reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
julia:szok: to dopiero zabawa, hmm

mój sobie osstatnio wymyślił taka zabawę, że bierze butelkę i zamiast pić wypluwa wodę, dwa razy mi tak zrobił, był cały mokruteńki

Ta Polcia to naprawde zdolna dziewczynka:) mojej znajomej corka,Ada tez z czerwca gada juz jak najeta ale w swoim jezyku,ona bardzo szybko sie uczy,jest drobniejsza od Ameli ale jaka zwinna i bystra dziewczynka,wiec widze ze z twoja Polusia jest podobnie:)Moja Mela mowi pojedyncze slowa:)

to Pola ostatnio zaczęła wylewać wodę na kanapę, zamiast ja pic a potem wycierała tę wodę z kanapy chusteczkami higienicznymi...Wyciągneła praktycznie wszystkie chusteczki z pudełka w 10 sekund!!!! Cały salon w nich fruwał.....A jak skonczyła wycierac to rwała te chuteczki na drobne kawałki.... :-)

co za wspanialy poranek, wyslalam chłopaków do tesciowej a sama pije herbatke i jem sniadanko, chwila oddechu z bb, cudooooooownie............

spicie z dzieckiem? Śpisz z dzieckiem w łóżku? Zabijasz je - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 18.11.2011
W sumie mądre, ja spałam z dzieciakami ale jak dzicko spało ze mną maz spal gdzie indziej i ja mam czujny sen :tak:

Jestem jestem Jaś nam gorączkuje...:-(

ja tez jestem u nas to samo plus katar :-(
zdrówka :-( :****

Ewelinka:-D
Zdrówka dla dużych i małych:tak:

Uciekam do wanny z książką, korzystając z tego, że P. zabrał małą na spacer.:-)
I się żegnam na jakiś czas, postaram się zajrzeć za tydzień:tak:
Miłego tygodnia i oby szybko zleciał! ;-)

zyrrafka fajny suwak :-)

Kurcze posprzatałam, zostalo mi ogarnąc ciuchy dzieciaków do szafek...
I mam pytanie, nie macie jakiejs potrzebujcej mamy z moich okolic? mam worek ubranek dla chlopców i dziewczynek od 0 do 1,5 roczku? dla dziewczynek i wieksze ubranka by sie znalazły bo po Hani nie mam co z tym robic poprostu.... chce oddac je za darmo komus, otrzymalam wiele pomocy od obcych wiec i ja pomoge jesli moge... :tak:
Troszke ubranek tez mam na sprzedanie bo kaska sie przyda... ale to zdjecia musze porobic...;/ no i troszke zostawilam "w razie co" ale oby ten czas nie przyszedl nigdy (badz za 10 lat dopiero;P) :-)

Agi piekna data:):) Amelia ma wtedy urodziny:)

Zyrraffko zauwazylas ze w wypowiedzi Agi jest rok 2012 a jak zacytowalas to 2011? hmmm skad to sie wzielo?;)

Dziewczyny wasze pociechy tez tak uwielbiaja ogladac zdjecia? Amelia az krzyczy z radosci jak dorwie album ze zdjeciami a jak jeszcze tatusia tam zobaczy to juz wogole krzyki radosci hehe

reklama
melduje się :)
Czytam was czasami ale czasu mało :/ nawet nie wiem kiedy robi się wieczór :)
U nas Julka mówi pojedyńcze słowa... nowe jej słówka to kasztan i dźwig :) Mówi też "dziękuję" po swojemu tzn "dzi" i kiwa głowką :)
Oki uciekam bo mała z ciocią na spacerku a ja skończyłam sprzątać :D

Do góry