Dzień Dobry!!!!
Korzystam z okazji ze Polcia spi...a że była dziś grzeczna, to dała mamusi juz poprasować, wziąć długi prysznic....i jako tako chałupkę uprzątnąć więc teraz kaweczka i ciasteczko ( a dooooopa rośnie niestety :-( :-) ) i zaglądam co u was....a tu widzę chorowitki....
perciu, koriander - zdróweczka dla Jasia i Liluni.....Wstrętny, obrzydliwy lsitopad....Nienawidze tej pogody...szaro, buro i ponuro....Oby katarki i goraczki szybko dziedziom odpuściły...Wielkie całusy dla nich od ciotki Agi i Poluśki....
Liza - Ty tez uważaj na siebie....Przy trójce maluchów musisz byc na chodzie....Zdróweczka...
olavip - martwią mnie Twoje posty....Proszę głowa do góry....Napewno wszystko bedzie dobrze...Uważaj na siebie . dbaj o dzidziulkę...Całusek dla Twojej Jadzi!!! Kiedy ma mieć ten zabieg?????
zyrrafciu - och Ty moja kochana.....Super nastawienie....Podoba mi się!!!! Grunt żeby maluchy były zdrowe....a reszta sama sie ułozy!!!! Tak poczytałam o Tobie i nabralismy P. ochote na drugą dzidzię ....i chyba zaraz po ślubie zaczniemy staranka....Jęsli życie i moje zdrowie na to pozwoli.... :-)A jak ogólnie sie czujesz...Jakieś pierwsze dolegliwości????
ewelinka - :-)...Nizeły mieliście ubaw....
emalio - no moja droga zostałam pominieta...ojojoj...(jak to mawia moja Luska) ale wybaczam bo ostatnio mnie wywoływałaś więc Ci sie upiekło!!!!Przesiadujesz całe dnie w swojej za...istej łazience

????
kasiulka - jak tam Twoje mdłości??? coś lepiej????
eagle - hop hop....A jak Ty się czujesz nasza mamuśko???
kasiek - jak tam Damiś , odsmoczkowany.....Poli juz dobrze szło....ale ostatnio jak miała gorączke to dałam smoka i teraz łazi całymi dniami i jak go nie ma w buzi to go wszędzie szuka....monio monio monio....
gosiagro - juz chyba niewiele czasu zostało do przeprowadzki, co?????Pewnie siedzisz jak na szpilkach????
co do kwietniówki...to też mi trollem zalatuje.....Poczytałam ja wczoraj wieczorem i mam wielkie wątpliwości co do jej szczerości....
Życzę Paniom miłego dnia...Lecę po drugie ciacho....A co tam.....!!!!!!!!