reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam kochaniutkie!znowu pierwsza?:szok:
A gdzie kajdusia nocny marek:-D
olavpi zwolnij trochę tempo dziewczyno bo się zaorasz:no:
kreatorka nawet nie wiedziałam że blachy zostają od przyszłego roku nic o tym nie słyszałam:no:
julia współczuję bulu jak dzisiaj głowa?

reklama
to się tylko cieszyć u mnie dalej problem ze spaniem dzisiaj Michał już przegiął wstawałam chyba z 15 razy brrrrrrrrrrspałam raptem 2 godz
nadika pamiętam i zaciskam o 12 najbardziej

Dzień dobry!

Łuki tez budził się w nocy. Ma zapchany nosek, ciężko mu wyczyścić zaschnięte giluski.
Na szczęście dał nam pospac do 7:40. Oczka ma czerwone ale po wczorajszej dawce leków już nie ropieją.

nadika- trzymam mocno kciuki, powodzenia!!!!

witajcie,
u nas nocka taka sobie, przed spaniem Majusia miała 38,3, budziła się kilka razy w nocy i popłakiwała:-( teraz już od godziny śpi, nigdy o tej porze nie śpi, ale sama zasnęła mi na kolanach, widać szczepionka na nią tak działa

A jak tam nasze chorowitki? Koriander, Perfecta, Kreatorka, Nadika, Zyrraffka - jak dzieciaczki? Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam

Kasiek - współczuje sytuacji z komisem, a jak Damiś? Udało wam się smoczek odstawić? I jak idzie remont drugiego sklepu?

nadika - kciuki za dziś zaciśnięte!!!

Ostatnia edycja:
witam sie bolowo:( glowa przez cala noc bolala;/ jak robie gwaltowne ruchy czuje jak mi cala pulsuje...

Nadiko tzymam kciuki!!!

chorowitkom zdrowka zycze:*

w domu sajgon a ja znow niemam sil na sprzatanie;/;/;/

Gosiu - nie udało się jeszcze odsmoczkować... tzn. w dzień nie dostaje tylko do snu, w nocy jak nie ma smoczka to non stop się budzi, jeszcze się chwilę wstrzymam, może w końcu mały zmądrzeje i zrozumie że to beee ;) remont dobiega końca, dziś już wstawiają nowe okna (na koszt właścicielki), malowanie, oświetlenie i system alarmowy, monitoring mój mąż sam założył ;) w następnym tygodniu mamy odbiór sanepidu i dopiero po odbiorze, możemy starać się o koncesje na alkohol, ale z tym problemu nie będzie bo teściowa ma wtyki WSZĘDZIE i wszystko już załatwiła, z sanepidem też ;)
Mam nadzieje że ta gorączka to od szczepionki, bidulka mała... :*

U nas reakcja na ostatnie szczepienie była taka że mały był ospały i bardzo bolała go nóżka, aż płakał, przykurczał nóżkę i pokazywał że tu boli... mój kochany!!! dobrze że już po ostatniej, na pneumo nie szczepimy :)

Dzien dobry,
U nas nocka bez pobudek, ale kaszel jeszcze sie utrzymuje.

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!

gosiagro to dobrze jak spi, obserwuj czy goraczka nie rosnie, ale taka podwyzszona temperatura to czesta reakcja na spora dawke wirusow w organizmie :tak:
zyraffka biedny Lukaszek, oby mu zapalenie szybko przeszlo
nadika trzymam kciuki, a co u Natanka?
Kasiek wspolczuje przejsc, ja bym pewnie tak czy siak sprawe na policji zlozyla jak bedzie dalej baba cie olewala
Perfecta jak po wizycie????

Lencja trzymam kciuki za dobre wyniki Nelci!
julia a ty masz migrene, czy inny bol? mam nadzieje ze szybko przejdzie :tak:
milusia ty pracusiu :-)
Kajdusia a wy bedziecie koledy grac, dobrze doczytalam? A gdzie? :-)

reklama
Gosiu - nie udało się jeszcze odsmoczkować... tzn. w dzień nie dostaje tylko do snu, w nocy jak nie ma smoczka to non stop się budzi, jeszcze się chwilę wstrzymam, może w końcu mały zmądrzeje i zrozumie że to beee ;) remont dobiega końca, dziś już wstawiają nowe okna (na koszt właścicielki), malowanie, oświetlenie i system alarmowy, monitoring mój mąż sam założył ;) w następnym tygodniu mamy odbiór sanepidu i dopiero po odbiorze, możemy starać się o koncesje na alkohol, ale z tym problemu nie będzie bo teściowa ma wtyki WSZĘDZIE i wszystko już załatwiła, z sanepidem też ;)
Mam nadzieje że ta gorączka to od szczepionki, bidulka mała... :*

U nas reakcja na ostatnie szczepienie była taka że mały był ospały i bardzo bolała go nóżka, aż płakał, przykurczał nóżkę i pokazywał że tu boli... mój kochany!!! dobrze że już po ostatniej, na pneumo nie szczepimy :)

to super, to jeszcze chwilka i sklep będzie otwarty:-) u nas szczepienie było w rączkę i tez już ostatnie:tak: pamiętam, że poprzednim razem też była ospała i miała stan podgorączkowy

gosiagro to dobrze jak spi, obserwuj czy goraczka nie rosnie, ale taka podwyzszona temperatura to czesta reakcja na spora dawke wirusow w organizmie :tak:

na szczęście gorączki nie ma dzisiaj, rano było 37,6 mam nadzieje, że nie wzrośnie, odsypia bidulinka nockę

Do góry