Cały dzień poza domem- się napracowałam się
Moje dzieci (w sensie muzycznie moje ;-)) grały dziś koncercik, nawet ładnie, duma mnie rozpiera, że to ja JA ich tak grać nauczyłam 

Koriander- ty smarkulo
Zdrówka dla wszystkich smarkaczy! A czemu tak mało piszesz? :-(chli chlip :-(
Gosiagro, milusia, lencja heloł?
emalia- miłego ralaxingu jutro w kinie. A głosuję codziennie
izia- buu, Kochana , ale Cię dołeczek złapał :-( Przytulam mocniutko, wiem, że trudno, ale spróbuj się czasem wyrwać z domu....
julia- Kochana, ja do szczupłych nie należę, do tego piersi mi się wylewają ze stroju kąpielowego i muszę się cały pilnować, żeby nie wyskoczyły
, ale wchodzę po szyję i mnie nie widać
Jak wybiorę się kiedyś do Poznania to wyciągnę Cię i spotkamy się na tych termach
kurcze, szkoda, że nie masz jak wrócić do pracy, a w jakim zawodzie pracowałaś przed ciażą?
Perfekcia- ja sprzątam cały czas, ale nigdy nie zdążę, bo trzeba sprzątać na nowo
Liza- musiałaś sie pozbyć zęba? współczuję....
mamakubulki- Dopiero o 16 odbieracie Kubusia ze żłobka? Zdrówka dla niego, oby katarek szybko minął
olavip- nosz biurokratki cholerne w tej służbie zdrowia
Trzymam kciuki, żeby ta przepuklina wkrótce znikneła 
Żyrafka- podziwiam Cię, masz bardzo trudną pracę, na pewno również emocjonalnie! Dużo siły życzę i cały czas zaciskam kciuki za kropeczki :-)
nadika- główka do góry! Jestem pewna, że od czwartku będziesz dużo spokojniejsza i rzeczywistość wyda Ci się dużo lepsza
kreatorka- z tymi blachami to nie wiem.... A jeśli chodzi o pracę to mam przeczucie, że Ty artystyczna dusza jesteś
W dodatku kreatywna
Na pewno coś wymyślisz i znajdziesz coś fajnego 
lena- ja z Tobą pójdę na te andrzejki!!!
Dobranoc

Koriander- ty smarkulo

Gosiagro, milusia, lencja heloł?
emalia- miłego ralaxingu jutro w kinie. A głosuję codziennie

izia- buu, Kochana , ale Cię dołeczek złapał :-( Przytulam mocniutko, wiem, że trudno, ale spróbuj się czasem wyrwać z domu....
julia- Kochana, ja do szczupłych nie należę, do tego piersi mi się wylewają ze stroju kąpielowego i muszę się cały pilnować, żeby nie wyskoczyły

Perfekcia- ja sprzątam cały czas, ale nigdy nie zdążę, bo trzeba sprzątać na nowo

Liza- musiałaś sie pozbyć zęba? współczuję....
mamakubulki- Dopiero o 16 odbieracie Kubusia ze żłobka? Zdrówka dla niego, oby katarek szybko minął
olavip- nosz biurokratki cholerne w tej służbie zdrowia

Żyrafka- podziwiam Cię, masz bardzo trudną pracę, na pewno również emocjonalnie! Dużo siły życzę i cały czas zaciskam kciuki za kropeczki :-)
nadika- główka do góry! Jestem pewna, że od czwartku będziesz dużo spokojniejsza i rzeczywistość wyda Ci się dużo lepsza

kreatorka- z tymi blachami to nie wiem.... A jeśli chodzi o pracę to mam przeczucie, że Ty artystyczna dusza jesteś

lena- ja z Tobą pójdę na te andrzejki!!!

Dobranoc