reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Masakra jakaś w tym kraju!!! Co to za kobieta która L4 nie wysyła do ZUS, ale bym jej nawrzucała:angry::angry::angry: Idiotka jakaś.... ola chyba musisz wziąć sprawę w swoje ręce i jakoś sama dostarczyć odpisy tych zwolnień do ZUS... o ile się tak da:-(

dzięki dziewczyny! Już wiem co i jak bo, babce w ZUSie zrobiło się chyba mnie żal i mi wytłumaczyła wsio. Dał jakieś pisemko żeby mi firma wypisała,że nadal jestem zatrudniona i na jaką kwotę mam podpisaną umowę <z firmą nie będzie najmniejszego problemu,bo oni są ze mną>, a ta baba z biura rach wraca w niedz wieczorem, więc w pon ma mnie na karku i niech mi oddaje wszystkie moje zwolnienia, i od tej pory sama je zanoszę:angry:

Ja z doskoku

Olavip powodzenia w walce z biurokracja

nadinka mysle ze juz nalezy Ci gratulowac

U nas Eryk znow zakatarzony od wrzesnia may tydzien katar 2 tygodnie wolnego.... My dzis przypuscilismy szturm na real bi tam bylo 30 % rabatu niesety o tesco nie wiedzialam.... ale prezenty mamy zostalo do kupienia cos dla Eryka a on wszytsko ma po Olafie wiec problem pewnie kupimy lego duplo

Lena - to on wraca? aha mieliście iść na Andrzejki, już pytałam prędzej ale chyba nie widziałaś - idziecie w końcu? DObrze że z Gajką ok, a tylko 1ta trójka wyszłą czy coś więcej?

tak w ogóle to dobry;-)
miłego weekenda!

czesc dziewczyny, nie bylo mnie kilka dni, musze nadrobic, ale to pewnie jutro
dzis mamy wesele, a a na 11 do kosmetyczki i fryzjera (pakiet z grouponu)

koriander jak tam Twoja mikrodermoabrazja?zadowolona jestes?

Kubus nauczył sie słowa "oddaj" i ciagle powtarza, do tego żaba i czapla są super słowami! pekam ze smiechu jak mowi "mama oddaj" albo niunia żaba, niunia czapla, wszystkojest niunia i nie wolno nawet dotykać!
milego dnia
ciumkam Was moćno

reklama
i nie poszlam do fryzjera, bo mnie babki zapomnialy wpisac do zeszytu i pojde dopiero 6 grudnia, a chcialam miec na wesele ladne wlosy i paznokcie grrr
poza tym przypadkiem zatrzasneliśmy Kubusia samego w samochodzie, kluczyki byly w srodku, i siedzial tam biedak przez godzine, az przywiozlam kluczyki zapasowe z domu rodzicow eh ale dzien, az mi sie odechcialo isc na to wesele i w dodatku jak zwykle nie mam sie w co ubrac;((((((((((((

Do góry