reklama
mama kubulki
Fanka BB :)
co za wspanialy poranek, wyslalam chłopaków do tesciowej a sama pije herbatke i jem sniadanko, chwila oddechu z bb, cudooooooownie............
spicie z dzieckiem? http://www.tvn24.pl/-1,1724809,0,1,spisz-z-dzieckiem-w-lozku-zabijasz-je,wiadomosc.html
spicie z dzieckiem? http://www.tvn24.pl/-1,1724809,0,1,spisz-z-dzieckiem-w-lozku-zabijasz-je,wiadomosc.html
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
He he. Widzę po mojej siostrze ,żę one nie wiedzą co to troll. Nawet sie mnie niedawno pytała jak my wyczajałyśmy trolle. Jeszcze muszą się dużo nauczyc. A to właśnie mi siostra pokazała tą laskę i nie wpadłam na to ,żeby jej posty przejrzec.
na bank troll. Jak ją poprosiły o zdjęcie to stwierdziła że nie ma aparatu, przed ciążą ważyła 44kg... no ja Cię proszę... Ja ważę 54kg i wyglądam jak patyk. No i jeszcze wiele innych jej postów mówią same za siebie
Witam sie w niezbyt ciekawym nastroju;/ czuje sie kiepsko(katar,kaszel,slaba jestem;/),do tego malo spalam,bo musialam nadrobic pare serialow
i takze czytalam wpisy tej Fantazji to rzeczywiscie sa podejrzane... A i jeszcze od rana zdarzylam sie poklucic z P...ehhhhh

kiepski dzien sie zapowiada
:-(
Ale pospalam z Mela do 8.30
Lizza widze ze ciebie tez chorubsko wzielo;/ zdrowka zycze
Zyrraffko ciesze sie z twojego nastawienia
:*
a ja za jakas godzine jade zawiesc lapka z powrotem do naprawy;/ i znow pewnie z tydzien zleci wrrr
takze zycze wam milego wekeendu
dozobaczenia wkrotce
Ale pospalam z Mela do 8.30
Lizza widze ze ciebie tez chorubsko wzielo;/ zdrowka zycze
Zyrraffko ciesze sie z twojego nastawienia
a ja za jakas godzine jade zawiesc lapka z powrotem do naprawy;/ i znow pewnie z tydzien zleci wrrr
takze zycze wam milego wekeendu
Ostatnia edycja:
Kasiu tez wlasnie czytalam o tym zdjeciu nagle u tesciow plyta a aparat rodzicom pozyczyla...aparatem od telefonu tez idzi e, ja bym od razu sie fota pochwalila...
albo ze sie polozyla spac a dziecko samo siedzialo tyle godzin,normalna matka bala by sie!wydaje mi sie ze to jakas nastolatka wyobraza sbie zycie jakie chciala by miec...
mama kubulki
ja tez poczytalam kwietniowki
))))))))) ze swoją wagą to naprawde przegiela
teraz w ciazy w trojaczkami pewnie wciaz wyglada jak z obozu koncenrtacyjnego
heheheh
a swoja droga to ja ze swoim brzuchem (nieciążowym) ktory ostatnio urósł nie zmieszcze sie z zadna kiecke, a wesele za tydzien ;(
a swoja droga to ja ze swoim brzuchem (nieciążowym) ktory ostatnio urósł nie zmieszcze sie z zadna kiecke, a wesele za tydzien ;(
emalia82
Witam i ja.
Ola bawi się z Jasiem i Amelką ( siostry), tatuś zjadł śniadanie i się jeszcze położył, bo całytydzień po pracy walczył z łazienką rodziców więc należy mu się, a ja siedzę z wami
Liza- zdróweczka kochana dla Ciebie i dzieciaków.
Zyraffka- super nastawienie. Tak trzymaj. A Łuaszek może chce już odstawic pieluszki
Lenka- a co dzisiaj pichcisz dobrego???:-) Jak tam Gajka? Aha. Gdzieś w trze jest rekrutacja do Tesco. Mrówka mi wczoraj mówiła.
Iza- jak u Was? Buzia się zagoiła?
Julia- zdrówka i wracaj do nas szybko
Mama Kubulki- to teraz tydzień o samej wodzie Cię czeka
Kasiulka- mnie najbardziej zaintrygowało w tej lasce to ,że niby pracuje w ZUS ( ciepła państwowa posadka0 A ta pisze ,że jest na L4 i się zwalnia. To jest chore. Niby się trójki dzieci spodziewa gdzie będzie miała kolosalne wydatki a ta się wyrzeka kasy???? Chore. Niejedna kombinuje żeby pracowąc i miec dodatkowy grosz na wyprawkę a ta sama rezygnuje. BEZ SENSU!!!! TROLL
Gdzie reszta ekipy????????????? Kajdusia, Anik, Kasiek, Koriander, Hefi, Zdec, Percia,Ewelinka, Gosiagro, Iiwka, ANecznik, Eagle, Atena Lencja, Milusia, Nadika, Magda M, Asencja, Mimi, Klementinka,Ewa,Badiacka,Migotka I wszystie inne ( przepraszam za pominięcie). Brakuje mi tu Cobry i KasiJ:-(
Ola bawi się z Jasiem i Amelką ( siostry), tatuś zjadł śniadanie i się jeszcze położył, bo całytydzień po pracy walczył z łazienką rodziców więc należy mu się, a ja siedzę z wami
Liza- zdróweczka kochana dla Ciebie i dzieciaków.
Zyraffka- super nastawienie. Tak trzymaj. A Łuaszek może chce już odstawic pieluszki
Lenka- a co dzisiaj pichcisz dobrego???:-) Jak tam Gajka? Aha. Gdzieś w trze jest rekrutacja do Tesco. Mrówka mi wczoraj mówiła.
Iza- jak u Was? Buzia się zagoiła?
Julia- zdrówka i wracaj do nas szybko
Mama Kubulki- to teraz tydzień o samej wodzie Cię czeka

Kasiulka- mnie najbardziej zaintrygowało w tej lasce to ,że niby pracuje w ZUS ( ciepła państwowa posadka0 A ta pisze ,że jest na L4 i się zwalnia. To jest chore. Niby się trójki dzieci spodziewa gdzie będzie miała kolosalne wydatki a ta się wyrzeka kasy???? Chore. Niejedna kombinuje żeby pracowąc i miec dodatkowy grosz na wyprawkę a ta sama rezygnuje. BEZ SENSU!!!! TROLL
Gdzie reszta ekipy????????????? Kajdusia, Anik, Kasiek, Koriander, Hefi, Zdec, Percia,Ewelinka, Gosiagro, Iiwka, ANecznik, Eagle, Atena Lencja, Milusia, Nadika, Magda M, Asencja, Mimi, Klementinka,Ewa,Badiacka,Migotka I wszystie inne ( przepraszam za pominięcie). Brakuje mi tu Cobry i KasiJ:-(
koriander
ja tez jestem u nas to samo plus katar :-(Jestem jestem Jaś nam gorączkuje...:-(
reklama
emalia82
Jestem jestem Jaś nam gorączkuje...:-(
ja tez jestem u nas to samo plus katar :-(
Zdróweczka dla Was :-( To nie fajnie jak dziecie choruje. Wrrrr wszystko przez tą paskudną pogodę.