reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
My juz po obiedzie:) pyzy z karkowka i sosikiem:) Amelia ladnie drzemie...

Ja w sumie od pon-pt spie z Mela,i jestem bardzo czujna,az czasami jestem zla na siebie bo zamiast spac ja na kazde przekrecenie sie corki podnosze sie i spogladam...ehhh a niestety ze Amelia ma z powrotem lozeczko zamkniete (bo zasypia slicznie sama:-))my z P. spimy znow oddzielnie;/;/:baffled: chce poczekac troszke bo niedawno byla nauka zasypiania,a za jakis czas zrobie nauke spania w lozeczku,zeby miec P. znow w lozku obok siebie:)

julia - ślub mamy 9 czerwca 2012...Kurka wodna juz blisko....wrrrrrrr :-D
to będą 2 urodziny Jagody:-D:-D:-D:-D ale fajnie:) na pewno będzie pięknie:-D

co do gadania to moja zaczyna nadawać jak nakręcona:rolleyes2: ostatnie słowa kasztan,pępek i kapusta hehe... ciekawi mnie czy Wasze dzieci też odmieniają słowa?? np. Że coś robiły to mówią "z mamą, z tatą"? czy tylko mama i tata, bo moja odmienia już dużo tak i się zastanawiam czy wszystko z nią ok czy za chwilę mnie zatrajta na śmierć<bo jest gaduła i każdy ma z niej brechtę jak zacznie nadawać:-D)

Dziewczyny Jas mi dużo spi? Teraz gorączka wróciła 39,2 i on strasznie słaby jest. Czy Wam dzieciaczki tez tak dużo śpią przy gorączce? Czy powinnam wezwać lekarza...? No zgłupiałam a boję się jak jasny szlak by mu się nic nie stało. Oczywiscie dostał 20 minut tem,u czopka

no nie wiem..ja bym pewnie wołała i powiedziała,że dziecko jest wyjątkowo ospałe i osowiałe.... albo chociaż zadzwoń i zapytaj czy masz się martwić czy nie...

Dziewczyny Jas mi dużo spi? Teraz gorączka wróciła 39,2 i on strasznie słaby jest. Czy Wam dzieciaczki tez tak dużo śpią przy gorączce? Czy powinnam wezwać lekarza...? No zgłupiałam a boję się jak jasny szlak by mu się nic nie stało. Oczywiscie dostał 20 minut tem,u czopka
Narazie może ppoczekaj az czopek zacznie działać, Boże biedny Jas:zawstydzona/y: a od czego ta goraczka? przy gorączce to normalne ze dziecko spi, bo jest osłabione:-( zdrówka:*

Kolenderko Wam też dużo zdrówka zyczę
przepraszam ale czytałam tak szybko i jakoś mi umkneło
zapamietałam tylko datę 09.06.2012.... ponieważ to moja magiczna data, wypragnione pewne marzenie, które raczej sie nie spełni...

reklama
Witam i ja, chociaż pobieżnie tylko przejrzałam, zmęczona jestem i jeszcze @ mnie dopadła :-p przeglądałam wczoraj pierwsze kilkadziesiąt stron czerwcówek :tak: fajnie się to czyta, choć przykro jak widać, ze było tyle dziewczyn na początku, a potem okazywało się, ze jednak dzidzi nie będzie.
Kreatorka- jak Ninka? Lekarstwo już działa?
Trochę jakby lepiej, ale Nina w ogole nie chce spać sama :-( trzecią noc już sa krzyki i płacze, aż wymiotuje, dopiero ze mną usypia i obie jesteśmy ciagle zmęczone :-(

Hej Kochane,
u mnie bez zmian, stresik stresi i jeszcze raz stresik, chciałabym by dzisiaj był już przyszły piątek bo byłabym juz po rozprawie..
Ja tak znów o sobie... Natan dzisiaj ładnie przespał nockę, ale wczoraj masakra jakaś.. zasnął z wielkim trudem o 21 i o 1 juz się obudził z płaczem i tak do 4-ej i przed 8 pobudka, nie wiem co mu było.. zobaczymy dzisiaj jak będzie.
Jeszcze trochę, staraj się nie stresować, choc wiem, ze to ciężko. CO ma być to będzie, oby na Twoja korzyść :tak:

Czesc dziewczyny witam sie z laptopem od naprawy:) ale niestety jutro ponownie go oddaje :wściekła/y::wściekła/y: srodkowa czesc klawiatury jest zapadnieta!!! i ladujac laptopa wogole tego niewykazuje,jakby jakis czujnik poszedl::crazy: i umowilam sie z facetem ze go podrzuce. mam nadzieje ze to juz bedzie w kosztach naprawy!!!

Zyrraffko szok:) staraj sie niedenerwowac.

Kreatorko wspoczuje chorubska Niny:( mam nadzieje ze szybko przejdzie!

Emailo ja tez sie wybieram do kina na ten film w niedziele:) przeczytalam a moze raczej pochlonelam ksiazki "Zmierzch":)

Widzialam ze byl problem ale ladnie dyplomatycznie zostal rozwiazany:) Kreatorko wiem co czujesz i kazda z nas doswiadcza tego ze czasami na nasze posty niema odzewu:( czujemy wtedy przykrosc ale wiem tym bardziej ja ze was jest bardzo duzo i ciezko wszystko zapamietac i odpisac. Bylam na forum gdy bylam w ciazy i bylo nas tam 9 wiec kazda niebyla ominieta.
Nae\pewno tego nikt nie robi specjalnie

Nadika mam nadzieje ze w koncu zakoncza sie te ciezkie czasy w twoim zyciu i oczywiscie na twoja korzysc:*

Przepraszam przeczytalam wszystko ale napewno o wszystkich niepamietalam by odpisac;/

A zapomnialm dodac ze Mela dostala katarek, i ja za nia...troche pokaszluje wiec juz syropek zalaczylam mam nadzieje ze dalej sie nierozwinie!
Ja Cię w ogóle nie pamiętam z czasu ciąży chyba, ze mialaś inny nick? :-) Ja staram się nie przejmować, dziewczyny tu już znam od dawna i wiem, która odpisuje, która nie i jakie mniej wiecej każda ma podejście do postów innych, ale czasem przykro jak nikt się nie zapyta nawet co u dziecka :-(

Żyrafciu- u mojej siostry na kwietniówkach jest dziewczyna co ma większe zmartwienie niż ty:-) Będzie dobrze kochana, najważniejsze jest wasze zdrówko :)
https://www.babyboom.pl/forum/blogs/fantazjowa/
Heh dlaczego zawsze trolle są w ciążach mnogich? :-D

Cześć Dziewczyny dziękuję Wam za słowa otuchy, baaardzo dziękuję!!!!

Postanowiłam, że postaram sie nie panikować i nie rozmyślać. Co ma być to bedzie. Najważniejsze żeby maluchy były zdrowe i ciąża spokojna i bez problemów.

Moje dziecko wypakowuje właśnie wszystkie pieluchy:-Ddobrze, ze to mała paczka hehe

Miłego dnia wszystkim życzę!!!!
Oczywiscie, ze będzie dobrze :tak: będziemy Cię wspierać jeśli przyjdzie jakis kryzys, a wczoraj czytałam sobie pobieżnie kilkadziesiąt stron z początków czerwcówek i znalazłam Twój pierwszy post o ciąży z Łukaszkiem, a tu proszę :-D

co za wspanialy poranek, wyslalam chłopaków do tesciowej a sama pije herbatke i jem sniadanko, chwila oddechu z bb, cudooooooownie............

spicie z dzieckiem? Śpisz z dzieckiem w łóżku? Zabijasz je - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 18.11.2011
E
eee no cóż, ja tam sądzę, zę amerykanie to w większości... przesadzają delikatnie mówiąc

Dużo zdrówka dla dzieciaczków ej te chorubska po co to komu potrzebne:no:
zyraffka-oby tak dalej super nastawienie:-)

A ja dzieciakom zakupiłam farme i domek z ludzikami little people tak jakby mało zabawek było w domu chyba sama sie chciałam pobawić no a one co najlepsza zabawe miały w kartonach w których to przyszło z mężem wieczorem zrobilismy z kartonów samochody one wsiadły i po całym domu je wozilismy tylko krzyczały szybciej a my padlismy tak się tym umeczyliśmy:-D
Heh :-Dzabawa w kartonach swietna rzecz dla dzieci :-) a w końcu przyszłedł i czas na farmę? Napisz jak się sprawdza bo teraz przed świetami to opinia o każdej zabawce na wagę złota :tak:

julia - ślub mamy 9 czerwca 2012...Kurka wodna juz blisko....wrrrrrrr :-D
Bardzo ładna data :-D 3 dni po Niny urodzinach, a 5 dni przed moimi :-D

julia:szok: to dopiero zabawa, hmm

mój sobie osstatnio wymyślił taka zabawę, że bierze butelkę i zamiast pić wypluwa wodę, dwa razy mi tak zrobił, był cały mokruteńki
U mnie od dawna to juz norma, najgorzej jak sobie ubranie ciagle zapluwa :baffled:
Narazie może ppoczekaj az czopek zacznie działać, Boże biedny Jas:zawstydzona/y: a od czego ta goraczka? przy gorączce to normalne ze dziecko spi, bo jest osłabione:-( zdrówka:*

Kolenderko Wam też dużo zdrówka zyczę
przepraszam ale czytałam tak szybko i jakoś mi umkneło
zapamietałam tylko datę 09.06.2012.... ponieważ to moja magiczna data, wypragnione pewne marzenie, które raczej sie nie spełni...
A
A co to za magiczna data ? Jesli bez wścibskości można zapytać :-)

Do góry