reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

Witam i Ja.
Na wstępię najlepsze życzenia z okazji okrągłych urodzin dla kochanej
EWY1981

Najlepsze życzonka,
wielkiego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
szczęścia dużego jak smok,
pomyślności na kolejny życia rok
i miłości, bo ona dostarczy Ci radości.

Ola- to jest niedorzeczne. Masakra. Oby szybko udało ci sie załatwic sprawe i odzyskac kase.
Nadika- fajnie że sprawa sie układa na twoja korzyśc. Trzymam kciuki aby tak już zostało i żeby następna sprawa była ostatnią.
Zdec- i jak tam sytuacja? Wracacie do wrocka?
Mama Kubulki- oj, to nie fajnie. Oby złe fatum poszło precz. A na weselu sobie odreagujesz:-D

Kurde,myślę o tym Tesco. Zobaczymy co siostra na to. My mamy ponad 30 km. ale nie mamy prezentow dla dziewczyn jeszcze, to akurat by było z głowy, a za bony byśmy słodycze kupiły i by było wsio już.
Wszystkim chorującym zdrówka zycze.

reklama
Chejuś!
Mam chwile to postanowiłam zajrzeć
Ola :szok:co za baba nakopałabym jej do d..... niekompetentna jak ch.....kto ją posadził w księgowości mam ndzieje ze ma te zwolnienia
mamo kubulki to zaszalałaś z tym fryzjerem:-Dbiiedny Kubuś nie płakał?i co sam został w aucie?
emali też cały czas się zastanawiam nad tym tesco i nie wiem czy jechać czy nie jeszcze nie mam nic na święta kupione dla żadnych dzieciaków

Witajcie,

Ja nadal ledwo żyje, wymiotuje codziennie, dużo śpię i jestem słaba. Ciąże mnie wykańczają, wyżerają od środka, wysysają ze mnie całą energię... z Hanią miałam to samo :-(

Ja sie rowniez witam weekendowo, ale mielismy dzis fajny dzien :-D:-D

gosiagro co upichcilas w ten weekendzik?:-p

nadika mysle ze mozemy ci pogratulowac :tak: A te tchorze dobrze wiedza ze ci zle czynia i dlatego nie smia spojrzec w oczy, niech sie pala ze wstydu!

Kasiek co z twoimi migrenami kochana? Dziekuje za pamiec o nas, Lila jest mega super coreczka :-):-) Poza tym ze jeszcze czasami ma problemy z zasnieciem wieczorem, ale w nocy nie budzi sie w ogole. A u mnie tak sobie :sorry:

olavip brak slow...po pierwsze zmien ksiegowa! Mam nadzieje ze to rozwiazesz, ale szkoda twojej energii i zdrowia na takie *******y..Przytulam mocno, na pewno dasz rade!

Kajdusia oj chetnie bym posluchala takich koled waszej produkcji..moze za rok :tak:

mama kubulk
i co za dzien! A jak Kubus zniosl to godzinne czekanie w aucie? Poszlas w koncu na wesele? Mam nadzieje ze tak i ze sie wyszalejesz. A zabieg byl ok, co prawda malo relaksujacy (bo jak tu sie zrelaksowac jak ci odkurzacz z papierem sciernym po twarzy jezdzi:-D:-D) ale fajny salon mila obsluga, masazyk twarzy wiec nie narzekam :-)

Perfecta jak tam Johnny??

milusia gdzies ty przepadla, chyba cie nie porwal??:shocked2:

zyraffka zdrowka bidulko nie daj sie chorobie, mam nadzieje ze ci juz przeszlo!

no i tyle z odpisywania czas na kapiel :happy:

Umarł Maks syn mojej szwagierki i chrzestnego mojej córci... Miał 9 miesięcy i 3 dni... Pomódlcie się proszę jeśli możecie, żeby inne aniołki zaopiekowały się nim :-(

reklama
Do góry