reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dużo zdrówka dla dzieciaczków ej te chorubska po co to komu potrzebne:no:
zyraffka-oby tak dalej super nastawienie:-)

A ja dzieciakom zakupiłam farme i domek z ludzikami little people tak jakby mało zabawek było w domu chyba sama sie chciałam pobawić no a one co najlepsza zabawe miały w kartonach w których to przyszło z mężem wieczorem zrobilismy z kartonów samochody one wsiadły i po całym domu je wozilismy tylko krzyczały szybciej a my padlismy tak się tym umeczyliśmy:-D

reklama
lena- co pieczesz?

liza- dużo zdrówka życzę!!!

mamakubulki- ale masz dobrze:)) jeszcze raz Ci dziękuję, jestem duużo spokojniejsza i nie trzęsę się już jak galareta. Mam nadzieję, ze znajdziesz jakąś kieckę:))

julia- też życzę zdrówka!!

perfecta- dużo zdrówka dla Jasia, może ząbki? czy już macie komplet??

koriander- również zdrówka,

kurcze co jest z tymi choróbskami:((( Mnie też wczoraj gardło bolało ale wzięłam cerutin i dzisiaj już jest dobrze. W pracy dwie koleżanki mają anginę i boję się zeby się nie zarazić :(

ewelinka- uśmiałam się hehe, to mieliście zabawę:))) super

Ewelinka:-D
Zdrówka dla dużych i małych:tak:

Uciekam do wanny z książką, korzystając z tego, że P. zabrał małą na spacer.:-)
I się żegnam na jakiś czas, postaram się zajrzeć za tydzień:tak:

Dzień Dobry!!!!
Korzystam z okazji ze Polcia spi...a że była dziś grzeczna, to dała mamusi juz poprasować, wziąć długi prysznic....i jako tako chałupkę uprzątnąć więc teraz kaweczka i ciasteczko ( a dooooopa rośnie niestety :-( :-) ) i zaglądam co u was....a tu widzę chorowitki....
perciu, koriander - zdróweczka dla Jasia i Liluni.....Wstrętny, obrzydliwy lsitopad....Nienawidze tej pogody...szaro, buro i ponuro....Oby katarki i goraczki szybko dziedziom odpuściły...Wielkie całusy dla nich od ciotki Agi i Poluśki....
Liza - Ty tez uważaj na siebie....Przy trójce maluchów musisz byc na chodzie....Zdróweczka...
olavip - martwią mnie Twoje posty....Proszę głowa do góry....Napewno wszystko bedzie dobrze...Uważaj na siebie . dbaj o dzidziulkę...Całusek dla Twojej Jadzi!!! Kiedy ma mieć ten zabieg?????
zyrrafciu - och Ty moja kochana.....Super nastawienie....Podoba mi się!!!! Grunt żeby maluchy były zdrowe....a reszta sama sie ułozy!!!! Tak poczytałam o Tobie i nabralismy P. ochote na drugą dzidzię ....i chyba zaraz po ślubie zaczniemy staranka....Jęsli życie i moje zdrowie na to pozwoli.... :-)A jak ogólnie sie czujesz...Jakieś pierwsze dolegliwości????
ewelinka - :-)...Nizeły mieliście ubaw....
emalio - no moja droga zostałam pominieta...ojojoj...(jak to mawia moja Luska) ale wybaczam bo ostatnio mnie wywoływałaś więc Ci sie upiekło!!!!Przesiadujesz całe dnie w swojej za...istej łazience :-D ????
kasiulka - jak tam Twoje mdłości??? coś lepiej????
eagle - hop hop....A jak Ty się czujesz nasza mamuśko???
kasiek - jak tam Damiś , odsmoczkowany.....Poli juz dobrze szło....ale ostatnio jak miała gorączke to dałam smoka i teraz łazi całymi dniami i jak go nie ma w buzi to go wszędzie szuka....monio monio monio....
gosiagro - juz chyba niewiele czasu zostało do przeprowadzki, co?????Pewnie siedzisz jak na szpilkach????
co do kwietniówki...to też mi trollem zalatuje.....Poczytałam ja wczoraj wieczorem i mam wielkie wątpliwości co do jej szczerości....

Życzę Paniom miłego dnia...Lecę po drugie ciacho....A co tam.....!!!!!!!!

agi widzę że moja wspaniała synowa Cię rozpieszcza:)) mój Łuki też jest grzeczniutki ale bardzo wymagajacy (po tatusiu chyba) i oczekuje bardzo duzo uwagi, bierze mnie za rękę i sadza na dywanie i do zabawy a co. W sumie to też rozpiesczanie bo powinnam się czuć beztrosko jak dziecko bawiąc się na dywanie przez większość dnia :-D:-D:-D

co do dolegliwości to narazie poza bólem piersi nie mam zadnych i wcale mi się do nich nie spieszy:-D

Zyrafko No to dobrze z tymi dolegliwościami...Oby tak pozostało....Polusia to tylko dzis tak mnie rozpieściła....Bawiła sie sama w jednym miejscu...Bo tak najlepiej z mamą!!! I mnóstwo pytan zadaje...W zasadzie rozumiem tylkmo jedno...A cio tooooo???? Bo pozostałe są tylko w dla niej zrozumiałym języku.....I wszędzie jej pełno....Mały tajfun jak ja ja nazywam....
P.S....Piekny nowy suwaczek!!!!

Ja ponownie sie witam z laptopem w domu:) juz naprawiony, powiedzmy bo ta klawiatura nadal troszke krzywa;/ ale dam juz z tym spokoj,bo facet przestanie odbierac telefony ode mnie hehe;p

Agi78 na kiedy planujecie weselicho?:)

ewelinko no widzisz te nasze dzieci maja pomysly :) sama zauwazylam ze Amelia bawi sie czasami jakimis pudelkami niz zabawkami:) ale *******kami z kuchni.
Ostatnio myslalam ze ja udusze(zartuje) ja wchodze do kuchni a ona po nowej srebnej lodowce widelcem jezdzi masakra!

reklama
Moja się coś ostatnio rozgadała....P. sie martwi że jak będzie miała gadulstwo po mamusi to juz po nim....Zagadamy go na śmierć :-D :-D :-D....

Do góry