reklama
emalia82
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamuśki i dokładam się do życzeń dla Kajdusi i Saby !!!
kpi23
Ja też witam,
Już po śniadanku, sklepie (fachowcowi fugi zabrakło!!!), i kawce i deserku (zjadłam całą miseczkę galaretki, na którą już od kilku dni miałam ochotę) ...
A zaraz zaczynam porządki, które cały tydzień odkładałam ...
Ja też je robię, 14 grudnia . Nie jest konieczne ale dla pewności idziemy się zabdać. Gdzie robisz? Mnie doktora poleciła moja gina ...
Test nie jest inwazyjny więc chyba nie ma problemu, a zawsze to będziemy więcej wiedzieli...
Kajdusia, SIABA - ja również składam najserdeczniejsze życzenia . I samych pogodnych dni
calineczkazbajki - super wiadomości, gratuluję i cieszę się razem z Tobą!!!
Kama - trzymaj się, jesteśmy z Tobą i czekamy na dobre wieści.
Już po śniadanku, sklepie (fachowcowi fugi zabrakło!!!), i kawce i deserku (zjadłam całą miseczkę galaretki, na którą już od kilku dni miałam ochotę) ...
A zaraz zaczynam porządki, które cały tydzień odkładałam ...
witam was porannie:-)
na 15 grudnia mam umówioną wizytę i zdecydowałam się na badania prenatalne- to całe usg i test PAAPA ( czy jakoś tak) Czy wy też robicie? Bo nie wiem czy nie przesadzam z tym sprawdzaniem wszystkiego
Ja też je robię, 14 grudnia . Nie jest konieczne ale dla pewności idziemy się zabdać. Gdzie robisz? Mnie doktora poleciła moja gina ...
Test nie jest inwazyjny więc chyba nie ma problemu, a zawsze to będziemy więcej wiedzieli...
Kajdusia, SIABA - ja również składam najserdeczniejsze życzenia . I samych pogodnych dni
calineczkazbajki - super wiadomości, gratuluję i cieszę się razem z Tobą!!!
Kama - trzymaj się, jesteśmy z Tobą i czekamy na dobre wieści.
Kama83
Czesc W tej chwili czekam na lekarza aby mnie zbadal .Postaram sie pisac jak cos bede wiedziec.
P.s-dobrze ze mezus ma i-phone z internetem
P.s-dobrze ze mezus ma i-phone z internetem
kpi23
Trzymamy kciuki, żeby to był dobry lekarz tym razem ... i żeby wszystko było dobrze z dzidzią...
ewelinka307
Dobrze KAMA że masz tego i phona przy sobie chociarz wiemy co i jak.Ja co chwile zaglądam czy coś napisałaś trzymam kciuki żeby było ok!
reklama
Kama 3maj się i na bieżąco informacje jak tylko coś będzie wiadomo.
Dziewczyny mające dzisiaj urodziny STO LAT, spełnienia marzeń i zdrówka
Ja właśnie wróciłam od sąsiadów bo się dzisiaj przeprowadzają, troche im pomogłam posprzątać i jestem zmęczona a muszę jeszcze posprzątać swoje mieszkanko.
Chyba położę się na chwilkę spać :-)
Dziewczyny mające dzisiaj urodziny STO LAT, spełnienia marzeń i zdrówka
Ja właśnie wróciłam od sąsiadów bo się dzisiaj przeprowadzają, troche im pomogłam posprzątać i jestem zmęczona a muszę jeszcze posprzątać swoje mieszkanko.
Chyba położę się na chwilkę spać :-)