reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie!

Kratorkawspolczuje straszna tragedia
[*]

Milusia gratukuje

Kasiulka oby szybko mdlosci minely

Ewa wieki Cie nie bylo buziaki urodzinowe co u Was gdzie mieszkacie?

No i wiecej nie pamitam :) oj latka leca

Chlopcy spia Eryk dalej zasmarkany ja musze poszukac reszty prezentow i ogarnac dom bo caly weekend mnie nie bylo, ta szkola mnie wykancza :) do tego tatus na dyzurach wiec chlopcy u babci

Dawno mnie tu nie było....
Przepraszam ale nie mam jakoś ani weny ani chęci...
Jak nie pisze na bieżąco nie czuję się w temacie... A nie mam czasu by na bieżąco być.
Kreatorko - bardzo bardzo mi przykro, wierze, że Maks już jest pod opieką Aniołków, pomodlę się o siłę dla jego najbliższych.

Dla tych co mnie jeszcze pamiętaj i się interesują napisze, że:
- badań u kardiologa Nela nie miała wykonanych, nie dała sobie zrobić ani ekg, ani echa serca.. Kolejna wizyta w czerwcu..
- Jestem pewna, że nocne pobudki, które towarzyszą nam od prawie 2 miesięcy to nie od zębów tylko od alergii.. Znowu nastąpił nawrót AZS, sądzę, że Nela nie toleruje mleka modyfikowanego, od wczoraj zastępuje je jej kozim, ale jeszcze nie ma poprawy - a co gorsza boję się czy nie ma nasilenia... Bo kozie też może uczulać:( Jestem tym już podłamana i totalnie bezradna...

Hehe, Kacper wygrał tzg :-) Kibicowaliśmy mu od początku, nasz rocznik ;-) :-)
Ale wieeejjje za oknem :szok:
A Gośka dziś pierwszy raz nie miała drzemki, po prostu nie chciała zasnąc i już :eek: No i katarek ją znowu męczy, a Piotrek znów ma kaszel szczekający ... mam nadzieję, że nic się nie rozwinie...
Lencja- współczuję tej niepewności z Kornelkowym serduszkiem, ale jestem pewna , że wszystko będzie ok!!! No i mam nadzieję, że to mleczko kozie będzie tolerować, choć pewnie byłoby lepiej gdyby to jednak były zęby ;-)
milka Ale pracowicie u Was! Zdrówka dla Ercia!
mamakubulki- ja też cieszę się na święta i też szukam sprzątaczki, która chętnie popracuje charytatywnie :eek:;-)
julia, mama kubulki- okropnie stresujące musi być takie zatrzaśnięcie dziecka w samochodzie... Mam nadzieję,, że mi się to nie zdarzy, chociaż... przy moim roztrzepaniu....:confused2:
nadika- dobrze, że Natanek ma się już lepiej
milusia- gratulacje, Gosia też gratuluje teściówce :-D
kreatorka- cały czas myslę o tym maluszku :-(Dużo siły dla Was wszystkich...
emalia- chyba ciut ciuteńko przesadziłaś ;-) Ja rzeczywiście tak jak pisała żyrafka skupiłam się wyłącznie na odejściu Maksia i temacie strachu i obawy o nasze dzieci... Jakoś inne tematy nie były mi po drodze....Ale Ty wiesz, że Cię lubię ;-)
Ewa- najlepsze urodzinowe....:tak:
Koriander- wszyscy już w domu zdrowi?
Dobranoc :-D

hej,
witam się poweekendowo, byliśmy na wsi, ale wczorajszy dzień był ciężki, bo Majusia była bardzo marudząca i płaczliwa, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej:tak:
Swoje pierwsze słowa kieruje do naszej dzisiejszej solenizantki:-)

Kochana Kajdusiu życzę Ci, aby każdy dzień spędzony z twoja rodziną był tym wyjątkowym,
oby twoja pasja do muzyki zawsze przynosiła ci dużo satysfakcji i radości,
niech wszystkie twoje marzenia się spełnią i oby zdrowie was nigdy nie opuszczało!!!
Sto lat, sto lat!!!
I oczywiscie życze miłego dnia:-)
:-)

milusia - wielkie gratki, cudnie czytać takie pozytywne wieści:tak: fajnie, że znalazłaś sobie pasję

julia - takich spraw lepiej nie odkładać, idź sie przebadaj!

kreatorka - przytulam was, trzymajcie się jakoś:-(

nadika - super, że udało się uniknąć antybiotyku

Lencja - przykro mi, że alergia Nelcię dalej męczy:-( mam nadzieję, że mleko kozie jej nie uczuli

zyrraffka - jak się czujesz?:-) jakieś mdłosci?

zdec - powodzenia na szczepieniu

Perfecta - a ty co tak zamilkła?

Umarł Maks syn mojej szwagierki i chrzestnego mojej córci... Miał 9 miesięcy i 3 dni... Pomódlcie się proszę jeśli możecie, żeby inne aniołki zaopiekowały się nim :-(
:-(
[*] wspołczuje.... straszne....:-(
Witoojcie:-D nie porwali mnie:-D (szkoda?:eek: :-D jak by to był przystojny elfik to może moze...:-D)
tsza kamienie w kieszenie bo tak wieje że ojojoj:-D dobrze że mnie bliźniaki zamortyzują:-D

Kreatorko
kochanie tak mi przykro...zawsze takie żeczy dotykaja,,,nawet nas, obcych ludzi(*)
Koriander, Prciu:* :*

No wiec tam tam tam jestem już Pania stylistka paznokci z certyfikatem i pierwszymi klientkami:-D spełniam sie i mam nadzieje rozwinąc skrzydla bo to moja pasja:tak: :-D

GRATULACJE!!! :-)

WItam sie poweekendowo:tak:
kajdusia sto lat!!!:*
emalia :* :-)
konniczynka i jak tam u was?:-)
Kasiulka_1980 wspolczuje tego wyladowania w ciązy.... mam nadzieje ze ci to przejdzie... :*

I przepraszam wiecej nie pamietam, sporo napisalyscie przez week :tak:
W nocy wiało strasznie!:no: prawie nie spałam...
do tego mamy problem... Mikolaj ma czerwoną pupe? znaczy sie wyzej kolo jajeczek, siusiak, pachwinki...:-( najpierw byla jedna strona teraz cale!:-( bralam pudrem, krochmalem, i od wczoraj smaruje sudocremem:-( to nie wyglada mi na odparzenie, pieluszki zmieniam mu tak jak zawsze i nigdy tego nie mial! :-( niewiem, jutro jest pediatra to sie chyba do niej wybiore, zobacze jak dzis bedzie po tym sudocremie, zaczynam sie zastanawiac czy aby to nie jakas trefna partia pampersów Dada, bo co innego??????:crazy: w tym miejscy tylko stycznosc jest z pampersami.... jestem załamana.... :-( :no:

Cześć dziewczynki:-D
Kajdusiu nasza wszystkiego najlepszego sto latek i pociechy z dziatek:-D
liza u nas też wiało strasznie pierwszy raz w życiu bałam się tego co sie dzieje choć do tych strachliwych nie należę nie spałam nic Michał cały czas leżał ze mną w łóżku jak sparaliżowany zdrzemnął się może z 2 godz teraz buszuje a ja nietomna chodzę:no: u Michała też wczoraj pupa czerwona była ale grubo sudokremu na noc na pupę i dziś nie ma śladu

Witam i ja, jestem i sama nie wiem co tu napisać, dziękuję Was za każde ciepłe słowo dla naszej rodziny, z nimi ciężko o tym rozmawiać, najgorsze jest to, że całą ciążę mama Maksa dbała o siebie, robiła wszystkie badania i dosłownie lekarze nic nie wykryli :-( pisałyście (nie wiem dokładnie kto) o tym jak bardzo martwicie się o maluchy, ja też tak mam, patrzę w nocy czy mała oddycha, wszedzie trzymam ją za rękę, nawet jak jest niewielkie prawdopodobieństwo, że tam cokolwiek będzie jechało, sto razy patrzę zanim przejdę przez ulicę... ale to chyba świadczy o tym tylko jak kochamy swoje maluchy :tak:
:-(

I przepraszam wiecej nie pamietam, sporo napisalyscie przez week :tak:
W nocy wiało strasznie!:no: prawie nie spałam...
do tego mamy problem... Mikolaj ma czerwoną pupe? znaczy sie wyzej kolo jajeczek, siusiak, pachwinki...:-( najpierw byla jedna strona teraz cale!:-( bralam pudrem, krochmalem, i od wczoraj smaruje sudocremem:-( to nie wyglada mi na odparzenie, pieluszki zmieniam mu tak jak zawsze i nigdy tego nie mial! :-( niewiem, jutro jest pediatra to sie chyba do niej wybiore, zobacze jak dzis bedzie po tym sudocremie, zaczynam sie zastanawiac czy aby to nie jakas trefna partia pampersów Dada, bo co innego??????:crazy: w tym miejscy tylko stycznosc jest z pampersami.... jestem załamana.... :-( :no:
Daruj sobie sudocrem, on nic nie daje, kup małemu maść na bazie kwasu borowego (np. termentiol) u nas pomógł już 3 razy i to bardzo szybko. A co do dady to pewnie od nich, bo co znam kogoś kto używa to ma wcześniej czy później jakieś skórne probemy

Dla tych co mnie jeszcze pamiętaj i się interesują napisze, że:
- badań u kardiologa Nela nie miała wykonanych, nie dała sobie zrobić ani ekg, ani echa serca.. Kolejna wizyta w czerwcu..
- Jestem pewna, że nocne pobudki, które towarzyszą nam od prawie 2 miesięcy to nie od zębów tylko od alergii.. Znowu nastąpił nawrót AZS, sądzę, że Nela nie toleruje mleka modyfikowanego, od wczoraj zastępuje je jej kozim, ale jeszcze nie ma poprawy - a co gorsza boję się czy nie ma nasilenia... Bo kozie też może uczulać:( Jestem tym już podłamana i totalnie bezradna...
O kurczę , współczuje, bardzo dużo problemów na raz, a lekarz co na alergię? Nie może Kornelka dostać mleka dla alergików?

Zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak: i sto lat dla Kajdusi :-)

reklama
izia,kreatorka dzieki.
Kreatorka własnie my dady uzywamy juz dlugo i nie sadzialam ze moze takie cos byc;/, ale w takim wypadku zakupię inne, trudno sie mówi akurat kilka sztuk mi zostalo:-( czekam na rodzinne i zakupie jakies ehhh;/:(
Narazie sudocrem mam to smaruje, jak nie zobacze poprawy dzis to jutro do pediarty pojde rano i nie bede kombinowac kurcze;/ :-( popoludniu puszcze go w samych majteczkach zeby przewietrzyc pupe...

Do góry