reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja!
Lena :szok:ale śpioszek mój dawno buszuje:-D:-D
zyrafka ale że co może Łukaszek już porządki robi bo stwierdził że nie będzie już ich używał?:-Da nastawiena gratuluję:tak:
Liza zdrówka

reklama
He he. Widzę po mojej siostrze ,żę one nie wiedzą co to troll. Nawet sie mnie niedawno pytała jak my wyczajałyśmy trolle. Jeszcze muszą się dużo nauczyc. A to właśnie mi siostra pokazała tą laskę i nie wpadłam na to ,żeby jej posty przejrzec.

na bank troll. Jak ją poprosiły o zdjęcie to stwierdziła że nie ma aparatu, przed ciążą ważyła 44kg... no ja Cię proszę... Ja ważę 54kg i wyglądam jak patyk. No i jeszcze wiele innych jej postów mówią same za siebie

Witam sie w niezbyt ciekawym nastroju;/ czuje sie kiepsko(katar,kaszel,slaba jestem;/),do tego malo spalam,bo musialam nadrobic pare serialow:) i takze czytalam wpisy tej Fantazji to rzeczywiscie sa podejrzane... A i jeszcze od rana zdarzylam sie poklucic z P...ehhhhh:(:(:( kiepski dzien sie zapowiada:(:(:-(
Ale pospalam z Mela do 8.30:)

Lizza widze ze ciebie tez chorubsko wzielo;/ zdrowka zycze

Zyrraffko ciesze sie z twojego nastawienia:):*

a ja za jakas godzine jade zawiesc lapka z powrotem do naprawy;/ i znow pewnie z tydzien zleci wrrr

takze zycze wam milego wekeendu:) dozobaczenia wkrotce:)

Ostatnia edycja:
Kasiu tez wlasnie czytalam o tym zdjeciu nagle u tesciow plyta a aparat rodzicom pozyczyla...aparatem od telefonu tez idzi e, ja bym od razu sie fota pochwalila...:)albo ze sie polozyla spac a dziecko samo siedzialo tyle godzin,normalna matka bala by sie!wydaje mi sie ze to jakas nastolatka wyobraza sbie zycie jakie chciala by miec...

ja tez poczytalam kwietniowki ;)))))))))) ze swoją wagą to naprawde przegiela;) teraz w ciazy w trojaczkami pewnie wciaz wyglada jak z obozu koncenrtacyjnego;) heheheh

a swoja droga to ja ze swoim brzuchem (nieciążowym) ktory ostatnio urósł nie zmieszcze sie z zadna kiecke, a wesele za tydzien ;(

Witam i ja.
Ola bawi się z Jasiem i Amelką ( siostry), tatuś zjadł śniadanie i się jeszcze położył, bo całytydzień po pracy walczył z łazienką rodziców więc należy mu się, a ja siedzę z wami :)

Liza- zdróweczka kochana dla Ciebie i dzieciaków.
Zyraffka- super nastawienie. Tak trzymaj. A Łuaszek może chce już odstawic pieluszki :)
Lenka- a co dzisiaj pichcisz dobrego???:-) Jak tam Gajka? Aha. Gdzieś w trze jest rekrutacja do Tesco. Mrówka mi wczoraj mówiła.
Iza- jak u Was? Buzia się zagoiła?
Julia- zdrówka i wracaj do nas szybko :)
Mama Kubulki- to teraz tydzień o samej wodzie Cię czeka:-D
Kasiulka- mnie najbardziej zaintrygowało w tej lasce to ,że niby pracuje w ZUS ( ciepła państwowa posadka0 A ta pisze ,że jest na L4 i się zwalnia. To jest chore. Niby się trójki dzieci spodziewa gdzie będzie miała kolosalne wydatki a ta się wyrzeka kasy???? Chore. Niejedna kombinuje żeby pracowąc i miec dodatkowy grosz na wyprawkę a ta sama rezygnuje. BEZ SENSU!!!! TROLL

Gdzie reszta ekipy????????????? Kajdusia, Anik, Kasiek, Koriander, Hefi, Zdec, Percia,Ewelinka, Gosiagro, Iiwka, ANecznik, Eagle, Atena Lencja, Milusia, Nadika, Magda M, Asencja, Mimi, Klementinka,Ewa,Badiacka,Migotka I wszystie inne ( przepraszam za pominięcie). Brakuje mi tu Cobry i KasiJ:-(

reklama
Do góry