reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzendobry!
Ale Lila ladnie pospala, od 19.30 do 8.30 :szok::szok::-D
Dzis wysylam babcie z Lila do klubu maluszka, w tym miesiacu na kazdych zajeciach jest jakis instrument muzyczny, ostatnio byl saksofon i przystojny jazzman :-) Ciekawe co na dzis zaplanowali:cool2:

ide was poczytac

gosiagro, kreatorko piszcie i robcie zdjecia ja bardzo czesto korzystam z blogow!! Piekne sa, super jak ktos ma taka przepieknyszna pasje :-)

gosiagro juz ci pisalam, foremki rewelacja, no i jaki efekt:tak:

kreatorko gratuluje wygranej!, z tego co czytalam na FB to jakies przekrety chyba byly w konkursie?:sorry:

olavip jak Jagodka?? ANtybiotyk pewnie juz dziala i coraz lepiej?

Milka szczuplutki synus po mamusi :-) U nas tez sie jazdy przy zasypianiu zdarzaja, sasiedzi juz chyba przywykli :-)

julia fajnie ze laptop bedzie naprawiony

Kajdusia czesc ;-)

Lena u nas wczoraj leniwe golabki byly mmmm pycha

Ostatnia edycja:
Koriander - zazdroszczę takiego śpioszka!!! :tak:

Perfecta
- dziękuję kochana za instrukcję roztapiania czekolady!!! właśnie tak jak piszesz, robiłam na dużym ogniu :-(

Emalia
- już miałam zapytać dawno, ale zawsze zapominam, jak tam Ola po śmierci ojca? rozmawia na jego temat? wspomina? dobrze że dzieci szybko zapominają... :happy:

Moje dziecko cały dzień woła TATA!!! Ale tak jak by rozumiał że to tyczy się M. i woła i szuka po całym domu, a jak M. jest w domu, to musi mu odpowiadać CO? ;) fajne to... szkoda tylko że młody zapomniał jak się mówi MAMA... :(

Buziaki dziewczyny!!!

Ostatnia edycja:
Koriander - zazdroszczę takiego śpioszka!!! :tak:

Perfecta
- dziękuję kochana za instrukcję roztapiania czekolady!!! właśnie tak jak piszesz, robiłam na dużym ogniu :-(

Emalia
- już miałam zapytać dawno, ale zawsze zapominam, jak tam Ola po śmierci ojca? rozmawia na jego temat? wspomina? dobrze że dzieci szybko zapominają... :happy:

Moje dziecko cały dzień woła TATA!!! Ale tak jak by rozumiał że to tyczy się M. i woła i szuka po całym domu, a jak M. jest w domu, to musi mu odpowiadać CO? ;) fajne to... szkoda tylko że młody zapomniał jak się mówi MAMA... :(

Buziaki dziewczyny!!!
Kochana nic się nie przejmuj ! Jas woła mama jak mu się jakaś krzywda dzieje tylko:tak:

Witam się i zaraz zmykamy na godzinke na spacerek
Jas rozszyfrował wiaderko z wirownikiem do mopa:) I od 15 minut sobie kręci :) Naciska nogą na pedał i się cieszy że kulu kulu jest:)

Hej wszystkim.
Ja dzisiaj będe robiła gar bigosu :-D

Aisa- trzymam kciuki aby zabieg był szybki i bezbolesny :tak:
Kajdusia- wracaj do nas szybko pracusiu. Oby ten okres natłoku pracy szybko się skończył. Powodzenia;-)
Gosia, Kreatorka- stronki superowe, je się oczami, Przykre jest tylko to ,że ujawniłyście się dopiero jak Lenka musiała zamknąc bloga po przykrych sytuacjach.
Kasiek- Dziękuję Ci toffanie za pamięc (tulam mocno mocno). Ola ma się dobrze. Czasami wspomina tate ale nie za często. Czasami mnie zaskakuje swoim zachowaniem. Ostatnio na przykład jak z klasą byli na cmętarzu przed wszystkimi świętymi ( taka szkolna tradycja) to ta wzięła kaśe ze skarbonki , poprosiła Panią żeby pójsc do sklepu który jest trochę dalej i kupiła olbrzymią chryzantemę w donicy ( podobno jej ktoś to przyniósł). Normalnie w szoku byłam. Teraz niedawno zawiozłam ją do mamy żeby poszła na spowiedz a ta później opowiada przy es teściowej ,że po spowiedzi poszła na cmentarz i posprzątała wypalone znicze i pozbierała listki. Ja nie sądziłam ,że moje dziecko
jest takie samodzielne, odpowiedzialne i tak tęskni za tatusiem. Niegdy nie widziałam ,żeby płakała a na pewno nie mówiła nigdy ,że tęskni, Wydaję mi się ,że Ola bedzie osobą zamkniętą i nie będzie wylewna tak jak ja.
Ale się wygadałam:sorry:

Gosia, Kreatorka- stronki superowe, je się oczami, Przykre jest tylko to ,że ujawniłyście się dopiero jak Lenka musiała zamknąc bloga po przykrych sytuacjach.
nie bardzo rozumiem, co jest przykre i jaki to ma zwiazek z blogiem Leny??

Kasiek u nas ze slowami jest tak samo, codziennie faza na jakies slowo, a pozostale ida w odstawke. Dzis jest "Elmo banan" od rana (bo Elmo lubi banany i to jej ulubiony odcinek :-D) Na pewno "mama" mu sie niedlugo przypomni :tak:

Nina ma cały czarny język, podobno to grzyb :-( nosz ku* :confused2:

u mnie blog to za dużo powiedziane, bo nie ma na nim moich autorskich przepisów, tylko zdjęcia są moje, a że pasjonuje się fotografią dań to sobie stworzyłam prywatną elektroniczną książkę kucharską:-)
a które ciacho ci w oko wpadło?:-)
powodzenia w twoich wypiekach, zaraz sobie dodam stronkę do zakładek:tak:
Mi sie bardzo podoba ten deserek jogurtowy z galaretką z wina :-D chyba na jakieś urodzinki dorosłego się skuszę zrobić :-D w każdym razie z przepisu da ise skorzystać :-)

Myślałam że Wedel jest jedną z lepszych... ale jaką proponujecie? i czy wszystkie białe czekolady są takie OBRZYDLIWE, czy to tylko ja nie lubię białej? ;)
Wedel to juz od dawna nie wedel tylko kraft. A najlepsze czekolady ma toblerone i milka jak dla mnie, chociaż milka to dla koneserów słodkosci :-D

cZESC kochane\;)

Kreatorko twoja corka jest artyska hehe:) dlatego ja staram sie gleboko do szuflady chowac dlugopisy:) choc pare razy juz dorwala:) jakby popisala kanape to tragedi niema bo P. brat ma firme w ktorej produkuje meble tapicerowane i wlasnie jest od niego, wiec ladnie nowy material bysmy kupili, ale gdyby do scian by dopadla chyba bym udusila hihi(zarcik)
TO Lileczka Koriander pomazała, nie Nina :-D

Melduję tylko, że żyję, podczytuję Was wieczorkami, ale nie mam czasu, żeby poodpisywać....
Buziaczki dla Żyrafki i w ogóle dla wszystkich brzuchatek!
I całuski dla tych, które o mnie pamiętały ;-)
Rzeczywiście mam dużo pracy w pracy, ale też dużo w domu, albo nauczyć się jakiś nowych utworów, albo zrobić jakieś aranżacje....Do tego w szkole zaczął się już czas egzaminów semestralnych, więc doszły nasiadówy na przesłuchaniach...
A wolne chwile to już tylko dla dzieci :tak:
Jak mi się poluzuje to wpadnę na dłużej....
papa
Jak dasz radę to wpadaj częście, wiadomo dzieci i praca najwazniejsze, ale zajrzyj do nas na dłuzej :-D

Kasiek- Dziękuję Ci toffanie za pamięc (tulam mocno mocno). Ola ma się dobrze. Czasami wspomina tate ale nie za często. Czasami mnie zaskakuje swoim zachowaniem. Ostatnio na przykład jak z klasą byli na cmętarzu przed wszystkimi świętymi ( taka szkolna tradycja) to ta wzięła kaśe ze skarbonki , poprosiła Panią żeby pójsc do sklepu który jest trochę dalej i kupiła olbrzymią chryzantemę w donicy ( podobno jej ktoś to przyniósł). Normalnie w szoku byłam. Teraz niedawno zawiozłam ją do mamy żeby poszła na spowiedz a ta później opowiada przy es teściowej ,że po spowiedzi poszła na cmentarz i posprzątała wypalone znicze i pozbierała listki. Ja nie sądziłam ,że moje dziecko
jest takie samodzielne, odpowiedzialne i tak tęskni za tatusiem. Niegdy nie widziałam ,żeby płakała a na pewno nie mówiła nigdy ,że tęskni, Wydaję mi się ,że Ola bedzie osobą zamkniętą i nie będzie wylewna tak jak ja.
Ale się wygadałam:sorry:
Dlaczego przykre? Zwróć uwagę, ze ja zalozyłam blog w piatek :-D a na powrót bloga Lenki czekam, bo był bardzo fajny.
Ola na pewno bardzo przeżywa śmierć taty. W końcu ma teraz jakby "drugą" rodzinę i może czuje, ze dla pamieci o tacie miejsce jest tylko w jej serduszku? Spróbuj z nią porozmawiać co czuje, pewnie dobrze jej to zrobi.
Koriander - Pisałam juz co było z konkursem, ale napiszę jeszcze raz :-D na stronie z wynikami opublikowali rano złe wyniki. Po południu zamieścili poprawną listę. Jednak postanowili nagordzić ludzi z obu list (bo wiadomo ktoś się ucieszyl, ze wygral a tu lipa). Tylko teraz inni sie denerwują, że np. mieli po 800 głosów i nic nie dostali, a ktos co miał 20 glosów i dostanie nagrodę przez błąd bebiko :-D mam nadzieję, ze w miarę logicznie wyjaśnilam :-p

reklama
czesc dziewczyny
rety, cz Wasze dzieci też rozrabiaja?? ja juz nie mam cierpliwosci, od rana nim biegam, jestem zmeczona a na 14 ide do pracy, gile mu leca z noska, do złobka sie nie nadaje, nie wiem czy szukac niani.... czy ktoras z Was ma opiekunke do dziecka????

koriander
ale Lila ładnie śpi!!!!!!!! super, moj Kubus wczoraj pobil rekord, bo spał w dzien ponad 4 godziny
percia u nas mop też jest namber łan ;)
kasiulka hej hej wzajemnie;)
gosia kreatorka super blogi ;)
kreaotorka biedna Ninka;(
emalia lena zjadłabym gołabki i bigosik ,mniammm podzielcie sie;)
kasiek moj Kubuś tez ma czasem taka faze na tate;)minie mu ;)

Ostatnia edycja:
Do góry