reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
hello ja własnie ugotowałam zupkę pomidorową na jutro, bo jakos nie mialam większej weny na gotowanie, bym coś upiekła, ale nie bardzo mam czas a na następnym zjeździe już mam z psychologii kolokwium, muszę przeczytać ksiażkę i z niej jest zaliczenie+to co na ćwiczeniach echhh chyba muszę w czwartek jaka mąż ma wolne przysiąść do tego, bo wyjdzie jak ostatnio, ze pójdę nieprzygotowana
Ale chyba im więcej czasu tym mniejsze prawdopodobieństwo, ze nastąpi nawrót? Kurczę, musi być dobrze, w końcu juz swoje przeszliście, a dla kazdego limit się w końcu wyczerpuje złych wiadomosci, teraz już na pewno będzie dobrze a tomografia to tylko formalność, a Majeczka aniołeczkiem musi być w końcu mama tez jak anioł to córa w jej slady poszła :-) Pokażesz jakie kupiłaś foremki? bo tez się do silikonowych zamierzamu nas w miarę ok, niedługo kolejna tomografia, przed nią zawsze jest stres na maksa:-( Majusia ładnie mi przesypia noce, już nie pamiętam kiedy do niej wstawałam:-) przeszedł jej ostatni bunt i znowu jest aniołkiem:-)
zamówiłam sobie formy silikonowe na czekoladki, myślę, żeby zrobić samemu i dodać do prezentów
Ja za domek z piernika się nawet za zabieram, bo nie wiem co by z tego wyszło
ostatnio moja teściowa zrobiła chlebek bananowy, pyszny był
Doczytałam, kurczę :-( nasza cudna słuzba zdrowia...wróciłam z Jagodą od lekarza..... dostałą antybiotyk i coś tam jeszcze, ale okazało się że mamy inny problem... brak mi słów po prostu...jetem wściekła i załamana.... więcej na zamkniętym....
milusia21
Fanka BB :)
hej dziewczynki
Ja dziś zrobiłam z mojej rodziny zające doswiadczalne hehe zrobiłam im zabiegi z parafinu, maseczki pilingi itd...:-)
Cały tydzień śmigam na kursy bo zaczęły się żele itd....
zdec moje juz dawno nie jedzą w nocy!!!od ok. 8miesiąca, jestem w szoku że tyle razy wstajecie na karmienia....Fakt sie budza ale dostaja UWAGA wodę (Kolenderka pewnie eraz ze mnie dumna jest)
Ja dziś zrobiłam z mojej rodziny zające doswiadczalne hehe zrobiłam im zabiegi z parafinu, maseczki pilingi itd...:-)
Cały tydzień śmigam na kursy bo zaczęły się żele itd....
zdec moje juz dawno nie jedzą w nocy!!!od ok. 8miesiąca, jestem w szoku że tyle razy wstajecie na karmienia....Fakt sie budza ale dostaja UWAGA wodę (Kolenderka pewnie eraz ze mnie dumna jest)
Ola_fasola
Moderatorka
Witajcie, my już w domu. Klara już spi ja rozpakowałam wałówkę od rodziców ide teraz troche ogarnąć i spatki. U rodziców fajnie, trochę odpoczęłam, teraz nie prędko do nich pojadę na kilka dni bo R. już ma nie wyjeżdzać, może i dobrze ale czasem potrzeba troche odpocząć od męża Co do spania Klary to niestety nie da się ominąć drzemki w ciągu dnia, usypia na siedząco, dziś pospała tylko 2 godzinki i była nie do życia, marudziła nie chciała jeść. Nie wiem jak ja mam ją przestawić żeby funkcjonowała tak jak kiedyś czyli 2-3 godzinki spania od 12 i potem kąpanie po 19 i spanie do 6??? Może w środę pójdę do przychodni i zrobię tą morfologię, wydaje mi się że nic jej nie jest.
olavip-czytałam na zamkniętym, co za lekarze!!!!!!
milusia-może i ja wpadnę do ciebie na jakieś zabiegi??;-)
gosiagro-ja często o Was myślę i na pewno będzie dobrze, jakoś tak takie mam przeczucia i tak jak pisze kreatorka lubie czytać co u Was;-)
Julia-który model kupiłaś? bo ja dziś też w Bartku kupiłam Klarze buciki na zimę.
zdec-Klara też lubi przymierzać buty ale nasze
Przepraszam ze tylko tyle odpisuję ale tyle zdążyłam poczytać.
olavip-czytałam na zamkniętym, co za lekarze!!!!!!
milusia-może i ja wpadnę do ciebie na jakieś zabiegi??;-)
gosiagro-ja często o Was myślę i na pewno będzie dobrze, jakoś tak takie mam przeczucia i tak jak pisze kreatorka lubie czytać co u Was;-)
Julia-który model kupiłaś? bo ja dziś też w Bartku kupiłam Klarze buciki na zimę.
zdec-Klara też lubi przymierzać buty ale nasze
Przepraszam ze tylko tyle odpisuję ale tyle zdążyłam poczytać.
Milka26
Fanka BB :)
Olavip to te bole ktore mialy byc wynikiem infekcji?? Super ze zancie plec trzymaj sie zdrowo i dbajcie o siebie
Asia alez jej smakuje )
Mmamakubulki brak slow z tym piciem , czy maz jakos na to zareagowal czy Ty im cos mowilas?
Emalia ale zakupy !!! nie ma jak okazje , chlopaki zdrowe Olaf juz dzis byl w przedszkolu a Eryka jutro szczepimy
Zdec witaj po latach dlaczego powrot do Wroclawia? jak zabki Natalki ? doczytalam noc tak to bywa jak sie wraca do rodzicow ja tez to przerabialam mieszkalismyb razem pol roku i wlasciwie tylko nocowalismy ale mialam wrazenie ze czas sie cofnal do podstawowki
Nadinka a ja niedawno myslalam jak sie u Was skonczyla ta sprawa
Gosiargo trzymam kciuki za tomografie bedzie dobrze
Lena chyba musze wlozyc skrobaczke do auta....
Julia Ty wygrywasz ze spaniem a ja polegam... moj slodki aniolek samodzielny itd ostatnio robi bunt i usypiam go w naszym lozku 90 % wina mojego meza malo jest w domu wiec bryka chlopakow na maxa najbardziej przy kapaniu dzis Eryk nawet cycka nie chcial tylko chcial isc brykac dlaej z nimi
Milusia ja yez jestem z Ciebie dumna, bedziecie miec piekne zeby
Wczoraj bylismy z naszym zezolkiem u okulisty, no coz pani dr powiedziala ze im dluzej na niego patrzy tym ma wiekszego zeza) potem opowiadzala o 14 latkach z zezem gdzie rodzice go nie zauwazali a zez byl rozbiezny.... poprosilam zeby spojrzala na Olafa bo moze tez nie widzimy , no wiec zeza nie ma ale prawdopodobnie ma lekka wade wzroku. Literki pieknie przeczytal ale przy cyferkach polegl, dr powiedziala ze cyferki sa trudniejsze i mamy przyjechac z cala dwojka po atropinie na szczegolowe badania
Asia alez jej smakuje )
Mmamakubulki brak slow z tym piciem , czy maz jakos na to zareagowal czy Ty im cos mowilas?
Emalia ale zakupy !!! nie ma jak okazje , chlopaki zdrowe Olaf juz dzis byl w przedszkolu a Eryka jutro szczepimy
Zdec witaj po latach dlaczego powrot do Wroclawia? jak zabki Natalki ? doczytalam noc tak to bywa jak sie wraca do rodzicow ja tez to przerabialam mieszkalismyb razem pol roku i wlasciwie tylko nocowalismy ale mialam wrazenie ze czas sie cofnal do podstawowki
Nadinka a ja niedawno myslalam jak sie u Was skonczyla ta sprawa
Gosiargo trzymam kciuki za tomografie bedzie dobrze
Lena chyba musze wlozyc skrobaczke do auta....
Julia Ty wygrywasz ze spaniem a ja polegam... moj slodki aniolek samodzielny itd ostatnio robi bunt i usypiam go w naszym lozku 90 % wina mojego meza malo jest w domu wiec bryka chlopakow na maxa najbardziej przy kapaniu dzis Eryk nawet cycka nie chcial tylko chcial isc brykac dlaej z nimi
Milusia ja yez jestem z Ciebie dumna, bedziecie miec piekne zeby
Wczoraj bylismy z naszym zezolkiem u okulisty, no coz pani dr powiedziala ze im dluzej na niego patrzy tym ma wiekszego zeza) potem opowiadzala o 14 latkach z zezem gdzie rodzice go nie zauwazali a zez byl rozbiezny.... poprosilam zeby spojrzala na Olafa bo moze tez nie widzimy , no wiec zeza nie ma ale prawdopodobnie ma lekka wade wzroku. Literki pieknie przeczytal ale przy cyferkach polegl, dr powiedziala ze cyferki sa trudniejsze i mamy przyjechac z cala dwojka po atropinie na szczegolowe badania
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dzień dobry!
Miłego dnia:-)
Miłego dnia:-)
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Dzień dobry :-)
Lena- nie wiedziałam, ale tragedia, co musi czuć rodzina? :-(
Lena- nie wiedziałam, ale tragedia, co musi czuć rodzina? :-(
reklama
Kasiek1983