aisa80
Fanka BB :)
Hej Hej
Miłego dnia!![]()
Nawzajem!
Ja dzis bez humoru.
Mam dzis zabieg u kosmetyczki z tym wstretnym wrastajacym paznokciem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Hej
Miłego dnia!![]()
Kochana nic się nie przejmuj ! Jas woła mama jak mu się jakaś krzywda dzieje tylkoKoriander - zazdroszczę takiego śpioszka!!!
Perfecta - dziękuję kochana za instrukcję roztapiania czekolady!!! właśnie tak jak piszesz, robiłam na dużym ogniu :-(
Emalia - już miałam zapytać dawno, ale zawsze zapominam, jak tam Ola po śmierci ojca? rozmawia na jego temat? wspomina? dobrze że dzieci szybko zapominają...
Moje dziecko cały dzień woła TATA!!! Ale tak jak by rozumiał że to tyczy się M. i woła i szuka po całym domu, a jak M. jest w domu, to musi mu odpowiadać CO?fajne to... szkoda tylko że młody zapomniał jak się mówi MAMA...
Buziaki dziewczyny!!!
nie bardzo rozumiem, co jest przykre i jaki to ma zwiazek z blogiem Leny??Gosia, Kreatorka- stronki superowe, je się oczami, Przykre jest tylko to ,że ujawniłyście się dopiero jak Lenka musiała zamknąc bloga po przykrych sytuacjach.
Mi sie bardzo podoba ten deserek jogurtowy z galaretką z winau mnie blog to za dużo powiedziane, bo nie ma na nim moich autorskich przepisów, tylko zdjęcia są moje, a że pasjonuje się fotografią dań to sobie stworzyłam prywatną elektroniczną książkę kucharską:-)
a które ciacho ci w oko wpadło?:-)
powodzenia w twoich wypiekach, zaraz sobie dodam stronkę do zakładek![]()
Wedel to juz od dawna nie wedel tylko kraft. A najlepsze czekolady ma toblerone i milka jak dla mnie, chociaż milka to dla koneserów słodkosciMyślałam że Wedel jest jedną z lepszych... ale jaką proponujecie? i czy wszystkie białe czekolady są takie OBRZYDLIWE, czy to tylko ja nie lubię białej?![]()
TO Lileczka Koriander pomazała, nie NinacZESC kochane\
Kreatorko twoja corka jest artyska hehedlatego ja staram sie gleboko do szuflady chowac dlugopisy
choc pare razy juz dorwala
jakby popisala kanape to tragedi niema bo P. brat ma firme w ktorej produkuje meble tapicerowane i wlasnie jest od niego, wiec ladnie nowy material bysmy kupili, ale gdyby do scian by dopadla chyba bym udusila hihi(zarcik)
Jak dasz radę to wpadaj częście, wiadomo dzieci i praca najwazniejsze, ale zajrzyj do nas na dłuzejMelduję tylko, że żyję, podczytuję Was wieczorkami, ale nie mam czasu, żeby poodpisywać....
Buziaczki dla Żyrafki i w ogóle dla wszystkich brzuchatek!
I całuski dla tych, które o mnie pamiętały ;-)
Rzeczywiście mam dużo pracy w pracy, ale też dużo w domu, albo nauczyć się jakiś nowych utworów, albo zrobić jakieś aranżacje....Do tego w szkole zaczął się już czas egzaminów semestralnych, więc doszły nasiadówy na przesłuchaniach...
A wolne chwile to już tylko dla dzieci
Jak mi się poluzuje to wpadnę na dłużej....
papa
Dlaczego przykre? Zwróć uwagę, ze ja zalozyłam blog w piatekGosia, Kreatorka- stronki superowe, je się oczami, Przykre jest tylko to ,że ujawniłyście się dopiero jak Lenka musiała zamknąc bloga po przykrych sytuacjach.
Kasiek- Dziękuję Ci toffanie za pamięc (tulam mocno mocno). Ola ma się dobrze. Czasami wspomina tate ale nie za często. Czasami mnie zaskakuje swoim zachowaniem. Ostatnio na przykład jak z klasą byli na cmętarzu przed wszystkimi świętymi ( taka szkolna tradycja) to ta wzięła kaśe ze skarbonki , poprosiła Panią żeby pójsc do sklepu który jest trochę dalej i kupiła olbrzymią chryzantemę w donicy ( podobno jej ktoś to przyniósł). Normalnie w szoku byłam. Teraz niedawno zawiozłam ją do mamy żeby poszła na spowiedz a ta później opowiada przy es teściowej ,że po spowiedzi poszła na cmentarz i posprzątała wypalone znicze i pozbierała listki. Ja nie sądziłam ,że moje dziecko
jest takie samodzielne, odpowiedzialne i tak tęskni za tatusiem. Niegdy nie widziałam ,żeby płakała a na pewno nie mówiła nigdy ,że tęskni, Wydaję mi się ,że Ola bedzie osobą zamkniętą i nie będzie wylewna tak jak ja.
Ale się wygadałam![]()