reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

AWitam porannie,

ja niestety tez dziś obudzona przez mdłości:(

A propo śmiesznych słówek mój synek na papier toaletowy mówił "meszaka" :) hehehe.

Kajdusia wszystkigo naj. Szczerze mówiąc też mam dzisiaj urodziny ale w moim wieku już sie nie przyznaję które :) W ramach prezentu wybieramy sie dzisiaj do kina z mężem.

Pozdrawiam

reklama
Kama wiem jakie to uczucie byc zbyta przez lekarza w holandii jest niestety dosyc podobnie :confused2: Nie poddawaj sie, na pewno dopniesz swego, krwawienie rzeczywiscie niezawsze jest tym najgorszym, trzymaj sie cieplutko

Ja juz po sniadanku, weekend z mezem mimo deszczowej pogody juz mi humor poprawil :-D Dzis idziemy zerknac na mieszkanie " z zewnatrz" ktore bedziemy ogladac w przyszlym tygodniu, nas rowniez czeka przeprowadzka...

Milego dnia kochane, ja pewnie zawitam dopiero poznym wieczorkiem :tak:

Kajdusia , SIABA wszystkiego najlepszego!!! Szczęściwych i spokojnych dni do czerwca a potem jeszcze szczęśliwszych:-Dżyczę cudnych bobasków i spełnienia wszystkich marzeń:-)

kajdusia i SIABA, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, a przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania!!!!!!

P.S. a żeby było zdrowo to toast wznosimy sokiem pomarańczowym:-):-D

ja sie absolutnie zgadzam. rowniez z podobnych powodow nie chcialam sie "przedstawiac" na forum publicznym.
mysle ze moderatorki moga przeniesc watek o zdjeciach usg i brzuszkow na prywatne, a dziewczyny ktore jeszcze nie maja do niego dostepu powinny chyba pisac do EWitki? Czy juz jest ktos inny wyznaczony ?

Dziewczynki, ja mam taką radę jako moderator lipca 2006, żeby wątek pogaduch naszych też przenieśc na wątek prywatny, wtedy możemy też wklejać fotki bez strachu,że ktoś je podkradnie.Zaraz zapisze się na listę dostęp do zamkniętego, mam nadzieję,że zostanę przyjęta;-):-)

malwinka okazała się oszustką... Już wcześniej działała pod dwoma różnymi nickami.
Olejmy po prostu jej kłamstwa,wiemy o co chodzi:sorry:

mi tez Gosia narobiła ochoty na pizze ale nawet nie chce mi sie z domu wychodzic moze jutro:tak:;-)
Hehe, ja wczoraj też zamówiłam pizze i wcięliśmy z synusiem:-)

O matko, znów jakaś pokręcona forumowiczka się znalazła :confused2:Ręce opadają... :-(

My wróciliśmy z kina, film nieźle trzyma w napięciu, ale nie da się ukryć, że miejscami jest mocno naciągany :tak:Ale efekty specjalne- super, działa na wyobraźnię, nie powiem....
U mnie jest moja mama, która narzeka gdy nie dotrzymuję jej towarzystwa, więc nie mogę być tu z Wami cały czas na bieżąco :-( Przyjechała też moja kuzynka, więc w sumie wesoło w domu :-)
Dobra, trzymajcie się, przepraszam, że nie poodpisuję wszystkim osobiście, ale goście...
Do jutra Kochane :-)
Wszystkiego najlepszego kajdusia,magiczny czas przed Tobą,dużo radości!!!:tak:

moje zakupy sie udaly -kupilam super spodnie ciazowe i bluzeczke po 4.99 euro wiec grosze
jadac do domu tak walnelam na rowerze ze cala noge mam rozwalona kolano i brudna bylam jak swinka !!:szok::no: noga boli a jutro musze do pracy zasuwac wiec juz mowie dobranoc i do poniedzialku bo ja mam wekend pracujacy wiec zero czasu na kompa:tak::-D
Polecam okłady z altacetu.Zdróweczka i powrotu do formy życzę! No tak, w Holandii rower to podstawa:-)

Wlasnie wrocilam ze szpitala:-(
Rano wam pisalam ze mam lekkie plamienia.Niestety nie dawalo mi to spokoju i pojechalam do szpitala aby mnie zbadali.Oczywiscie tylko sie wkorwilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dosc ze 3 godziny czekalam na lekarza to jeszcze jakis dupek mnie przyjal:crazy: Niestety przy badaniu spanikowalam bo krew leciala mi miedzy nogami.Pielegniarka mnie badala i pocieszala bo plakalam jak bobr:-(Lekarz stwierdzil ze nie krwawie duzo i co zamierzam robic:szok::szok:On sie mnie pyta co mam robic:wściekła/y::wściekła/y:Powiedzialam mu ze chce aby zrobil mi usg i sprawdzil co z dzidzia.Chyba widac moja twarz zrobil mi je.Jednak jakis lewy byl i nie wiedzial do czego jest maszyna:szok:Tyle dobrego ze widzialam dziedzie i jest umieszczona w macicy.Niestety nie slyszalam bicia serduszka ani nie widzialam.Lekarz powiedzial ze nie moze mi nic powiedziec bo nic nie widzi (nie jego specjalnosc robienie usg:wściekła/y:) Chcial mi przelozyc usg na poniedzialek ale terminy zajete i mam dopiero w czwartek:no:Jak sie go zapytalam jaki moze byc powod krwawienia to powiedzial ze nie ma zadnego i poprostu czasami krwawi:wściekła/y:Skonczylo sie na tym ze gowno sie dowiedzialam i jutro z rana znowu jade mam nadzieje ze do innego lekarza:sorry:

P.s -Przepraszam za slownictwo ale mam nerwy jak nic:wściekła/y:
Kochana, łatwo mówić nie denerwuj się, ale nie odposzczaj, nie czekaj do czwartku, poradź się jak najszybciej innego lekarza bo na jakiegoś konowała trafiłaś:wściekła/y: Powodzenia, czekamy na dobre wiadomości, nie ma innej opcji!

A tak wogóle to witam sie ciepło:tak:bo wczoraj odpadłam tak szybko że nawet "dobranoc" nie napisałam...:szok::-D

Na poprawe humoru z rana napisze Wam że mój synuś na majtki mówi "tańdin":-D:-D:-D:-D:-Dwięc niezły mam ubaw jak rozbierając się pyta czy ma je zdjąć:-) patrzy na mnie pytającym wzrokiem i mówi : "tańdin?? tńdin?? tańdin??"

Miłego dnia;-)
Usmiałam się:-D Apropos mój synek na buty mówił BADZI BABY:eek::-D a na biedronkę BINDANINIA. Ale najlepiej wczoraj-byliśmy u znajomych i opowiadali jak ich Kubuś któregoś dnia przybiegł do nich ze swojego pokoju z tekstem MAMO ZWALIŁEM KONIA:szok::eek::-D Myśleli,że pękną ze śmiechu a dziecku chodziło o to,że konik zabawka spadł mu z póleczki:-D:-D:-D

Witam się z Wami w ten śliczny dzień:-) Wczoraj nawet wieczorem nie zajrzałam bo grubo po północy wróciliśmy od znajomych. We wrześniu jedziemy razem na urlop do Francji i omawialiśmy jak z 4ką małych dzieci mamy zamiar się tam dostać;-) Stanęło że mamy z maluszkami czyli ja z 2 miesięcznym niemowlakiem i Marta z półtoraroczną córeczką lecimy samolotem a tatusiowie z synkami jadą duzym autem z bagażami;-):-) Chyba porywam się z motyką na słońce;-)
Przeziębienie na szczęście mnie nie dopadło, troszkę tylko migdałek mnie boli.Zastanawiam się,czy iść na Andrzejki dzisiaj? Jakoś lenia mam...
Niedługo przyjedzie mój tatuś z leniwymi pierogami i rybką, tak piszecie co dobrego jadłyście to i ja w końcu zjem wyczekae smakołyki:-)

Zyczę wszystkim wspaniałego weekendu i dobrego samopoczucia!

Jejku, dziewczyny, wchodzę, a tu taka niespodzianka :-):-) Dziękuję Wam Kochane!
To od razu zapraszam na torcik :-) Na pewno nie jest tak pyszny jak ten co zrobiła nasza Koriander, ale też niczego sobie- malinowy, leciutki na bitej śmietanie :-)
SIABA- Tobie również dużo szczęścia, radości, miłości i pociechy z Mateuszka i brzuszka :-) Jesteś pewna, że jesteś starsza? Ja właśnie wchodzę w chrystusowe...
Kama-ale koszmar wczoraj przeżyłaś! Wierzyć się nie chce, że służba zdrowia tak działa :wściekła/y:Mam nadzieję, że dziś już po plamieniach nie ma śladu, melduj się szybciutko zaraz po wizycie u lekarza
Lecę na śniadanko do rodzinki, miłego dnia wszystkim :-)

Witam was.
Dopiero wstalam i niestety nadal krwawie.Zaraz zjem sniadanie i jade z mezem do lekarza.Najgorsze jest ze caly czas boli mnie podbrzusze.Wczoraj nie mialam juz sily na nic.Dzisiaj na szczescie bedzie maz ze mna bo nie wiem jak bym to przezyla znowu sama:no:.Mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku i bedzie jakis ludzki lekarz.Bede do was pozniej pisac z meza telefonu jak tylko bede cos wiedziec:tak:

Wszystkim solenizantkom zycze wszystkiego najlepsze:tak:

Dzisiaj to mo hormony daja popalić:-) no w zasadzie bardziejmojemu mężowi :-) jakiś taki nerw mnie dopadł z rana i puścić nie chce, choć sama nie wiem czemu. mam nadzieję że mi przejdzie. Życzę miłego dzionka.

kajdusia i Siaba wszystkiego naaaajjjjj:-)

Ostatnia edycja:
Witam was.
Dopiero wstalam i niestety nadal krwawie.Zaraz zjem sniadanie i jade z mezem do lekarza.Najgorsze jest ze caly czas boli mnie podbrzusze.Wczoraj nie mialam juz sily na nic.Dzisiaj na szczescie bedzie maz ze mna bo nie wiem jak bym to przezyla znowu sama:no:.Mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku i bedzie jakis ludzki lekarz.Bede do was pozniej pisac z meza telefonu jak tylko bede cos wiedziec:tak:

Wszystkim solenizantkom zycze wszystkiego najlepsze:tak:

Trzymam kcuki by wszystko było w porządku.

reklama
Witam was.

Kama83 jak tylko wrócisz to się odezwij, cholera jasna(przepraszam za to słowo), czemu tak się dzieje!!!!Jesteśmy z Tobą!!!!!

Do góry