu nic nie piłam a dzis jako jedyna mam kaca :-D to chyba te opary:-D oni pija a ja mam za nich kaca!:eek: :-D
Bylismy u dziadka chłopców na imieninach, tak sie wzruszył ze jej...dostał m.in bukiet z cukierków:tak: :rofl2:

Emalia przepraszam ale ja nie mam u siebie takich sklepów więc jak nie mam pojęcia o czyms to się wypowiadam bo po co truć:-D i nie złośc się tylko nastepnym razem jak coś ważnego to pisz wielkimi drukowanymi, literami zeby wszystkie widzialy bo ja to troszkę ślepowata chyba:-D

Jutro mamy alergologa, Szymonka mu cały czas wywala na buziulce (czerwone plamy) a Kubulek strasznie zaczał drapać tył główki....aż ma rany....
Już ni mam ja na nich sił,,,co zrobic żeby tak się nie bili???/ktoś ma pomysly??tłumaczenia nic nie daja...ręce opadają po prostu, jeden drugiego z otwartej ręki leje...:zawstydzona/y: :eek: o gryzieniu, szczypaniu,stukaniu, pukaniu nic nie wspomne...:eek:

Weszłam tylko weekendowo , chciałam uściskać wszystkie choruszki :-*
Ale teraz taniec z gwiazdami ;-),finał, ciekawe kto wygra....
Postaram się popisać więcej później.....

Nadika u nas kaszel juz mija, tylko czasami cos tam odkaszlnie ale to nie to samo co bylo kilka dni temu. Tylko ze ja Stodala nie mialam, ale chyba w podobnym czasie naszym maluszkom sie zaczal kaszel? A u NAtanka brak poprawy? Dalas antybiotyk?
u Natanka też poprawa, ma jeszcze kaszelek tylko już łagodniejszy, o Stodal pytałam bo wydawało mi się że nie pomaga a dzisiaj w sumie trzeci dzien daje Stodal bo wczesniej pulneo dostawał. Antybiotyku nie podałam i bardzo się cieszę z tej decyzji bo okazuje się że wcale nie był taki niezbędny jak pediatra mówiła.

Kreatorka Boże az trudno cokolwiek napisać w takiej sytuacji ;//// nie potrafię pojąć takich tragedii, biedna Julcia ...

emalia tak jak Cię lubię tak moim zdaniem takie pretensje do nas są nie na miejscu..

Ostatnia edycja:
Milusiu pisalam o tym co sie kiedys zdarzylo,na szczescie tylko raz i oby ostatni...wiesz co moze poszukaj jakis ksiazek na ten temat? Ja kupilam "jezyk dwulatka" ale niezaczelam tego czytac,moze sa dziewczyny ktore maja to za soba wiec odpowiedza czy jest cos na ten temat...Ja czasami nie ogarniam zachowania Meli a ciebie to tylko mozna podziwiac:)

reklama
milusia chodzilo o to ze tym razem to ja mojego Kubusia zatrzasnelam w samochodzie eh wyrodna matka ze mnie;) dzielna jestes ze dajesz sobie sama rade, podziwiam Cie;)

ja tez sie zbieram zeby przeczytac "jezyk 2latka" poprosilam meza zeby mi wydrukowal w pracy ta wersje elektroniczna i musze zabrac sie za lekture
jej! ale wspaniale ze ida swieta, tak mnie to cieszy! ciekawe kto za mnie posprzata mieszkanie? ciagle na to brakuje czasu

zaraz "czas honoru" uwielbiam to, tylko najpierw kąpanko Kubusia ;)

Do góry