reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam i Ja.
Na wstępię najlepsze życzenia z okazji okrągłych urodzin dla kochanej
EWY1981

Najlepsze życzonka,
wielkiego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
szczęścia dużego jak smok,
pomyślności na kolejny życia rok
i miłości, bo ona dostarczy Ci radości.

Ola- to jest niedorzeczne. Masakra. Oby szybko udało ci sie załatwic sprawe i odzyskac kase.
Nadika- fajnie że sprawa sie układa na twoja korzyśc. Trzymam kciuki aby tak już zostało i żeby następna sprawa była ostatnią.
Zdec- i jak tam sytuacja? Wracacie do wrocka?
Mama Kubulki- oj, to nie fajnie. Oby złe fatum poszło precz. A na weselu sobie odreagujesz:-D

Kurde,myślę o tym Tesco. Zobaczymy co siostra na to. My mamy ponad 30 km. ale nie mamy prezentow dla dziewczyn jeszcze, to akurat by było z głowy, a za bony byśmy słodycze kupiły i by było wsio już.
Wszystkim chorującym zdrówka zycze.

reklama
Chejuś!
Mam chwile to postanowiłam zajrzeć
Ola :szok:co za baba nakopałabym jej do d..... niekompetentna jak ch.....kto ją posadził w księgowości mam ndzieje ze ma te zwolnienia
mamo kubulki to zaszalałaś z tym fryzjerem:-Dbiiedny Kubuś nie płakał?i co sam został w aucie?
emali też cały czas się zastanawiam nad tym tesco i nie wiem czy jechać czy nie jeszcze nie mam nic na święta kupione dla żadnych dzieciaków

Witajcie,

Ja nadal ledwo żyje, wymiotuje codziennie, dużo śpię i jestem słaba. Ciąże mnie wykańczają, wyżerają od środka, wysysają ze mnie całą energię... z Hanią miałam to samo :-(

Ja sie rowniez witam weekendowo, ale mielismy dzis fajny dzien :-D:-D

gosiagro co upichcilas w ten weekendzik?:-p

nadika mysle ze mozemy ci pogratulowac :tak: A te tchorze dobrze wiedza ze ci zle czynia i dlatego nie smia spojrzec w oczy, niech sie pala ze wstydu!

Kasiek co z twoimi migrenami kochana? Dziekuje za pamiec o nas, Lila jest mega super coreczka :-):-) Poza tym ze jeszcze czasami ma problemy z zasnieciem wieczorem, ale w nocy nie budzi sie w ogole. A u mnie tak sobie :sorry:

olavip brak slow...po pierwsze zmien ksiegowa! Mam nadzieje ze to rozwiazesz, ale szkoda twojej energii i zdrowia na takie *******y..Przytulam mocno, na pewno dasz rade!

Kajdusia oj chetnie bym posluchala takich koled waszej produkcji..moze za rok :tak:

mama kubulk
i co za dzien! A jak Kubus zniosl to godzinne czekanie w aucie? Poszlas w koncu na wesele? Mam nadzieje ze tak i ze sie wyszalejesz. A zabieg byl ok, co prawda malo relaksujacy (bo jak tu sie zrelaksowac jak ci odkurzacz z papierem sciernym po twarzy jezdzi:-D:-D) ale fajny salon mila obsluga, masazyk twarzy wiec nie narzekam :-)

Perfecta jak tam Johnny??

milusia gdzies ty przepadla, chyba cie nie porwal??:shocked2:

zyraffka zdrowka bidulko nie daj sie chorobie, mam nadzieje ze ci juz przeszlo!

no i tyle z odpisywania czas na kapiel :happy:

Umarł Maks syn mojej szwagierki i chrzestnego mojej córci... Miał 9 miesięcy i 3 dni... Pomódlcie się proszę jeśli możecie, żeby inne aniołki zaopiekowały się nim :-(

reklama
Do góry